Şimdi Ara

Philips SPC 900 NC/00 pc kamera windows 7 ye kurulumu.. (çok acil lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm a.. arkadaşlar.. bende Philips SPC 900 NC/00 pc kamera (webcam) mevcut önceki işletim sistemim XP SP2 idi şimdi ise win 7. driveri kurarken error veriyor kurulum anında.. sitesindende 7 ye uygun setup indiriyorum ama aynı hatayı veriyor.. yardım olursanız çok mutlu olurm gerçekten.. çok uğraştım inanın olmadı ama yinede. aklıma sizler geldiniz... herşey için teşekkürler...

• http://www.p4c.philips.com/files/s/spc900nc_00/spc900nc_00_dfu_tur.pdf

buradaki dosyada önce yazılımı kurup daha sonra kamerayı bağlayın diyor
    öyle yapın olmazsa hata olarak ne diyor onu buraya yazın
  • kurulum anında verdiği hata setupapi çalışmayı durdurdu sonrasında windowsa uyumlu olarak çözüm ara diyorum pc yi kapatıp açıyorum fakat cam i yine tanımıyor.. cam takılı değil kurulum anında..
  • yokmu yardım eden...
  • Kurduğunuz driveri tamamen kaldırın program ekle/kaldır'dan..

Daha sonra webcam i söküp farklı bir usb porttan bağlayın..

Webcam 'i bağladığınızda oluşan aygıtı , Aygıt Yöneticisi kısmından yükleyip tanıtmayı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneryc

kurulum anında verdiği hata setupapi çalışmayı durdurdu sonrasında windowsa uyumlu olarak çözüm ara diyorum pc yi kapatıp açıyorum fakat cam i yine tanımıyor.. cam takılı değil kurulum anında..

vermiş olduğu hatayı tam olarak vede resim çekerek buraya yollarmısın. Daha sonrada yukarıda arkadaşın demiş olduğu gibi önce yazılımı kurup daha sonra kamerayı takarak denedin mi ?

bunlardan önce windows 7 updatelerini yaptır tüm updatelerini donanımla alakalı olanlarını birde anakart driverlarında güncel mi bios da dahil .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.