Şimdi Ara

Philips Smart tv ve youtube girmeme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
29.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Philips Smart tv aldığıma yüz bin kere pişman oldum. Bir tv bukadar mı yavaş olur. Smart tv bu kadar mı kötü olur. 42pfl6198k philips aldım aldığıma pişman oldum. kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum. Samsung Lg en azından insanın psikolojisini bozmaz. Smart tv kesinlikle kullanılmıyor. Sürekli nette şikayetler okuyorum. Şimdi de i apk youtube ya girmiyor. zaten girsede yavaşlığından dolayı insanı bezdiriyordu. Şimdi hiç girmez oldu. Arkadaşlar sürekli güncellemelerini de yüklüyorum ama yok mu bunun bir çaresi. Bu tv den nasıl verim alabiliriz. 2013model tv bu kadar mı kötü olur allah aşkına ya..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yavaşlık konusunda haklısınız ancak ülkemizde youtube engellendiği için ulaşamıyorsunuz televizyonunuzun bir suçu yok,ayarlar kısmına girip ağ ayarlarına girin,ip yapılandırmasından statik ip seçin ve dns girin eğer dns ile giremiyorsanız size yarın youtube çalışan dns verebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg 47la660s var ve durum farklı değil. smart menüsünün veya tarayıcının açılma hızı insanı kahrediyor
    tv'nin sözde smart'ını kullanmaka yerine telefondan televizyona görüntü yönlendirmeni tavsiye ederim

android için vget uygulamasını kurarsan online videoyu telefonda açıp televizyona yönlendirebilirsin.
    tv'nin tarayıcısında gezmekten çok daha pratik
  • İnanın sizin yavaş dediğiniz lg bundan 1000 kat daha hızlıdır,hani artık girmiyorum smart tvye falan adamı çileden çıkarıyor ana avrat düz gidiyorum böle televizyonunda ama philips kazığı bize attı,yeni philips smart tvler android içeriyor hız desen coşmuş durumda play erişimi var bizede 4 aydır yazılım güncellemesi gelmiyor bu televizyonun yapımında emeği geçen herkesin neyse dnsleri bu şekilde yaparak youtube girebilirsiniz

http://i.hizliresim.com/27my0j.jpg

• smarta genelde kötü ama en kötüsü philips smart için tv alınmaz bunu bir kenara yazın lg ve samsung larda da üst seriler hariç kötü (7-8 serisi )

youtube olayı

philipsde güncellemeler 1-2 ayda bir çıkıyor merak etme ama fazlada beklentin olmasın smart fişek gibi olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 4 Nisan 2014; 4:16:56 >
  • Bundan önce samsung es7000 kullandım. buna göre bence çok iyi. Hatta kablolu kullanırsan interneti daha verimli oluyor. Hocam şikayet sitelerinde bir bakın philips smart için neler neler söyleniyor. Ses ve görüntü kalitesine lafımız yok ama bunu akıllı tv diye satıp da ordan yararlandırmamak ilginç. çünkü gerçekten yavaşlıktan dolayı açmak bile istemiyorsun smart özelliğini. Panel inanılmaz yavaş. TV yi kapadıktan sonra bir dakika yeniden açmak için bekliyorsun. Kanal değiştirme ses açma cabası. Ben kumandayı fırlatmamak için zor tutuyorum kendimi. Bu benim şahsi fikrim. LG ve samsung kullanan biri olarak söylüyorum. Eğer bu yavaşlık benim sinirlerimi yıpratır diyen varsa hiç philips bakmasın. Pişmanlığım bu yönde. Güncelleme olayına gelince 1 nisanda en son güncellemeyi yükledim. bir değişiklik yok. kimseye önermiyorum ısrarla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kinqonur

İnanın sizin yavaş dediğiniz lg bundan 1000 kat daha hızlıdır,hani artık girmiyorum smart tvye falan adamı çileden çıkarıyor ana avrat düz gidiyorum böle televizyonunda ama philips kazığı bize attı,yeni philips smart tvler android içeriyor hız desen coşmuş durumda play erişimi var bizede 4 aydır yazılım güncellemesi gelmiyor bu televizyonun yapımında emeği geçen herkesin neyse dnsleri bu şekilde yaparak youtube girebilirsiniz

http://i.hizliresim.com/27my0j.jpg

Aynen katılıyorum. lg smart bundan bin kat hızlıdır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple tv 3 - ip tv sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Vestel Smart tv YouTube sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakavuz

