Şimdi Ara

Philips VOIP 3211S/01 Skype Dect Telefon - BİR ALANA BİR BEDAVA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.759
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu telefonu hepsiburada.com dan 2 adet almıştım. Birini teyzeme verdim. Hergün ücretsiz konuşuyoruz. Telefonun en güzel özelliği normal telefon hattınıda kullanabilmesi. Almayı düşünenler bence kaçırmasın.

87.20 YTL KDV Dahil Tek çekim ve Havale

http://www.hizlial.com/uruninceleme.aspx?urunid=02.045.1245.0126

Philips VOIP 3211S/01 Skype Dect Telefon

BİR ALAN DİĞERİ BEDAVA !!!

Genel Özellikler

# Arama Yönetimi: Aramayı Tutma, Çağrı Aktarımı, Bekleyen Arama, Arayan Numarayı Gösterme, Mesaj Bekletme
    # Aranan / arayan no kaydı: 15 cevapsız ve 5 gelen
    # Ad ve numara telefon defteri: 50 İsim ve Numara
    # Kullanım kolaylığı: Windows tarafından otomatik algılanma
    # Baz ünitesinde LED: Skype Bağlantısı Açık
    # Zil Sesi: Polifonik

Diğer Özellikler

# Skype ile tüm dünyayla ücretsiz görüşme
    # Evin her yerinden İnternet görüşmesi
    # Tek ahizede normal görüşmeler ve Skype görüşmeleri
    # Ahizeden Skype kontakt listesine evin heryerinden ulaşabilme
    # Çevrimiçi olanları otomatik olarak görün
    # Skype ile standart telefon numaralarını ucuz arama
    # Windows - Plug&Play kurulumuyla otomatik algılama

• uygun fiyata bilgisayardan bağımsız çalışan skype telefonu verseler de alsak..
  • ankaradan almak ısteyen varsa

alıp paylasabılrıız kısı bası 45 ytl ye gelır

• arkadaşşlar bizde alalıım diyordukta 1. Pcden bağımsıız çalıışşmııyor
    2.Bence en önemli Cdsinden çııkan skype yazıılımıından başka skpe yazıılıımııyla çalıışşmııyormuşş sanıırıım. Bir bilginiz varsa paylaşşıırmısıınıız?
  • arkadaşlar bu konuda pek bilgim yok...bu kouda bilgisi olan biri varsa yardımcı olsun..

şimdi bu telden 2 tane alırsam...birini ben bilgisayarıma birinide avusturyadaki birisine göndersem...oda aynı şekilde bilgisayarına bağlasa ücretsiz olarak görüşebilirmiyiz....sanırım skype üzerinden konuşuyorz...eğer takarsak illa bilgisayar açımı olmalı?

yada avusturyayla ucuza görüşmenin başka bi yolu varmı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SİNBADCAN

arkadaşlar bu konuda pek bilgim yok...bu kouda bilgisi olan biri varsa yardımcı olsun..

şimdi bu telden 2 tane alırsam...birini ben bilgisayarıma birinide avusturyadaki birisine göndersem...oda aynı şekilde bilgisayarına bağlasa ücretsiz olarak görüşebilirmiyiz....sanırım skype üzerinden konuşuyorz...eğer takarsak illa bilgisayar açımı olmalı?

evet bedava konuşabilirsiniz ve bu modelde bilgisayarınızın açık olması gerekiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4TCL

arkadaşşlar bizde alalıım diyordukta 1. Pcden bağımsıız çalıışşmııyor
    2.Bence en önemli Cdsinden çııkan skype yazıılımıından başka skpe yazıılıımııyla çalıışşmııyormuşş sanıırıım. Bir bilginiz varsa paylaşşıırmısıınıız?

Evet dediğiniz doğru cd' nin içinden içinden çıkan yazılım biraz sorun yaratabiliyor. Skype in web sitesinden en son sürümünü yükleyip türkçe olarak kurduk şimdi en ufak bir sorun yok.

quote:

arkadaşlar bu konuda pek bilgim yok...bu kouda bilgisi olan biri varsa yardımcı olsun..

Evet bilgisayar açık olacak. Siz Telefonunuzu elinize alıyor üzerinde skype simgesi bulunan kırmızı tuşa basıp skype kontak listesinde bulunan kişileri Çevirim içi, Çevirim dışı olarak görebiliyor ve arıyabiliyorsunuz. Tek tuşla arama yapabiliyorsunuz. Siz Diğer Kişiyi aradığınıza onda bulunan telefon direk çalıyor ve sizi ekranda görebiliyor. Konuşmaya başlayabiliyorsun. Ses Kalitesi gerçekten çok güzel Normal telefondan hiçbir farkı yok.
    Ben diğer skype telefonu bulunmayan kulaklıkla iletişim kurabilen arkadaşlarımlada görüşebiliyorum.
    En güzel tarafı Skype telefonunuz bağlı bilgisayarınıza, arkadaşınızın da bağlı. Ne Siz Nede arkadaşınız Bilgisayarın tek tuşuna bile basmadan arıyor aranıyor dilediğiniz kadar konuşabiliyorsunuz. Dünyanın hernersinde olursa olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @descent, ilk mesajınızın ilk paragrafında " Telefonun en güzel özelliği normal telefon hattınıda kullanabilmesi. " yazmışsınız...

