Şimdi Ara

PhoneItiPad programı yayınlandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
3
Favori
12.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

Orijinalden alıntı: weslive

Cracklisi varmi ? Varsa hangi repoda?

Tesekkurler..

Zaten crackli uygulama,iphoneislam reposunda

Rica ederim

ilk mesaja eklersen arkadaşlar için daha kolay olur

teşekkürler..
  • quote:

quote:

quote:

Tesekkurler..

Rica ederim

ilk mesaja eklersen arkadaşlar için daha kolay olur

teşekkürler..

Rica ederim...
  • Gerçekten çok güzel bir proğram, yanlız şunu demeden geçemeyeceğim. Galaxy Tab la konuşulur mu diyen o kadar çok fanatik vardı ki şimdi İpad le konuşacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andulin266

Gerçekten çok güzel bir proğram, yanlız şunu demeden geçemeyeceğim. Galaxy Tab la konuşulur mu diyen o kadar çok fanatik vardı ki şimdi İpad le konuşacaklar

Yok hocam ya konusulmuyor bluetooth destegi olsa belkide,kablolu kulaklik ile iskence resmen ama yinede guzel en azindam telefon ozelligi kazandi cihaz
  • Kesinlikle bu özelliğin olması gerek zaten, kullanıp kullanmamak son tüketiciye kalmalı.
  • quote:

quote:

Tesekkurler..

Rica ederim

Sanırım bir yanlış anlaşılma oldu. Uygulamayı kurmak ücretsiz fakat aktifleştirmek paralı değil miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

quote:

quote:

Tesekkurler..

Rica ederim

Sanırım bir yanlış anlaşılma oldu. Uygulamayı kurmak ücretsiz fakat aktifleştirmek paralı değil miydi?

Evet aynen öyle ucretsiz inebiliyor ancak aktif etmek icin o repoya odeme yapmaniz gerekiyor kredi kartindan
  • Galaxy 10.1 tab ı, telefonla görüştürüyor diye bekliyordum, yalan yok ama tablette harbiden ipad2 çok önde şu an itibarı ile....
  • quote:

Orijinalden alıntı: groyeuw

gerçekten bu programın niye az ses getirdiğini anlamış değilim

ipad2 için çalışıyor mu bu program ?

sanırsam içinde islam kelimesi geçtiğinden avrupada da yankı getirmedi yoksa şimdiyeli tvlerde dahi çocuk diye boy boy resimleri çıkardı, türk tvlerde dahil buna, adam ios 5 i iphone yükledi diye 15 gün hürriyet comda reklamı yapıldı dahi çocuk diye bilen bilir yaptığı ne ? aplle önceden bazı kullanıcılara demoları gönderir bu arkdaşda yüklemiş ve olay apple şaşırtan türk diye 15 gün haber yapıldı pes!!!

• abi hala çıkmadı mı eylül oldu ya

• ipad 2 için yani**** deli olacağım. kafayo yedim araştır araştır. islamiphone da ki foto ,pad 2 ye ait. e nezaman yani .(

• quote:

Orijinalden alıntı: Hemre_

Ben ipad2me gecen ay yukledim qncak 19$ aktiflesmitme istiyor diye silmistim... Ancak bakiyorum ki herkes ipad2ye yukleniyormu diye soruyor ?????

yüklemende sorun yok , çalışmasında var
  • çok 19dolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

çok 19dolar

19 dolara telefon aliyorsun gibi dusun hocam ve sadece 1 kereligine veriyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipad2 için çıktığı an almayı planlıyorum zaten. 19$ bu özellik için bişey değil ..
    sadece sms için swirlysms free var birazcık işe yarıyor. ama telefon özelliği oldumu ipad daha uzun uzun elimde kalacak gibi duruyor.
  • quote:

quote:

çok 19dolar

ios 5 ile 3g'li modellere mesajmatma ve mesaj alma özelliği gelecek
    cebimde telefon var,onla ararım, kocaman aletle telefon edip ne yapacağım
    kulaklığı unutsa,kocaman alet elinde alooo,alooo diye bağırılır mı
    skype bana yetiyor açıkcası, mesaj atma özelliğide gelecek
    ayrıca her şeye abi sadece bir kere para veriyorsun mantığından gına geldi, bir kere ona ver,bir kere buna ver,ver,ver bu ne len böyle
  • quote:

quote:

quote:

çok 19dolar

ios 5 ile 3g'li modellere mesajmatma ve mesaj alma özelliği gelecek
    cebimde telefon var,onla ararım, kocaman aletle telefon edip ne yapacağım
    kulaklığı unutsa,kocaman alet elinde alooo,alooo diye bağırılır mı
    skype bana yetiyor açıkcası, mesaj atma özelliğide gelecek
    ayrıca her şeye abi sadece bir kere para veriyorsun mantığından gına geldi, bir kere ona ver,bir kere buna ver,ver,ver bu ne len böyle

ios5 ile gelen mesajlasma ozelligi yaniltmasin kardesim..sadece applelar arasinda mumkun olacak fakat kendi hattin uzerinden sms gonderimi/alimi istiyorsan swirly kullanabilirsin ipad2 icin su an..

• nasılda heyacanlanmışım hemen source iphoneislamı yüklemişim,ardından ekli programı hemen programı kullanmaya çalışayım dedim oda ne aktive olayı varmış dedimki olsun bir kere para vereceğiz..hemen müracatımı yapıp öedeme sayfasına geliyorum onay veriyorum habire tıklıyorum o nedirki ödeme kabul görmüyor kendi kendime kızıyorum birde bakıyorumki yüklediğim program ipad1 içinmiş ondan öemeyi kabul etmiyormuş.. vede ben ipad2 ye yüklemişim..tam bir hayal kırıklığı ile yeniden beklemeye başlıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hemre_

Ben ipad2me gecen ay yukledim qncak 19$ aktiflesmitme istiyor diye silmistim... Ancak bakiyorum ki herkes ipad2ye yukleniyormu diye soruyor ?????

yükleniyor diye bizde ipad2 ye yükledik doğru program yüklendi birde para verip aktf edelim dedik işte onu yapamadık..site cihazımın ipad2 olduğunu anlayıp yaptığım ödemeyi bile kabul etmediler..
  • sitede zaten yazıyor ipad1 1 için diye siz neden zor ediyorsunuz anlamadım bekleyin diyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.