Şimdi Ara

Photoshop Kel Yapmak Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
11.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şimdiden geçmiş olsun asrın hatasını yaptın mümkünse her tür saç modelini deneyin hangisi yakışcak bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogii

şimdiden geçmiş olsun asrın hatasını yaptın mümkünse her tür saç modelini deneyin hangisi yakışcak bakalım

Kökü zaten bizde yaw :D Önemli olan saçma sapan birşeyler yapmamak.Geçen halı saha maçında bir arkadaşta gördüm de çok hoşuma gitti. Neden olmasın ?? :D:D:D

Not:Fotoları ilk mesaja ekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 7 Mart 2010; 20:07:21 >

• Photoshoptan anlayan arkadaş yok mu?
  • O resimler ile gerçekçi bir şekilde pek mümkün değil gibi görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormcaller

O resimler ile gerçekçi bir şekilde pek mümkün değil gibi görünüyor

Ne yapmalıyım?Hemen bir tane daha resim upload edeyim.

http://www.resimupload.com/ds479475880_10623_153240826247_688961247_2571975_7285228_n.html
  • o da olmaz. ışığın arkandan değil önden vurması lazım. fotoğraflarda ışık tam arkada duruyor yüzün karanlık. tam ters dönüp çekersen olabilir.
  • fazla uğraşamadım ama hemen hemen böyle bir şey çıkıyor ortaya. umarım yardımcı olmuştur.

Photoshop Kel Yapmak Yardım
  • Selam Arkadaşlar Resmini yüklediğim arkadaşım Saçıma çok laf atiyor Bende Arkadaşın resmini Kel yapmak istiyorum Photoshoptan anlayanlarınız var ise bu ekteki resmi Kel yapabilirmi ?

• not sure if troll or stupid
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreadx

not sure if troll or stupid

TR de yaşamıyorsun sen sanırım kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pLain Of Death

quote:

ne alaka türkiyede yaşıyorum türküm :D konu 2 senelik ondan yazdım o mesajı.
  • quote:

quote:

quote:

Farkındayım dostum eski konu oldugunu:) Hazırda konu varken yeni konu açıp Forumu Kirletmenin manası varmı:)Nasıl Olsa eski konuda olsa Üste taşınıyor birşey yazarken ;) Yes mi:)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Farkındayım dostum eski konu oldugunu:) Hazırda konu varken yeni konu açıp Forumu Kirletmenin manası varmı:)Nasıl Olsa eski konuda olsa Üste taşınıyor birşey yazarken ;) Yes mi:)

ben sadece dalga geçiyordum, neden ciddiye aldınki bence yeni konu aç buraya fazla bakan olmaz.

• quote:

Selam Arkadaşlar Resmini yüklediğim arkadaşım Saçıma çok laf atiyor Bende Arkadaşın resmini Kel yapmak istiyorum Photoshoptan anlayanlarınız var ise bu ekteki resmi Kel yapabilirmi ?

bu arkadaşını kel yapmak için henüz bir program geliştirilemedi üzgünüm..

• Alemsin yaf patron:) Photoshop yaparda ben beceremedim o yüzden yardım istedim:)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.