Şimdi Ara

Philips Xenium 9@9h nerden bulurum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar baslıktada belirttiğim gibi Philips Xenium 9@9h nerde satılır hiç bi yerde bulamıyorum birde merak ettiğim bu Philips telefonlar neden piyasada bulunmuyor belli bir dagıtıcı ve satış ağı yokmu bunların

• quote:

Orjinalden alıntı: fatih_h

gittigidiyora bak

her yeri baktım yok benim merak ettiğim philips neden bu kadar zor bulunuyor
  • aradıgın model xenium 9@9h nin üretimi durduruldu,sarjı cok giden bir modeldir,telefonu Ankara da etlik forum avm mediamarkt ta teshir de bulabilirsin 1 tane kalmıs kırmızı renk ve biraz cizigi var fiyatı 95 tl arkadasım,Ankara ve İstanbul dahil olmak üzere baska biryerde bulamazsın.
  • Bende mevcut ama 1 ayı geckın suredır servısten gelmesını beklıyorum. Sarjı ınanılmaz uzun ve kullanımı rahat. Tek sorunu sesı az cıkıyor ama tıtresımı kuvvetlı oldugu ıcın sıkıntı olmaktan cıkıyor.

1996 Renault 9 Broadway
  • quote:

Orijinalden alıntı: RONNIE

Bende mevcut ama 1 ayı geckın suredır servısten gelmesını beklıyorum. Sarjı ınanılmaz uzun ve kullanımı rahat. Tek sorunu sesı az cıkıyor ama tıtresımı kuvvetlı oldugu ıcın sıkıntı olmaktan cıkıyor.

ben kapaklı tel sevdigim için satmayı düsünürsen alabilirim tşk ler
  • Hocam Ben kullandım o telefonu hiç tavsiye etmem tek ekstrası şarjı fazla gidiyordu. O da 2-3 ay kullanınca 4 güne düşüyor. Git başka bir telefon al bence. Alırsan pişman olabilirsin haberin olsun. RONNIE nin dedikleri çok doğru sesi çok cızırtılı ve kesik kesik ayrıca düşük geliyor. Titresişimi ise başa bela zaten. Telefonun sesini açık bıraksan daha az dikkat çeker. Matkap gibi mübarek
    [Lost] - [Prison Break] - [Chuck] - [Heroes] - [FlashForward] - [Spartacus] - [Dexter] - [Fringe] - [Super Natural] - [Persons Unknown] - [Haven] - [The Vampire Diaries] - [True Blood] - [The Prisoner] - [Leverage] - [House M.D] - [How I Met Your Mother] - [Visitors] - [Spartacus] -[ Terminatör Sarah Connor Chronicles] - [White Collar] - [The Walking Dead] - [Flashpoint]
    97 Doğan S 1.6 Alev Kırmızı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.