Şimdi Ara

Phobya DC12-400 pompa hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu yada buna benzer pompa kullanan arkadaşlardan bilgi rica edeceğim .

Bilgisayarda şu an kullandığım Xspc X2O 750 kombosu var .

Bunun yerine başlıkta sözü geçen pompayı takıp 2 adet 240mm + 1 adet 120 mm lik rad kullanmak istiyorum . 3 adet 240 da olabilir .

Aldığım bilgilere göre Phobya Dc12-400 pompası için sorun teşkil etmiyor bu rad lar . Ancak yinede emin olamıyorum .
    Kullanan varsa kısa bir bilgi verebilrmi lütfen ?

Kolay gelsin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 10 Ocak 2013; 17:05:15 >

• 3 adet 240 lıkta zorlanabilir.Fakat rad dan önce cihazın üstünde kaç block var? Asıl bunlar önemli alıcağın rad ların modelleri,kalınlıkları...Hiç kimse şu pompa bu kadar rad la çalışır vs. gibi bir cevap üretemez çünki loop bir bütündür senin eklediğin her block flow rate i düşürür.
    Bence en sağlıklısı sisteminin şuanki fotosunu çek ona göre yorum yapmak daha sağlıklı olur.
  • selamlar ,

simdilik pc de 1x xspc rs240 + 1x xspc ex120 + 1 adet xspc rasa black var . Pompa xspc X2O 750 .
    Fazladan henüz kullanilmamis magiccool slim 240 var 1 adet ,

Rasa black degisecek , yerine Raystorm gelecek . Ekran kartinada Xspc Razor GTX680 full cover block takmak istyorum .

Aslinda cpu+gpu yu 1 adet phobya extreme 400 yada 1 adet xspc RX240 ile sorunsuz soguturum
    ve pompayi da degistirmek zorunda kalmam ,ama istedigim bu degil .

Simdiki sistemin resmini aksama atarim gerekirse , isterseniz Pc tercihimin altinda youtube linki var , ama oradada ex120 bagli degil .

Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up .....

bu da resim :

• Hocam sen şimdi sadece işlemcimi soğutuyorsun?Sanırım sonradan ekran kartı ekliceksin.Bana kalırsa hiç kasmadan eksoz fanının oraya bir tane güzel 120 üstede 360 lık sığıyorsa yoksa 240 lıkla 2 sinide çok rahat soğutursun.Yeterki fan seçimin güzel olsun.Hem pompaya boşuna masraf yapmamış olursun.Çünki ram ve board soğutmucaksan okadarda rad a gerek yok.
  • selam ,

360mm tek radiatörü hiç düşünmedim . Elimdeki malzemeleri bir şekilde kullanmak istediğim için çoklu rad seçeneği üzerinde durdum .

Şu an 240lık radın bulunduğu yere 360 lık rad rahat sığıar diye düşünüyorum .

http://shop.xs-pc.com/xsp/XSPC-RS360-Triple-Fan-Radiator-Black-_25304.html

bu radiatör uygun görünüyor .

Ramlerden dolayı push/pull yapamıyorum . Onada bir çözüm bulmam gerek .

Dediğiniz gibi ekran kartı da eklenecek ilerde loop bünyesine . Board eklermiyim emin değilim .
    Ama ram eklemeye düşünmüyorum .

Ekran kartına Full cover Razor GTX680 takmak istiyorum .

http://shop.xs-pc.com/xsp/XSPC-Full-Cover-Razor-GTX680-New-Style_33632.html

Değişiklik yapmak istememin asıl sebebi , kit muhabbetinden uzaklaşıp custom olayına girmek .

Edit :

örnek olarak 360mm rad takılmış xpredator bulamadım henüz . Ama 360mm rad takılmış x1 var bir adet .
    Bendeki kasayı ölçmem gerek ama sorun çıkmamalı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 19 Ocak 2013; 13:30:17 >

• Sölediğim gibi aslında push+pull olayını senin psu tarafındaki bölümdende yapabilirsin.Şimdi kasayı canlı görmeden birşeyler sölemek çok zor.Sonuçta elindekilerle değerlendirebiliceğin bir fikirde(biraz çılgın ama..) rad sandviç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.