Şimdi Ara

PHILIPS SHE 6000 Detaylı Kullanıcı İncelemesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
2
Favori
24.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet flac konusnda cok haklısın. :) bunu dısında forumu kurcaladım yazılanlara goz attım cumleten paylasımlar ıcın tesekkur ederım sımdı benım sormak ıstedıgım bırkac soru var. bunlardan bırtanesı creatıve ep360 konusndakı yorumunuz nedır? ((bu konunu baslıgı altına uzunca bı yazı yazmısıtm bruda tamamen paylasmayacagım ama bazı sorunlarım olmustu sızlerın sozlerını merak ettım))

bunun dısında da orta / prta-altı sevıye kulaklıklara ıhtıyacım var. kulak ıcı olması laızm ve <50tl olması onemlı
    --((cok cok buyuk bı avantaj yakalamadıgım cok degerlı bı urunu cok ıyı ındıdımde gormedıgım surece alsında 30tl yı bıle asmamak lazım ev kulaklı mezarlıgı gıbı. artık onun jakı ını bunun ucuna takmak gıbı ıslerden kendı frankenstein kulaklıklarımı yaptım. radyoda calısırken bulugum yaklasık 10 yılık sony ler uzerınde yaptıklarımı gorsenız))--

bırka csıteden bırkac urun begendım ancak suanda ankaradayım ve acıckası ınternet sıparısı ıle ugrasmak ıstemıyorum o yuzden teknosa / medıamarkt / electro world / vatancomp. / bimeks secneklerı daha on plana cıktı.
    ozellıkle bımeksten
    http://www.bimeks.com.tr/urun/116677/microlab-m600-2-1-hoparlor.aspx#photos
    urunun almayı planlıyorum hazır cıkmısken kulaklık da aradan cıksın.
    oncelıkle sızın yorumlarınız ve tavsıyelerınız ne olur ve daha sonra atacagım lınklere bı bakabılır mısınız?

http://www.bimeks.com.tr/urun/116207/microlab-e380-kulakici-kulaklik-beyaz-.aspx#photos

http://www.bimeks.com.tr/urun/115498/philips-she3581-kulak-ici-kulaklik-beyaz-.aspx

http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-kulaklik-she9503-kulaklik/ProductDetails.aspx?productId=bd190023&categoryId=520

http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-she6000-kulaklik/ProductDetails.aspx?productId=bd847509&categoryId=520#Gorseller

http://www.vatanbilgisayar.com/koss-168990-plug-kulakici-kulaklik/productdetails.aspx?I_ID=52894

http://www.bimeks.com.tr/urun/109612/sennheiser-cx-200-street-ii-kulakici-kulaklik-siyah-.aspx bu bıraz lımıt ustu ama deger mı?

http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-sho955010-specked-kulakici-yesil-csm-605/ProductDetails.aspx?productId=bd130350&categoryId=520#Gorseller

http://www.hepsiburada.com/Liste/maxell-rhythmz-kulaklik/ProductDetails.aspx?productId=bd85500&categoryId=520#Gorseller

bu arada sunuda belırteyım kulaklıklarda aradıgım sey

malzeme kalıtesı ve ses yalıtımı : 3 / 5

tiz ve orta sesler : 3 / 5

bas lar : 2 / 5

yanı <50 kulaklıklarda da fazlasıda olur mu?? belkı koss , creative --((ep630 demeyın bana da))-- , sennheiser modellerinde bi suprız olabılır. teknosa dan cok ucuza aldıgım panasonic ler efsane cıktılar ep630 dan kılometrelerce ılerde cıktı cıhaz:)

işte durum yaklasık olarak bu. sız bu yazıyı okur belkıde yorum yaparken ebn mediamark ı yagmalıyor olacgım ve bı degısıklık olmazssa da en uygun fıyatı buldugum bımeks den mıkrolab ın her ıkı urununude alacagım. cunkı markayı daha once hıc kullanmadım. hoparlorlerde dokumantasyondakı verıler dısında yorumlarda yı yonde ve 110tl ye bulmusken bımeksde 70 bulunca kacmaz dedım. zaten creative den skıldım ve 2+1 ıstıyorum secenekler cıınde en ıyısı bu gozukuyor bıde bu marka bı kulaklık alırda test etme ımkanım olursa ıyı olur. yınede lutfen yorumlarınızı esırgemeyın. tesekkurler:))

• hepsiburada.com dan sipariş ettim.hızlı gönderi yazıyordu.ben aldıktan sonra o yazı kalktıdaha kargoda ep630 spariş etmiştim geri iptal ettim bekletince hem mp3 playerim sony nwzb152 bass özelliği var ep 630 da olunca aşı bass tan dinlenmez dedim:Dhem bass manyağı değilim ses temiz ve canlı olsun yeter dedim bu kulaklığı aldım elime ulaşmadı daha ama umarım beğenirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: umut681

hepsiburada.com dan sipariş ettim.hızlı gönderi yazıyordu.ben aldıktan sonra o yazı kalktıdaha kargoda ep630 spariş etmiştim geri iptal ettim bekletince hem mp3 playerim sony nwzb152 bass özelliği var ep 630 da olunca aşı bass tan dinlenmez dedim:Dhem bass manyağı değilim ses temiz ve canlı olsun yeter dedim bu kulaklığı aldım elime ulaşmadı daha ama umarım beğenirim.

