Şimdi Ara

PHİLİPS SNA6500 WİRELESS PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu modemde eger WPA turu guvenlik ayarları etkin olursa laptop modemdeki sinyal var diyor ama sinyal seviyesini goremiyor.ama biz bu ayarlarla daha once aynı ayarlarla baglanıyorduk suan ise hic bir sekilde ayarları kullanamıyoruz.Acil yardımınızı bekliyorum arkadaslar simdiden tesekkurler.

• modemi resetleyip fabrika ayarlarına döndür ayarlarını yeniden yapmayı dene, aynı modemden bende kullanıyorum wpa ile hiç bir sorun çıkartmadı şimdiye kadar yanlışlıkla birşeyi değiştirmiş olabilirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: fuat35

Arkadaslar bu modemde eger WPA turu guvenlik ayarları etkin olursa laptop modemdeki sinyal var diyor ama sinyal seviyesini goremiyor.ama biz bu ayarlarla daha once aynı ayarlarla baglanıyorduk suan ise hic bir sekilde ayarları kullanamıyoruz.Acil yardımınızı bekliyorum arkadaslar simdiden tesekkurler.

• ArkadasLar benım bu modemle ılgılı şöyle bır sıkıntım var kullanan arkadaslardan yardım beklıyorum

Fişi her cıkartıp taktıgımda benden manuel bağlanmamı istiyor bunu otomatık yapacagım yerı bulamadım

Orjinalden alıntı: paLyacooo

ArkadasLar benım bu modemle ılgılı şöyle bır sıkıntım var kullanan arkadaslardan yardım beklıyorum

Fişi her cıkartıp taktıgımda benden manuel bağlanmamı istiyor bunu otomatık yapacagım yerı bulamadım

manuel baglanma derken burayı tam anlayamadım...
  • ben anladım dediğini bu modemin güzel bir yönü var ama her zaman çalışmıyor ISS ayarlarında bağlantı türü diye bir ayar var orası sende şuanda trafik tetikli olarak seçilidir onu daima bağlı yaparsan sorunun çözülür. trafik tetikli seçili olduğunda sen bir sayfa açmaya çalıştığında veya netle ilgili bir şey yaptğında modem internete bağlanıyor eğer bağlandıktan sonra bir süre nete girmezsen default olarak 30 dk kullanmazsan modem yine neti kesiyor. yani kısacası sürekli nete bağlı olsun istiyorsan ISS ayarlarından bağlantı türünü sürekli bağlı olarak seçmelisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhan26 -- 4 Kasım 2007; 22:02:48 >

Orjinalden alıntı: serhan26

ben anladım dediğini bu modemin güzel bir yönü var ama her zaman çalışmıyor ISS ayarlarında bağlantı türü diye bir ayar var orası sende şuanda trafik tetikli olarak seçilidir onu daima bağlı yaparsan sorunun çözülür. trafik tetikli seçili olduğunda sen bir sayfa açmaya çalıştığında veya netle ilgili bir şey yaptğında modem internete bağlanıyor eğer bağlandıktan sonra bir süre nete girmezsen default olarak 30 dk kullanmazsan modem yine neti kesiyor. yani kısacası sürekli nete bağlı olsun istiyorsan ISS ayarlarından bağlantı türünü sürekli bağlı olarak seçmelisin

Kardeş sen benim sorunumu çözdüN aLLahrazı oLsun seNden

• yardımcı olabildiysem sevindim bu modemi ilk aldığımda bende yaşamıştım aynı sorunu hatta bağlanmıyor diye geri götürecektim şimdi gayet memnunum daha tık demedi alet
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuat35

Arkadaslar bu modemde eger WPA turu guvenlik ayarları etkin olursa laptop modemdeki sinyal var diyor ama sinyal seviyesini goremiyor.ama biz bu ayarlarla daha once aynı ayarlarla baglanıyorduk suan ise hic bir sekilde ayarları kullanamıyoruz.Acil yardımınızı bekliyorum arkadaslar simdiden tesekkurler.

arkadasım aynı problem bende de oldu çözümü bulduysan bizmle paylaşırmısın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.