Şimdi Ara

Phoenix Os Türkçe (android Pc ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
17.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Iconium_C.T.D

    dualboot yapabilirsem iyi olacak, bir de intel işlemcilerde rst modunun ahci ye göre daha iyi güç tasarrufu yaptığı söyleniyor bilginiz var mı
    Dualboot işini sonra hallederiz.

    Son dediğiniz ile ilgili bir bilgim yok maalesef hocam.
  • Attığınız sürümü deneyeceğim hocam, yalnız benim birde ahci nedenyle win10 açılmama sorunum var, usbden başlatabilmek için rst yi ahci yapmak gerekiyor bu durumda da win10 boot etmiyor :) eziyet yemin ederim.
  • Bunu denemiştim birkaç kere açılış ekranına geldiği an lap diye kapanıyor pc. Donanımlarımdan birisi uyumsuz büyük ihtimal.

    prime os, bu ve benzerleri hepsi yap-bozlardan ibaret. Adam gibi ev kullanıcısına bir işletim sistemi çıkmadı gitti. Şu windows çöpüne mahkum kaldı insanlar. Linux desen açık kaynak güya ama öylesine içine kapanık insanlar geliştiriyorki son kullanıcıya 50 yıldır ulaşamadı daha



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanat Günesi -- 29 Aralık 2019; 17:15:28 >
  • Android, cep telefonuna özel indirgenmiş bir sistem. Böyle bir sistemi PC/Laptop'ta kullanmak kulağa pek mantıklı gelmiyor. Fakat... kurulumda Google Play, Google Services gibi şeylerin çalışması zorunlu değilse bir de Facebook vs gibi alakasız app'ler default olarak kurulu gelmiyorsa... yani sonradan eklenen gereksiz şeylerden arındırılmış bir Androis ise o zaman bir deneyip görmek ilginç olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonunda sorun çıkıp telefonunu kullanamayanlar için ideal bir distro.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • benim laptop uyumlu değil galiba, 5 farklı sürüm denedim, 2 si açıldı, biri dokunmatiği wifiyi tanımadı, biri düzgün açıldı wifi dokunmatik tamam ama kullanılmayacak kadar kasıyor. masaüstü pcde açtığımda chrome inanılmaz hızlı çalışıyordu mesela sırf bunun için bile kullanılabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Iconium_C.T.D

    benim laptop uyumlu değil galiba, 5 farklı sürüm denedim, 2 si açıldı, biri dokunmatiği wifiyi tanımadı, biri düzgün açıldı wifi dokunmatik tamam ama kullanılmayacak kadar kasıyor. masaüstü pcde açtığımda chrome inanılmaz hızlı çalışıyordu mesela sırf bunun için bile kullanılabilir.
    Gentoo kullanmazsan tanımaz tabii.. Ben Allah'ın ispartasında kullanıyorum köylü dayılar var burada onlara bile öğrettim hepimiz gullanıyoh sen şeherde kullanmıyorsun..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

    Android, cep telefonuna özel indirgenmiş bir sistem. Böyle bir sistemi PC/Laptop'ta kullanmak kulağa pek mantıklı gelmiyor. Fakat... kurulumda Google Play, Google Services gibi şeylerin çalışması zorunlu değilse bir de Facebook vs gibi alakasız app'ler default olarak kurulu gelmiyorsa... yani sonradan eklenen gereksiz şeylerden arındırılmış bir Androis ise o zaman bir deneyip görmek ilginç olabilir.
    Windows 7 kullanalım değil mi? En iyisi o ve 100 tane tab bile açsak çökmüyor..
  • gen_2 G kullanıcısına yanıt
    evet win7 kullanın ki sisteminiz çöksün bizde para kazanalım. kardeşim ali de para kazansın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben pek çok buda dahil android işletim sistemi kurdum ama hepsindede yok ses,yok kamera gibi sorunlar nüksetti..ama araştırdım windows üzerinde çalışabilen BLUESTACK emulatörünü görene kadar..bunu kurdum şimdi ne ses,ne kamera gibi sorunlarım oldu herşey mükemmele yakın stabil çelışıyor..
    https://www.bluestacks.com/tr/index.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 7 Şubat 2020; 12:47:6 >
  • Bliss Rom denedim bana da hepsinden kullanışlı ve hızlı geldi. Tek sıkıntı Adaway uygulamasını çalıştıramadım. Root var (x-Plore ve Titanium Backup çalışıyor) Host dosyasını değitirmeme izin vermediği için. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.