Şimdi Ara

phonak audeo pfe 121 satıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yeni phonak audeo 121 mikrofonlu kulaklık sahibi olmuştum. bu kulaklığada hayranlığım bu forum da bir hayli artmıştı. fakat bu kulaklık bana fazla gibi. almak istediğim bir mp3 vardı onu alamayınca bu kulaklığıda kullanamıyorum. kullanamam sadece kendi iç huzurumla alakalı. çünkü bana daha alt seviye kulaklıklarda yeter. phonak audeo 121 beyaz mikrofonlu olan bu kulaklık kendi sitesinde bile 129 euro satılıyor. sahibinden.com da 300 tl ye satılıyor. amazon.com da da 199 dolara satılıyor.hiç bir eksiği yok, sadece bir adet ince silikon kulaklık şeyini kullandım. diğer aparatları kutusundan bile çıkmadı. kutu içeriği eksiksiz. garantisi devam ediyor. faturası mevcut olup fatura tarihi de 05.01.2012 (yeni almıştım daha bir hafta bile olmadı) ürünü sizlerde biliyorsunuz. bu kulaklığı bu işlerden anlayan müzik dinlemeyi tutku haline getirmiş kişiler almalı. benim gibi acemilere bu kulaklık fazla, hele bir de ekonomisi kısıtlı ise. ben bu kulaklığı aldım ama daha mp3 alamadım. yurtdışından mp3 alacaktım.alamadım. bu kulaklıkla ıpod cowon ya da ırıverı deneyin diyenleriniz oldu.bu cihazlarda çok pahalı. kısacası bu kulaklığı satmamdaki temel amaç benim elimde dandik mp3lerle haşat olmadan satmam istememdir. çünkü her geçen zaman garantisinden götürecek. umarım fazla kafanızı şişirmedim.

sonuca gelirsek bu kulaklığa sahibinden.com da 270 tl den satışa çıkardım. (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-phonak-audeo-pfe-121-microphone-kulak-ici-kulaklik-70345292/detay/)
    fiyatı sıfırından 30 tl daha aşağı benim ürünümde sıfırdan farksız kutusunda teslim edilecek. bu kulaklığı alırken forum donanımdaki arkadaşlar benimle bilgilerini paylaştılar vakit ayırarak sorularımı cevapladılar. bunun için forum donanımdan almak isteyenlere fiyatım 250 tldir. fiyat bence makuldür. ürün alınanlı daha bir hafta bile olmamıştır,aksesuarlarında eksiklikte yoktur.

ilgilenenler özel mesaj atabilirler, dilerseniz resimde koyabilirim.

Birlikte verilen aksesuarlar:
    6 ses filtreleri (2 gri, 4 siyah) * ve montaj aracı içeren Kutusu
    Silikon kulak ipuçları - 1 çift, 1 çift M, 1 çift L
    ™ köpük pedler uyun - 1 çift M
    Kulak ucu temizleme aracı
    2 silikon kulak kılavuzları
    Saklama çantası (saklama çantası iki gözlü olup sansa clip sığabiliyormuş içine.
    * Kulaklık zaten iki gri ses filtreleri ile donatılmıştır.

ÖZELLİKLERİ
    Ses basıncı seviyesi 107 dB SPL / mW, 1 kHz
    Empedans 32 Ohm, 1 kHz
    Frekans aralığı 5 Hz - 17 kHz
    Kablo uzunluğu 3,9 m / 120 cm
    Ağırlık 0.5 oz / 14 g
    Bağlantı Altın kaplama 1/8-inç / 3,5 mm jak

teşekkür ederim, saygılarımla.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galipulusoy -- 8 Ocak 2012; 16:28:15 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ahmetpro34@hotmail.com ...

tam istediğim kulaklık eklerseniz konusalım ayrıntıları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thiziz -- 8 Ocak 2012; 16:32:30 >
  • Hayırlı satışlar dilerim. Donanımhaber için söylediğiniz fiyat gerçekten iyi. Bir yıllık bir Pfe kullanıcısı olarak keşke kullansanız diye de eklemek istedim.
  • kuzeyboun iyi dileklerin için teşekkür ederim. şimdilik alt seviyelerden başlamak benim için daha iyi.

• ürün satılmışıtr. ilan geçerli değildir. moderatör üstatlar konuyu silebilirler. ürünü alan arkadaşa buradan tekrar teşekkür ederim, tekrar hayırlı olsun. gerçekten güzel bir kulaklıktı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Shure SE215 SE-215 %100 ORJİNAL!!
    13 yıl önce açıldı
    SATILIK/ Audio Technica/ CKS77X
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.