Şimdi Ara

Photoshop CS5 Çalışma Diski Hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
12.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkdaşlar. Ben Photoshop CS5 kullanıyorum daha doğrusu kullanamıyorum. Photoshop açınca yeni bir belge açmak isterken Çalışma Diski Hatası veriyor. Düşük çözünürlükte(800*600) açarsam da hiç aleti kullanmama izin vermiyor. Format atmadan önce sorunsuz şekilde kullanıyordum. Şimdi ne oldu da açamıyorum bilmiyorum. Lütfen yardım edin. :(

Resim:

• Yapay Zekanın Yanıtı

Photoshop Çalışma Diski Dolu Hatası

Photoshop'ta çalışırken "Çalışma Diski Dolu" hatasıyla karşılaşabilirsin. Bu hata, Photoshop'un geçici dosyaları depolamak için kullandığı çalışma disk alanının dolduğunu gösterir.

Çalışma disk alanını boşaltmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Photoshop'ta Düzenle > Tercihler > Performans'a git.
    • Çalışma Diskleri bölümünde, geçici dosyaları depolamak istediğin sürücüler için klasörleri seç.
    • "Tamam" düğmesine tıklayarak tercihleri kaydet.

Ayrıca, aşağıdaki ek adımları deneyebilirsin:

• Gereksiz PSD dosyalarını ve diğer geçici dosyaları sil.
    • Photoshop'un önceki sürümlerini bilgisayarından kaldır.
    • Yazılım güncellemelerini kontrol et ve varsa kur.
    • Photoshop'u yönetici olarak çalıştır.
    • Bilgisayarını yeniden başlat.

Bu adımları uyguladıktan sonra Photoshop'ta çalışma disk dolu hatasıyla karşılaşmaman gerekir. Ancak sorun devam ederse, daha fazla yardım için Adobe Destek ile iletişime geçmeni öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • C bölümün dolu olduğu için olabilir en azından bende o yüzden oluyor.

eğer öyleyse photoshop da edit>prefences> performance'den D bölümünü seç ordan çalışsın program
  • Zaten seçtim. RAM'im %100'ünü kullan dedim yine olmadı. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmere

Zaten seçtim. RAM'im %100'ünü kullan dedim yine olmadı. :(

Ram değil de sabit disklerden bahsettim resim de ki gibi C değil diğer bölümleri seçtiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanbey

quote:

Zaten seçtim. RAM'im %100'ünü kullan dedim yine olmadı. :(

Ram değil de sabit disklerden bahsettim resim de ki gibi C değil diğer bölümleri seçtiniz mi?

Seçtim. Ama olmadı.
  • Çözüm şu ; Açtığınız yeni sayfanın çözünürlüğü kullandığınız diskin boş alanın dan büyük olmaması gerekiyor. Örneğin : benim c diskine 70 gb boş alan var ve ben çözünürlüğü 80yaptım işte o zaman bu hatayı verir ama 70 den alt bir sayı yazarsam hata varmaz örneğin 60.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanunsuz1309

Çözüm şu ; Açtığınız yeni sayfanın çözünürlüğü kullandığınız diskin boş alanın dan büyük olmaması gerekiyor. Örneğin : benim c diskine 70 gb boş alan var ve ben çözünürlüğü 80yaptım işte o zaman bu hatayı verir ama 70 den alt bir sayı yazarsam hata varmaz örneğin 60.

Eyvallah teşekkürler :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Çözüm şu ; Açtığınız yeni sayfanın çözünürlüğü kullandığınız diskin boş alanın dan büyük olmaması gerekiyor. Örneğin : benim c diskine 70 gb boş alan var ve ben çözünürlüğü 80yaptım işte o zaman bu hatayı verir ama 70 den alt bir sayı yazarsam hata varmaz örneğin 60.

oldumu :D bende olmuştu da kendim buldum

• quote:

quote:

quote:

Ne yalan söyliyim denemedim ama olur muhtemelen konuyu iki sene önce açmıştım o sıralar hafıza sıkıntım vardı :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne yalan söyliyim denemedim ama olur muhtemelen konuyu iki sene önce açmıştım o sıralar hafıza sıkıntım vardı :D

Farkettim 2 seneyi fakat yardım yardımdır :D bende oluyordu ama c veya d diskim 500 gb lik olsa harika olur ayrıca 250 gp de boş alanı olunca tadından yenmer kerdeşim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Farkettim 2 seneyi fakat yardım yardımdır :D bende oluyordu ama c veya d diskim 500 gb lik olsa harika olur ayrıca 250 gp de boş alanı olunca tadından yenmer kerdeşim.

Aynen kardeş teknoloji ucuzladı artık pc yeniledim rahatladım miss :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.