Bundan önce samsung es7000 kullandım. buna göre bence çok iyi. Hatta kablolu kullanırsan interneti daha verimli oluyor. Hocam şikayet sitelerinde bir bakın philips smart için neler neler söyleniyor. Ses ve görüntü kalitesine lafımız yok ama bunu akıllı tv diye satıp da ordan yararlandırmamak ilginç. çünkü gerçekten yavaşlıktan dolayı açmak bile istemiyorsun smart özelliğini. Panel inanılmaz yavaş. TV yi kapadıktan sonra bir dakika yeniden açmak için bekliyorsun. Kanal değiştirme ses açma cabası. Ben kumandayı fırlatmamak için zor tutuyorum kendimi. Bu benim şahsi fikrim. LG ve samsung kullanan biri olarak söylüyorum. Eğer bu yavaşlık benim sinirlerimi yıpratır diyen varsa hiç philips bakmasın. Pişmanlığım bu yönde. Güncelleme olayına gelince 1 nisanda en son güncellemeyi yükledim. bir değişiklik yok. kimseye önermiyorum ısrarla...

Bi güncelleme bekliyoruz artık toparlasınlar diye güncelleme geliyor fısss üstelik güncellemelerle bir sürü sorun çıkıyor,televizyonun açılış yavaşlığına gelince ayarlar menüsünde hızlı başlangıç modu var onu açarsanız,anında açılıyor televizyon bi android box alıp bu smart tv eziyetinden kurtulmak lazım

• dns ayarlarını değiştirerek yavaş sa olsa girebileceğinizi düşünüyorum (google'a google alternatif dns diye aratın) benim evde smart tv hariç tüm cihazlar dnssiz youtube girerken smart tv giremiyordu. tvnin dnsini değiştirdim girebildim.
  • Merhaba,bende 5507 philips var,ekim ayından beri youtube da videolar açılmıyor,tv moduna geçiyor.Televizyonun dns sini hangi seçenekten değiştiriyorsunuz acaba?Ben televizyonun ayarlarında bulamadım.
  • youtube smart tv sorunu ;

normal saatlerde fazla sorun yok gibi

ama burası TR olunca akşam üzeri youtube den 2 şeye bakmak baya sorun oluyor

ama asıl sorun şu ki ! smart tv lerdeki youtube uygulaması 1080p video ya ayarlanmış ! :(

günün heran gibi bir saati 1080p olmayan videoları sorunsuz takılmadan izleniyor

1080p olmasında 720p olsa sorun yok ama bu sorunun aşılması için youtube

bu seçeneği ne zaman aktif edecek !?

youtube ye bu sorunu geri bildirimle hep beraber bildirelim ki

isteyen istediği çözünürlükte takılmadan youtube izleye bilsindimi

ben tek başıma geri bildirim yaptım ama sistem tek bir geri bildirimleri fazla dikkate almıyor

onun için herkesin yardımı lazım arkadaşlar !

• Ben de geçen yaz 49puk7150 tv aldım. Son güncellemeden sonra youtube açmıyor. daha doğrusu televizyonun kendi sayfasından girince hazır videoları açıyor. Fakat internete girip youtube'a girince herhangi bir videonun üzerine tıklayınca açmıyor. Philips in sitesine yazdım kanalları yeniden kurun işlem çözülür denildi aynısını yaptım sonuç yine aynı. Film izlemek istediğimde bazı filmleri yine açmıyor. Kesinlikle bin pişmanım 3200 tl.yi bu televizyona verdiğim için. (kanal silememe ve taşıyamama özelliğinin olmaması da cabası)
  • Şuan halen girmiyor bende 2017 oldu son güncellemeyi yaptım saat tarih ayarını elle yaptım sorun yine aynı

Bu arada smart TV ye giremeyenler saat tarih ayarını elle ayarlayın duzeldigini söyleniyor bende duzelmedi ama siz bir deneyin

• beyler bir sorum var. Bilgisayarda filmlerin olduğu klasörde paylaşımı açıp, tv den burayı görmenin bir yolu yok mudur?
  • merhaba ben phılıps 32PFL5507H/12 model tv kullanıyorum bugün youtube uygulamasını açtığımda karşıma resimdeki uyarı çıktı verilen youtube.com/tvdevices linke baktım anladığım kadarıyla youtube seğretme imkanım olacak ama nasıl tam anlamadım youtube akış çubuğu kutusu tv nin HDm girişine takılarak olacağı belirtilmiş bu akış çubuğu ne demek nereden temin edilir bilgisi olan var mı ?

