6600 için nokia site dışında başka bi program varmı_?
6600 le süper çalışıyor seleq
şimdi bu opm yi nasıl cracklicez yaa ben yapamadım...
beyler baska program vermeyin seleq rulz...
beyler aranızda oxygen phone manager v2.0 dan daha eski versiyonunu kullanan varmı? onda code fala soruyomu cd key,serial,...?
evet selq güzel ama bu cep için.. ben PC için 6600 ü yöneten proğram diyorum hanii varmı? Nokia suite dışında..
oxygen phone manager for symbian phones var
benim 3100 a melodi ne ile yükleyebilirim. Opm ile olmuyo trial olduğu için...
çalıştıramadım .. program kuruldu fekat 6600 telefonu görmuyor.. optionsdan bleutooth portu seçiyorum bağlanamıyor telefona...
ben nokia pc suite kullanıyom
En makul çözüm; opm ile içerdekileri dışarı çıkarın, pc suite ile dışarıdakileri içeri sokun.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by nemesis</i> <br />benim 3100 a melodi ne ile yükleyebilirim. Opm ile olmuyo trial olduğu için... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Öncelikle belirteyim 3510 telefonum var (deneyimlerim bu telefonla gerçekleşti)
O2'yi üreten firmanın bir de freeware toolu var (Oxygen Ringtone Workshop for Nokia phones 856Khttp://www.oxygensoftware.com/download/ ). Zaten O2 phone manager polimelodilerde pek başarılı değil. Herşeyi birbirine karıştırıyor (telefona atmadan bir dinle ne dediğimi anlarsın). Workshop olduğu gibi atıyor.