Şimdi Ara

Photoshop çalışmalarım fikirleriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar yaklaşık 3 yıllık fotoğrafçılık tecrübem var bu aralar Photoshop üzerinde yoğunlaşmaya başladım. Bu işten iyi kazanıyorum özellikle birbirleri ile popülerlik için savaşan gençlerden her neyse çalışmalarım hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum şuan telefonumda olanları atacacağım çekimlerde bana aittir

Photoshop çalışmalarım fikirleriniz Photoshop çalışmalarım fikirleriniz Photoshop çalışmalarım fikirleriniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güzel çalışmalar.
  • Mantık olarak 1. Resimde hata şu olucakki.. Su var ve suyun yansıması yok ne olursa olsun suyada yansıması gerekir o yüzden amatörce.. Kırmızı yerine mavi renkler olsa dahada güzel olurdu üstelik suyun renginide alacalı bir mavi tonlarında yapabilirdin.. İkinci resimde herşey iyi hoş gözler çok parlak ön planda.. Ve dudak çok kırmızı kan değilde ruj gibi duruyor.. 3. Resim gayet normal bir resim sıkıntı yok denilceek kadar fakat cam kırılınca resimde parçalanır resimle hiç oynamamışsın ama çoğu insan bunu fark etmez..
    İyi çalışmalar bol kazançlar..

• Hocam değerli yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum gelişme aşamasındayım şuan ayrıca ilk resimde ki mavi tonlamaları bende düşündüm fikrimi müşterim ile paylaştığım zaman olumsuz yanıt aldım o yüzden kırmızı tonlamaları kullanmak zorunda kaldım teşekkür ediyorum yeniden

• Rica ederim hızlı gelişiyorsun ama ;)

• Haklısınız hocam alt yapım vardı pratik eksiltti onuda tamamlıyorum işte teşekkür ederim yinede

• Bence geliştirmeniz lazım bunlar başlangıç aşamasını geçtiğinizi gösteriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    photoshop istek
    12 yıl önce açıldı
    Photoshop için Macbook Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Haklısınız hocam daha onlarca çalışmam var ama şuan evde değil şehir dışında olduğum için ulaşamıyorum unutmazsam paylaşırım devamını da sizinle

• Herşeyden önce kendine güzel bir logo yapmayla başla fligran farklı olmasın basitliği simgeler ben o hatayı yaptım 17 yaşındayken.. Hatta ilk makinayı 4 milyara çalışmıyorken taksitle almıştım. Borçlarını ödeyemediğim için myspaceden farklı fotoğrafçıların fotoğraflarını çalıp kendi sayfama koymuştum böyle bir hata yapma sakın :) mecburiyetten ama yinede büyük pişmanlık. Bi de bence isim kullanma farklı bir isim kullan çilek foto gibi isimden adın bilinsin. Sormak istediğin birşey olursada çekinme sor ;) kolay gelsin

• Hocam 17 yaşında yım isim dikkat ve merak uyandırıcı olmalı ki insanlar bizi istesin ben gençlere çalışıyorum ciddi ve kalıcı bir isim değil 3 yıldırda profesyonel makina ile çekim yapıyorum teşekkür ederim

• kardeş ben bir resmi arkaplanından ayrımak istiyorum bunu nasıl yapabilirm?
  • Ince çalışmak için fotoğraf profesyonel çekilmiş olursa iyi olur. Ardından Photoshop seçim araçlarıyla kesebilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.