Şimdi Ara

PHİLPS HD1500 KULAKLIK...MUHTEŞEM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
7.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • philips hd1500 aldım evde audgy2zs ses kartımla film ve oyun denemeleri yaptım çıkan ses dehşet bir şey fiyatını gerçekten hakediyor.şimdiye kadar duyduğunuz sesleri unutun hd1500 sesin duygusunu yaşayın.Çevrenizdekileri rahatsız etmeden muhteşem surround sesin keyfini sürün
    Dolby Headphone, kulaklıklarda beş kanal surround ses duygusu
    Son derece gelişmiş kullanım rahatlığı Çevrenizdekileri rahatsız etmeden muhteşem surround sesin keyfini sürün. HD1500 Dijital Kablosuz Kulaklık Sistemi, çevrenizde 5.1-kanal hoparlör konfigürasyonu varmış gibi size ‘orada olma’ duygusunu yaşatır

    Dolby Headphone, kulaklıklarda beş kanal surround ses duygusu oluşturan bir kodlama teknolojisidir. Kablo kısıtlaması, rahatsız edici arabirim olmaksızın, yalnızca dijital kablosuz iletimle olası olan mükemmel iletişim. Tek bir düğmeye basıldığında otomatik olarak kablosuz iletim frekansı PLL duyarlılıkla ayarlanırken, Otomatik menzil dışı (Automatic Out-of-Range) (AOR) dedektörü sayesinde çekim alanı dışına çıktığınızda uyarı verir.özellikle de filmlerdeki patlamalar ve sesler bir muazzam oluşturuyor.fiyat ise 309 ytl olarak aldım.



     PHİLPS HD1500 KULAKLIK...MUHTEŞEM...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 12 Ocak 2007; 21:18:40 >







  • fiyatından belli.
    peki ya aldık hoşumuza gitmedi.
    Ben çok daha ucuz olan 8349 aldım üstünde yazanlara kanarak güya frekans reponsu (10-19000) hp 800 gibiydi
    hp 800 kullanıyordum baslarından memnundum hani hp 800 ün ses kalitesinde kablosuzu diye aldım alaka ve ilgisi yoktu.

    ya yazıyı yazarken farkına vardım kutusunun üstünde HC 8349 yazıyor ama kulaklıkta HC 8355 yazıyor eh be philips iyice gözümden düştün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 20 Kasım 2006; 0:44:44 >




  • sorununu tam anlayamadım hd1500 içinmi söyledin yoksa 8349 içinmi.?ama 8349 için diyorsan ses kalitesi gerçekten kötü ben kullandım onu.keşke inceleme fırsatı olsaydı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 20 Kasım 2006; 1:46:52 >
  • tabiki yorumum 8349 için diğerini kullanmadım ki sadece fiyatı yüksek dedim.
  • ok keleminabi fiyat yüksek olabilir ama amfisiyle birlikte bu fiyatı hakediyor.hepsi burada.com 750 ytl fiyata satıyor.ama ben 309 ytl ile aldım.
  • sayın dephyr bahsettiğin kulaklığı inceledim haklısın kalitesi 8349 ile kıyaslanmaz.
    Ancak bu arada fiyat farkının nedeninide öğrendim bilgin olsun bu kulaklığın iki modeline rastladım.
    1500U : coax a ilave optik giriş ve çıkışı da var iki ayrı analog giriş çıkış grubu var, kumandası var.
    1500 : yukarıdaki özelllikleri yok. ama ucuz.
    1500u arka girişlerinin resmi: (sende u olmayan olduğuna göre onun resmini koymadım)



     PHİLPS HD1500 KULAKLIK...MUHTEŞEM...


     PHİLPS HD1500 KULAKLIK...MUHTEŞEM...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 20 Aralık 2006; 1:06:53 >




  • çok güzel bir tespit keleminabi.ben de anlayamadığım fiyat farkının neden düşük olduğu konusunda şüphelerim vardı.dediğin gibi kumanda optik ve analog çıkış yok fiyatından dolayı kısıtlanmış bu çzellikler çok işime yarayacaktı.ama bu durumdan da memnunum.sesin kalitesi gerşekten güzel.
  • sayın dephyr
    kulaklığı denerken bir şey dikkatimi çekti. Senden bir deneme yapmanı isteyeceğim.
    Umarın soundblasterin verdiği creative dvd-audio sampler disc in vardır. çünki bu gerekli.
    hd1500 ü coax ile zx e digital olarak bağla. Bu dvd yi dvd roma tak, Cretaivenin kendi dvd yürütme programı dvd audio player ile dvd yi yürüt.
    Burada program başlayınca 1500 e giden pcm digital ses kesiliyor. ne ettiysem hd 1500 digital giriş yok dedi. (use spdif, spdif passtrougth vs.)
    acaba digital sinyal dts ye çevriliyorda hd1500 bunu çözemiyor mu ? yada benim denediğim hd1500 mü sorunlu.
    analog bağlantıda sorun yok.