Emin misiniz, bir hata olmasın??? Sanırım yine bilgisayar ve Skype üzerinden normal telefonların aranabileceği kastedilmiş, yoksa PTT hattını bu cihaza takıp çalıştıramıyoruz bildiğim kadarıyla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulashcan

@descent, ilk mesajınızın ilk paragrafında " Telefonun en güzel özelliği normal telefon hattınıda kullanabilmesi. " yazmışsınız...

Emin misiniz, bir hata olmasın??? Sanırım yine bilgisayar ve Skype üzerinden normal telefonların aranabileceği kastedilmiş, yoksa PTT hattını bu cihaza takıp çalıştıramıyoruz bildiğim kadarıyla...

ptt hattını da takıp kullanabiliyorsunuz. üzerinde bir tuş var ona basarsanız skype kullanarak arama yapıyorsunuz, yani normal telsiz telefon yerine de kullanılıyor..
  • scorpion bu konuda ben de tereddütteyim .. bilgisayarım yok diyelim standart bildiğimiz telsiz telefon yerine geçiyorsa alıcam :)
    bu konuda kesin bilginiz varmı ?
  • Arkadaşım ben kullanıyorum var. Telefonun yanında bulunan baz istasyonunun altında normal telefon hattı girişi var.
  • Descent teşekkürler bilgi için.. siparişi verelim o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeSCeNT

quote:

Orjinalden alıntı: 4TCL

arkadaşşlar bizde alalıım diyordukta 1. Pcden bağımsıız çalıışşmııyor

Evet dediğiniz doğru cd' nin içinden içinden çıkan yazılım biraz sorun yaratabiliyor. Skype in web sitesinden en son sürümünü yükleyip türkçe olarak kurduk şimdi en ufak bir sorun yok.

quote:

Evet bilgisayar açık olacak. Siz Telefonunuzu elinize alıyor üzerinde skype simgesi bulunan kırmızı tuşa basıp skype kontak listesinde bulunan kişileri Çevirim içi, Çevirim dışı olarak görebiliyor ve arıyabiliyorsunuz. Tek tuşla arama yapabiliyorsunuz. Siz Diğer Kişiyi aradığınıza onda bulunan telefon direk çalıyor ve sizi ekranda görebiliyor. Konuşmaya başlayabiliyorsun. Ses Kalitesi gerçekten çok güzel Normal telefondan hiçbir farkı yok.
    Ben diğer skype telefonu bulunmayan kulaklıkla iletişim kurabilen arkadaşlarımlada görüşebiliyorum.
    En güzel tarafı Skype telefonunuz bağlı bilgisayarınıza, arkadaşınızın da bağlı. Ne Siz Nede arkadaşınız Bilgisayarın tek tuşuna bile basmadan arıyor aranıyor dilediğiniz kadar konuşabiliyorsunuz. Dünyanın hernersinde olursa olsun.

Eminmisiniz yani sitesinde yazdığına göre sadece kendi cdsinden çıkan skype la çalışıyor gibisinden anlaşılıyordu?
    ve bilgisiyar ürünü ne olarak taniyor ses kartı gibi mi nasıl?

• Philipsin kendi sitesinden orijinal sürücüsünü skype in sitesinden de sykpe in en son sürümünü indirip kurdum hiç sorun yok. Annem ve teyzem saatlerce konuşuyor. Ses hiç bir şekilde bilgisayara yansımıyor. Telefondan telefona sadece. Bide şöyle hoş bir durum var.
    Telefonu elime alarak teyzemi arıyorum diyelim. Sonra bilgisayardaki skype programından görüşmeye 5 - 6 kişi daha ekliyorum dayımlar vs. ücretsiz konferans görüşmesi yapabiliyoruz.
    Başka bir konu skype den normal telefonu cep telefonu aramak, sms göndermek için kullanılan kredi sistemi var.
    Gerçi Şehir içi veya şehirlerarası olsun fiyatlar pek uygun değil. Gsm leri aramak sadece çok az ucuz. Yurtdışı görüşmelerinde ise gayet uygun gibi. Gsm hatlarını aradığınızda ekranda görünen numara +000123456 olrak görünüyor.Sms yollarken ise girdiniz kullanıcı adı numara yerine karşı telefona iletiliyor. En çok hoşlandığım konuda burası saten.

• İstanbul içinden almak isteyen varsa birlikte alabiliriz.45 ytl peşin veririm alacak arkadaşa ilgilenen olursa pm atsın.
  • Bilgisayar üzerinden SkyPe yazılımıyla zaten bu alete gerek duymadan hem sesli hem de görüntülü konuşuyoruz. Bu aletin avantajı nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mersin123

Bilgisayar üzerinden SkyPe yazılımıyla zaten bu alete gerek duymadan hem sesli hem de görüntülü konuşuyoruz. Bu aletin avantajı nedir?

işyerinde herkesin yanında kulaklık vs takamıyrosun. karizma yerle bir olmasın diye rahatça kullanılabilir... yani yurtdışı görüşme işi olan işyerleri skype ile rahatça bu telefonu kullanabilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_WeB

ankaradan almak ısteyen varsa

alıp paylasabılrıız kısı bası 45 ytl ye gelır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.