Şimdi Ara

Photoshop Destek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ekteki resimleri arka planı ve ışığı ayarlayıp montun içini ve dışını temizleyeyip sadece montu ön plana alabilirmisiniz yardım edecek arkadaşlardan şimdiden allah razı olsu
     Photoshop Destek Photoshop Destek Photoshop Destek Photoshop Destek Photoshop Destek Photoshop Destek Photoshop Destek Photoshop Destek

• resimler kötü ışıkta çekilmiş bir tane düzenledim tahminime göre montun rengi siyah bu yüzden rengini siyaha yakın ayarladım umarım işinize yarar
     Photoshop Destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemus -- 30 Ekim 2014; 14:22:06 >
  • ben de ufak bir ek yapayım, eğer bu tip fotoğrafları evde çekiyorsanız, beyaz çarşaf türü bir zeminde
    çekmeye çalışın. Dekupe ile uğraşmazsınız ve kısa sürede kullanabilirsiniz.
    Halı vb zeminler çok uğraştırır. Eğer devamlı böyle fotoğraflar çekmeyi planlıyorsanız, uygun bir DSLR ve ekipman daha uygun olur.
  • Çok teşekkür ederim yardımlarınız için arkadaşlar ürün lacivert renk ama kaliteli kameram yok malesef çok sağolun
  • Bu tarz şeyleri asla ücretsiz yapmam küçükte olsa bir ücret alırım lütfen arkadaşlar siz de yapmayın bu bir meslek ve bu şekilde mesleğimiz hafife alınıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goliva

Bu tarz şeyleri asla ücretsiz yapmam küçükte olsa bir ücret alırım lütfen arkadaşlar siz de yapmayın bu bir meslek ve bu şekilde mesleğimiz hafife alınıyor.

beni burada bilen bilir ben de ücret almadan asla adım atmam bir çok konuda da bunun öneminden bahsettim bu konuda sadece arkadaşın samimiyetinden etkilendim beli ki bunu profesyonel olarak düşünmemiş öyle olsa bu işin nasıl yapacağına dair bir fikir sahibi olmadığı ev ortamında kötü ışık ve kötü kameradan belli bu sebeple sadece yardım olsun diye ve fikir oluşsun diye bir adet resim düzenledim onuda zaten çok özenerek yapmadım montun dekubesinden anlayabilirsiniz arka planı vs 5 dakikalık bir işti fikrinizede sonuna kadar katılıyorum

• cemus kullanıcısına yanıt
    Ben biraz da genel olarak söyledim sürekli karşıma bu tarz şeyler çıkıyor ciddi anlamda çok rahatsız oluyorum kastm sana değildi. Evet bu bizim 5 dk mızı alıyor ama bunu gerçekten çok kullanan insanlar var sanki babamızın hayrına yıllardır okuduk bu işi yapıyoruz o yüzde bu tarz işlerde miktar hiç önemli değil hatta 1 tl bile verse alırım karşımda ki yeter ki bunun bir meslek olduğunu anlasın.
    Ben bile kaç kişiye şu resmin şurasını düzenler misin? şunu söyle yapar mısın ne olacak 5 dk ? hadi ! diyenlere çok yaptım hatta bana bir web sitesi kursana iki dk basit bir logo yapsana özellikle akrabalardan çok çektim artık kesinlikle yapmıyorum.
    Burada da hazır konu açılmışken de belirtmek istedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Photoshop Montaj İstekleri
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Illa para almanıza da gerek yok kişinin niyetinden anlarsınız zaten durumu, ayrıca nasıl yapıcağını anlatmak yönlendirmek size bir şey kaybettirmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.