Şimdi Ara

phone manager (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 6600 için nokia site dışında başka bi program varmı_?
  • 6600 le süper çalışıyor seleq
  • şimdi bu opm yi nasıl cracklicez yaa ben yapamadım...
  • beyler baska program vermeyin seleq rulz...
  • beyler aranızda oxygen phone manager v2.0 dan daha eski versiyonunu kullanan varmı? onda code fala soruyomu cd key,serial,...?
  • evet selq güzel ama bu cep için..
    ben PC için 6600 ü yöneten proğram diyorum hanii varmı?
    Nokia suite dışında..
  • oxygen phone manager for symbian phones var
  • benim 3100 a melodi ne ile yükleyebilirim. Opm ile olmuyo trial olduğu için...
  • çalıştıramadım .. program kuruldu fekat 6600 telefonu görmuyor.. optionsdan bleutooth portu seçiyorum bağlanamıyor telefona...
  • ben nokia pc suite kullanıyom
  • En makul çözüm; opm ile içerdekileri dışarı çıkarın, pc suite ile dışarıdakileri içeri sokun.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by nemesis</i>
    <br />benim 3100 a melodi ne ile yükleyebilirim. Opm ile olmuyo trial olduğu için...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Öncelikle belirteyim 3510 telefonum var (deneyimlerim bu telefonla gerçekleşti)

O2'yi üreten firmanın bir de freeware toolu var (Oxygen Ringtone Workshop for Nokia phones 856Khttp://www.oxygensoftware.com/download/ ). Zaten O2 phone manager polimelodilerde pek başarılı değil. Herşeyi birbirine karıştırıyor (telefona atmadan bir dinle ne dediğimi anlarsın). Workshop olduğu gibi atıyor.

• Oxygen Ringtone Workshop benim telefonu görmüyo yaa...
  • hocam seleq kodunu bilen war mi?? benimki deneme surumuymus! full surum diil!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.