Şimdi Ara

philips shl1700/10 onemli!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kulaklik almati dusunuyorum sizce philips shl1700/10 iyimidir yada onerebileceginiz iafa bantli kulaklik varmi limit 50tl.
    Simdiden tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes525 -- 2 Ekim 2012; 22:32:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sakın alma hayatının hatasını yaparsın izolasyon berbat eğer dışarda dinleyeceksen hiçbir şey anlamazsın müzikten otobüste yaşlı teyzenin muhabbeti bile daha güzel gelir o derece yani hiç rahat bir kulaklık değil bu 40-45 dk. müzik dinle kulakların acımaya başlar ben bir keresinden sırf şu yaşlı teyzelerin iğrenç bir şekilde sakız çiğneyen kızların bulunduğu otobüste seslerini biraz daha az duyayım diye 1 saat boyunca dinledim yaklaşık 55 dk boyunca kulaklarım acıdı o vereceğin parayı hiç haketmiyor söyleyeyim
  • Abartma. Vur dediysek öldürme. Kulağına matkap sokmuşsun sanki. 50 Lira altı kulaklıklar bellidir. Section 8 windowbox, Creative EP630, Sony EX50lp, EX300, Brainwavz M1. Türkiye den alıyorsan bunların dışındakiler fiyatına göre iyi değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Abartma. Vur dediysek öldürme. Kulağına matkap sokmuşsun sanki. 50 Lira altı kulaklıklar bellidir. Section 8 windowbox, Creative EP630, Sony EX50lp, EX300, Brainwavz M1. Türkiye den alıyorsan bunların dışındakiler fiyatına göre iyi değil.

ne diyosun sen yaa 7 aydır kullanıyorum bunu benden iyi mi bileceksin kötü işte sanki kulaklığa başka bir şeyden dolayı gıcığım da kasten kötülüyorum ayrıca o fiyata çok daha iyi kulaklıklar da bulunabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabız Civciv -- 5 Ekim 2012; 17:53:08 >
  • O kulaklığı Satürn'de denedim. Çok kötüydü bence ve hiç de yumuşak değildi.

Eğer sınırın 50 liraysa tam senlik kulaklık var. Philips SHL 3000

Bu gerçekten çok iyi. Ondan daha yüksek ses veriyor ve daha yumuşak bir kulaklık.

Satürn ve Media Markt'larda 50 lira.
    D&R'ın sitesinde 44 lira
    Bimeks'in sitesinde de 43 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi22

O kulaklığı Satürn'de denedim. Çok kötüydü bence ve hiç de yumuşak değildi.

Eğer sınırın 50 liraysa tam senlik kulaklık var. Philips SHL 3000

Bu gerçekten çok iyi. Ondan daha yüksek ses veriyor ve daha yumuşak bir kulaklık.

Satürn ve Media Markt'larda 50 lira.
    D&R'ın sitesinde 44 lira
    Bimeks'in sitesinde de 43 lira

aynen katılıyorum shl3000 çok daha iyidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.