    merakla bekliyorum.
    Bu arada özel mesaj yazmadım çünki forum bilgi paylaşma ortamı.
  • keleminabi istediğin şeyleri birazdan deneyerek buradan yanıtlayacağım.dediğin creativenin dvd audio sampler disk ben de mevcuttur.sonucu yazarım.
    edit: harf hatası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 20 Aralık 2006; 19:23:23 >
  • şimdi çıkışı birde ev sineması receivere verdim oda digital veri tanımlayamadı. creative dvd player devreye girince kulaklığa gelen hışırı bile azalıyor.
    pioneeer vsx 1015
  • keleminabi istediğin denemeleri yaptım maalesef creativenin verdiği sample dvd audio sesi çözemedi ama nedense dvd filmleri sorunsuzca açtı yaklaşık 6 dvd denedim hepsini açtı ama nedense metallıcanın dvd audio sesi çözdü.galiba format problemimi var ?
  • metallica nın dvd i creativenin dvd audio player programıyla mı açtın ?
    edit : onunla açmadıysan onunla denermisin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 20 Aralık 2006; 20:13:19 >
  • metallıcanın creativenin audio player açamadı maalesef windvd 8 açtı.sanki creativenin audio player özellikleri ayarlama veya herhangi bir ayar menüsü yok.ama creativenin dvd audio sampleri windvd 8 açamadı çok ilginç.
  • evet ilginç bir durum creative nin kendi dvd playeri kendi örnek diskini çalarken kendi ses kartının dijital çıkışını kapatıyor.

    sağol beraberce ilginç bir yere ulaştık.

    Creative audgy ve x-fi serisi kartı ve sampler dvd diski olan arkadaşları bu teste davet edip sonucu kesinleştirmeye doğru gitmek lazım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: keleminabi

    evet ilginç bir durum creative nin kendi dvd playeri kendi örnek diskini çalarken kendi ses kartının dijital çıkışını kapatıyor.

    sağol beraberce ilginç bir yere ulaştık.

    Creative audgy ve x-fi serisi kartı ve sampler dvd diski olan arkadaşları bu teste davet edip sonucu kesinleştirmeye doğru gitmek lazım.

    evet creative kendi dvd playerle dijital çıkışta çözümü olasılıklara bırakıyor.kendi diskini çalmada bir bilmediğimiz format farklılığı olabilirmi sorusu akla geliyor.ben de dvd film ve dvd audio sesleri windvd 8 ile açarken kendi creativenin playeri sorun çıkartıyor.sen de sağol keleminabi test yaparak en azından bir bilgi sahibi olduk burayı okuyan arkadaşlar kendinizin audigy prosu ve xfi ses kartları olanlar deneyimlerini burada paylaşırsanız herkes için sistem hakkında bir fikir sahibi oluruz




  • kardeş en iyi burdan devam etmek bu ay teknosa yetkilileri ile konuşçam inşallah bulabilirim burda ürünü ya da getirirler...ama sormak istediğim bikaç şey var umarım sıkmam seni şimdi gerçekten bu ürün sinemaya gittiğimizdeki ses kalitesini ambiyansı bize yaşatıyor mu o duyguyu o hazzı almak mümkün mü??bi de alcağım model anladığım kadarıyla ucuz olduğu için kumaanda olayı dışında başka eksikleri de var bu eksiklikleri tam anlayamadım ben aaçıkçası yukardaki resimlerden :( yani optik ve analog çıkış olmaması ne manaya geliyo acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1. Selim -- 18 Mart 2007; 14:16:02 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: garfield24

    kardeş en iyi burdan devam etmek bu ay teknosa yetkilileri ile konuşçam inşallah bulabilirim burda ürünü ya da getirirler...ama sormak istediğim bikaç şey var umarım sıkmam seni şimdi gerçekten bu ürün sinemaya gittiğimizdeki ses kalitesini ambiyansı bize yaşatıyor mu o duyguyu o hazzı almak mümkün mü??bi de alcağım model anladığım kadarıyla ucuz olduğu için kumaanda olayı dışında başka eksikleri de var bu eksiklikleri tam anlayamadım ben aaçıkçası yukardaki resimlerden :( yani optik ve analog çıkış olmaması ne manaya geliyo acaba?

    sadece optik ve kumandası yok ama analog girişi çıkışı , coaxiel giriş ve cıkışı da mevcuttur.dediğin gibi sinema ambiyansını yaşatır.zaten dolby surround dolby prologic desteği var.zaten dinlemek istediğn ambiyansı yani efektlerini farklı şekilde dinleme imkanı mevcuttur.kulaklık 3 kanal 5 kanal dolby gibi efektlerle gerçekten ses güzel veriyor.bozulma yaşamadım.basslar muazzam yumuşak ve doygun geliyor.

     PHİLPS HD1500 KULAKLIK...MUHTEŞEM...


     PHİLPS HD1500 KULAKLIK...MUHTEŞEM...


    bu da kutusu
     PHİLPS HD1500 KULAKLIK...MUHTEŞEM...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 18 Mart 2007; 15:12:05 >




  • ya peki gerçekten de kulaklığı taktığımız pc(ses kartı), tv ,dvd player ın kalitesi vs. önemli değil mi?? her şekilde tam performans alabilirmiyiz kulaklıktan acaba??
  • ben ses kartımla kullanıyorum audigy 2zs ile performansla alıyorum.ama tv haricinde dvd playerle denedim yine performanslıydı.aslında sesin kaynagı önemli değil.sonuçta onu değerlendiren kulaklığın anfisi verdiği ve işlediği sesi önemli.gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.
  • Buda hoş bi kulaklık.ancak ben Creative hq2300'ü ergonomik ve compact olduğu için tercih ederim.bu philips çok hantal
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.