[simage]
    [/simage]

• quote:

Orijinalden alıntı: simsek59

merhaba ben phılıps 32PFL5507H/12 model tv kullanıyorum bugün youtube uygulamasını açtığımda karşıma resimdeki uyarı çıktı verilen youtube.com/tvdevices linke baktım anladığım kadarıyla youtube seğretme imkanım olacak ama nasıl tam anlamadım youtube akış çubuğu kutusu tv nin HDm girişine takılarak olacağı belirtilmiş bu akış çubuğu ne demek nereden temin edilir bilgisi olan var mı ?

[simage]
    [/simage]

LG kullanıcısıyım !
    LG de youtube videoları izlerken hiç reklam falan çıkmıyordu !
    youtube bu açıdan video arası reklam göstermeyen eski alt yapı sistemleri iptal ediyor.
    bu arada web sayfa gösterimcisi üzerinden tam ekran izlerim dedim ama html5 olmadığı için tam ekranı desteklemiyor.
    özetle youtube eski model akıllı tvlerden desteğini çekti bir kere !

• quote:

Orijinalden alıntı: SEO-Uzmanı

quote:

merhaba ben phılıps 32PFL5507H/12 model tv kullanıyorum bugün youtube uygulamasını açtığımda karşıma resimdeki uyarı çıktı verilen youtube.com/tvdevices linke baktım anladığım kadarıyla youtube seğretme imkanım olacak ama nasıl tam anlamadım youtube akış çubuğu kutusu tv nin HDm girişine takılarak olacağı belirtilmiş bu akış çubuğu ne demek nereden temin edilir bilgisi olan var mı ?

[simage]
    [/simage]

LG kullanıcısıyım !
    youtube bu açıdan video arası reklam göstermeyen eski alt yapı sistemleri iptal ediyor.
    bu arada web sayfa gösterimcisi üzerinden tam ekran izlerim dedim ama html5 olmadığı için tam ekranı desteklemiyor.

Peki sayfasinda verdigi bilgide destegin sona erecegi tv lerde hdm girisine akis cubugu takilarak izlenebilecek diye anladim ben boyle bisey varmi nasil oluyor oluyor ise ben alirim akis cubugu

• quote:

quote:

quote:

[simage]
    [/simage]

LG kullanıcısıyım !

Peki sayfasinda verdigi bilgide destegin sona erecegi tv lerde hdm girisine akis cubugu takilarak izlenebilecek diye anladim ben boyle bisey varmi nasil oluyor oluyor ise ben alirim akis cubugu

Türkçe anlam karşılığı olmayan çevirilerden biri bu !

özetle şu an için en makul ve ucuz çözümlerden biri !

USB-MHL-HDMI >>
    EEEKityoutube
    MHL Micro USB to HDMI 1080P HDTV Cable Adapter for Samsung Galaxy Note 4 3 S5
    https://www.youtube.com/watch?v=h_n5vJzpFyE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 18 Mayıs 2017; 15:39:18 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

[simage]
    [/simage]

LG kullanıcısıyım !

USB-MHL-HDMI >>
    EEEKityoutube

yani bunlar akış çubuğu derken TV ye hdm ile telefon veya laptop bağlayarak youtube kullanabilecek mi demek istiyorlar ? bende akış çubuğu denen şeyle eski tv de olsa uygulamayı kullanabileceğimi sandım bu ne saçmalık ya ? hdm kablo bağlayarak laptop yada pc zaten istersem kullanırım bu önemli değil ki

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

[simage]
    [/simage]

LG kullanıcısıyım !

USB-MHL-HDMI >>
    EEEKityoutube

yani bunlar akış çubuğu derken TV ye hdm ile telefon veya laptop bağlayarak youtube kullanabilecek mi demek istiyorlar ? bende akış çubuğu denen şeyle eski tv de olsa uygulamayı kullanabileceğimi sandım bu ne saçmalık ya ? hdm kablo bağlayarak laptop yada pc zaten istersem kullanırım bu önemli değil ki

tv web html5 desteğini tam verse zaten full ekran yapar izlerdik !
    ama tvlerin bir çoğu hala daha flash destekli ! ve html5 desteği ya yok yada sayfaları açarken çok kasılıyor !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 19 Mayıs 2017; 9:56:0 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.