Şimdi Ara

philips telsiz telefon live messenger 99yl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün teknosadan aldım.99 ytl gibi bir rakama.(240 dan düşmüşler).cihaz güzel.ses kalitesini de beğendim.(kıyaslama siemens marka 275 ytl ye alınan tel ile yapıldı).....bakalım söz de tel ücretlerinden parasını çıkaracağız....:)
    live görüşme de yapılabiliyor.

hesaplı kaliteli bir telsiz telefon almak isteyenler düşünebilir.

aldığım yer teknosa tandoğan.

• quote:

Orjinalden alıntı: danny1977

bugün teknosadan aldım.99 ytl gibi bir rakama.(240 dan düşmüşler).cihaz güzel.ses kalitesini de beğendim.(kıyaslama siemens marka 275 ytl ye alınan tel ile yapıldı).....bakalım söz de tel ücretlerinden parasını çıkaracağız....:)
    live görüşme de yapılabiliyor.

hesaplı kaliteli bir telsiz telefon almak isteyenler düşünebilir.

aldığım yer teknosa tandoğan.

Bahsetiğin ürün bu sanırım :PHILIPS VOIP 4331S/01 MSN KABLOSUZ TELEFON zaten bu ürün teknosa'nın kampanyalı ürünü ve tüm teknosalarda geçerli...
    http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145070003&CS_Category=_INTERNET_TELEFONU677&CS_Catalog=_TELEKOM

http://www.kocpa.com/asp/show_stock.asp?product=MP000PHI01 (havaleli ödeme ile burada teknosadanda daha cazip....)

• evet ürün bu belki haberi olmayanlar vardır diye yazdım.(benim yoktu yoksa daha önce alırdım).yalnız msn live dan ücret karşılığı normal telleri arama imkanı yok galiba.
  • güzel ürünmüş, haber verdiğin için sağol danny
  • ürün fena değil
  • Bende aldım 2 hafta önce ama sadece msn için olması iyi olmamış
  • simdi benim ogrenmek istedigim soyle bir nokta var, acıklık getirirseniz sevinirim:
    telefonun dect ini usb porta bagladık.telefon ile msn den görüşme yapabilmemiz için bilgisyarın acık olması mı gerekiyor?
    ben bilgisyar kapalı iken (modem acık tabiki) bu telefon aracılıgıyla msn uzerinden listemdeki kişilerle görüşme yapabiliyor muyum ?

ikincil olarak, msn üzerinden birisi bana mesaj yolladıgında bu telefondan yolladıgı mesajı gorebiliyor muyum?Yoksa sadece ses görüşmesi yapmak üzere tasarlanmış bir telefon mu?

son olarak da telefon standby da iken msn de online olarak mı görünürüm ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurel -- 3 Mayıs 2007; 19:31:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FireTV Stick ve Turkcell TV+
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • silindi hata bendenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danny1977 -- 4 Mayıs 2007; 20:29:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.