Şimdi Ara

Photoshop CS5 Fırça Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fırça küçük boydayken tamamı gözükürken büyütünce çok küçük bi kısmı gözüküyor sadece CS5 de problem var diğer sürümlerde yok.Nasıl çözebilirim bu sorunu?

• Yabancı forumlarda okduğuma göre ekran kartı güncel olmayan bilgisayarlarda bu durum meydana geliyormuş, driver günceleyince sorun çözüldü.
  • CS5 kullanıcısı için ekran görüntüsünü kamerayla almak çok ilginç.

Ben CS4 kullanıyorum da yeni sürümdeki Content-Aware Fill özelliğinden memnun musunuz? Videolarda anlatılanlardaki gibi gerçek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: achfighter

CS5 kullanıcısı için ekran görüntüsünü kamerayla almak çok ilginç.

Ben CS4 kullanıyorum da yeni sürümdeki Content-Aware Fill özelliğinden memnun musunuz? Videolarda anlatılanlardaki gibi gerçek mi?

CS4 kullanıcısı için imlecin print screen tuşu ile alınamadığını bilmemek çok ilginç. [Gadwin gibi bi program yüklemek lazım direk çekmek daha kolayıma geldi]

Content aware gerçekten çok kullanışlı..Aşağıda kendi yaptığım bi olayıda koyuyorum normalde o thumbnaili kaldırmak imkansıza yakındır.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBaroN!

quote:

CS5 kullanıcısı için ekran görüntüsünü kamerayla almak çok ilginç.

CS4 kullanıcısı için imlecin print screen tuşu ile alınamadığını bilmemek çok ilginç. [Gadwin gibi bi program yüklemek lazım direk çekmek daha kolayıma geldi]

Content aware gerçekten çok kullanışlı..Aşağıda kendi yaptığım bi olayıda koyuyorum normalde o thumbnaili kaldırmak imkansıza yakındır.

gerçekten harika. dediğin gibi eğer sadece bunu program yaptı ise çok başarılı... yani daha sonra kendin diğer araçlarla düzeltme yapmadıysan..

• onu yapmak sadece 3sn suruyor baska hiçbi araç kullanılmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBaroN!

Fraps ya da Camtasia Studio gibi programlar cursor kaydı alabiliyor. Gerçi kamerayla çekmek daha kolay tabi ama ilginç gözüküyor.

Thumbnaili o şekilde kaldırmak imkânsız bence de. Bu teknolojiyi nasıl geliştirdiler merak ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Photoshop yavaşlama
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Fraps ya da Camtasia Studio gibi programlar cursor kaydı alabiliyor. Gerçi kamerayla çekmek daha kolay tabi ama ilginç gözüküyor.

Thumbnaili o şekilde kaldırmak imkânsız bence de. Bu teknolojiyi nasıl geliştirdiler merak ediyorum.

Biraz daha açar mısınız. Neyi kaldırmak imkansız yukarıda ki ufak araba resmini mi? Neden ki. Zorsa kısmını çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 18 Mayıs 2010; 23:19:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: birolayd

quote:

Biraz daha açar mısınız. Neyi kaldırmak imkansız yukarıda ki ufak araba resmini mi? Neden ki. Zorsa kısmını çözemedim.

şöyleki ben biraz izah etmeye çalışayım.. ya photoshopu kullanmayı çok iyi biliyorsunuz yada hiç bilmiyorsunuz ki böyle bir çıkış yaptınız.. resimdeki thumbnaili sadece tek bir araç ile seçip yerine çok dikkat çekmeyen bir şekilde doldurmak tek bir seferde program için zaten yeni bir özellik.. kimse kaldırılamaz demiyor işin bu tarafı çok ilginç.. yoksa gerekli araçlarla photoshopu kullanmayı bilen herkes iyi kötü belki bundan daha iyi bir şekilde o resmi oradan kaldırır ama cs4 sürümünden eğer spot healing brush toolu kullanımı biraz hatırlarsan bunun çok daha gelişmişi olduğunu görürsün.. bu araçla cs4 te o resmi komple seçtiğimizde sonuç aşağıdaki gibi oluyor.. ben henüz cs5i kullanma şansım olmadı ama eğer bu şekilde bir doldurma yapıyorsa gerçekten çok iyi iş çıkarıyor demektir.. umarım aradaki farkı anlarsın... yoksa yapılamaz demez.. tek bir araçla bu kadar doğruluk payı ile doldurması oldukça başarılı.. umarım anlaşılmıştır..

resmin spot healing brush tool kullanılarak kaldırılmış hali... yukarıda ki resim ise cs5te yeni tool ile yapılmış.. (henüz kullanmadım)

• Sadece Content-Aware Fill kullanılarak düzeltme yaptım. Üzerinde Spot Healing Tool kullanmadan bu kadar mükemmel içeriğe uydurabilmesi süper bir şey.
  • benimde bir sorunum var

bundaki sorun ne diye sorucak olursanız
    fırca hiç bi rengi almıyor eskiden alıyordu hep böyle ciziyor nasıl düzelir
  • Ordaki lenk paletine tıklayınca değişmiyor mu yani?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.