O mp3 ile inan basslar çok iyi geliyor. İyi yapmışsın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VerGiiL -- 3 Temmuz 2011; 13:23:10 >

• quote:

hepsiburada.com dan sipariş ettim.hızlı gönderi yazıyordu.ben aldıktan sonra o yazı kalktıdaha kargoda ep630 spariş etmiştim geri iptal ettim bekletince hem mp3 playerim sony nwzb152 bass özelliği var ep 630 da olunca aşı bass tan dinlenmez dedim:Dhem bass manyağı değilim ses temiz ve canlı olsun yeter dedim bu kulaklığı aldım elime ulaşmadı daha ama umarım beğenirim.

Bass beklentin yoksa senu mutlaka memnun edecektir, hayırlı olsun tekrar.

• quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

quote:

Bass beklentin yoksa senu mutlaka memnun edecektir, hayırlı olsun tekrar.

teşekkür ederim

• Mersin'de;
    Teknosa, Media Markt ve Vatan'da bu kulaklığı bulamadım
    artık nereden bulurum bilemem ama bu kulaklığı istiyorum!
  • Yok böyle bir şanssızlık.

Bugün otobüste yere düşürdüm ve artık soldan ses gelmiyor.
    Garantiye göndereceğim artık.

@Paint It Black

Hepsiburada.com'da bulabilirsiniz.
  • kulaklık dün elime ulaştı.özellikle şık bir tasarımı var.kablo sert değilde esnek bir yapıya sahip kopmalara karşı dayanıklı.kulaklık kulağıma iyi oturdu ve iyi oturtabilirseniz ses yalıtımı konusunda pek sıkıntınız olmaz.kutu içeriğini beğendim.ep630 dan daha geniş olduğu kesin.özellikle kılıf çok işe yarar.Ses kalitesine gelince; sahne genişliğini beğendim daha önce duymadığım enstürmanlar var ve bass beni tatmin etti açıkçası.belki nedeni mp3 ümden olabilir çünkü + bass desteği var.yalnız seste biraz boğukluk var sanki ses arka planda kalıyor buda yeni olmasından kaynaklanıyordur.burn in yapmayacağım eski kulaklığıma yaptım ve 3 ay dayandı sadece(sennheiser cx300) ama eski kulaklığımı arar oldum gibi.umarım kısa zamanda açılır sesi o zaman çok güzel bi kulaklık olacak.tizler midler tatmin ediyor.ayrıca son sese kadar açtım en ufak bir bozulma bile yok seste.yalnız dışarı ses verebiliyor.ama iç yalıtımı güzel denilebilir ep630 kadar olmasada.kalitesi zamanla anlaşılacak gibi kulaklık.f/p güzel gibi.zaten daha iyiside olmaz bu fiyata.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905_fanatik -- 5 Temmuz 2011; 9:33:05 >

• kulaklık elime ulaştı şahsen memnun kaldım, minibüste iniceğim yere kadar sadece müzik ve ben vardım
  • @umut681,

ilk başta çoğu kişiye öyle geliyor merak etme, zamanla daha da seveceksin kulaklığını hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

@umut681,

ilk başta çoğu kişiye öyle geliyor merak etme, zamanla daha da seveceksin kulaklığını hayırlı olsun

bende öyle düşünüyordum teşekkür ederim :)
  • suadiye d&r'da yok.
    stokta kalmadıysa muhtemelen diğerlerinde de yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silentozzy -- 27 Temmuz 2011; 22:03:12 >
  • kullanıyorum gayet güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZaLiii

Bu arada bir ekleme daha yapmak istiyorum. Önceki mesajlarımda bassları iyi değil demiştim ama bu lafımı geri alıyorum. :) Uygun başlıklarla kulağıma iyice yerleştirdiğimde çok iyi bass performansı alabiliyorum. Gittikçe daha da sevmeye başladım bu kulaklığı. :)

Bu arada, bu kulaklıkla "Infected Mushroom - Vicious Delicious"ı dinleyin yüksek sesle. Neyden bahsettiğimi çok iyi anlayacaksınız. :)

öncelikle kulaklık alanlara hayırlı olsun bende kulakiçi kulaklık almak istiyorum fakat Trance müzik dinliyorum ayrıca bende infected mushroooms dinliyorum şimdi 3 kulaklık arasında kaldım senh. Cx200 cx300 bir de bu kulaklık acaba hangisini tercih edeyim ayrıca dj yahel Armin v. Tiesto dinlerim...
  • quote:

Bu arada bir ekleme daha yapmak istiyorum. Önceki mesajlarımda bassları iyi değil demiştim ama bu lafımı geri alıyorum. :) Uygun başlıklarla kulağıma iyice yerleştirdiğimde çok iyi bass performansı alabiliyorum. Gittikçe daha da sevmeye başladım bu kulaklığı. :)

Bu arada, bu kulaklıkla "Infected Mushroom - Vicious Delicious"ı dinleyin yüksek sesle. Neyden bahsettiğimi çok iyi anlayacaksınız. :)

öncelikle kulaklık alanlara hayırlı olsun bende kulakiçi kulaklık almak istiyorum fakat Trance müzik dinliyorum ayrıca bende infected mushroooms dinliyorum şimdi 3 kulaklık arasında kaldım senh. Cx200 cx300 bir de bu kulaklık acaba hangisini tercih edeyim ayrıca dj yahel Armin v. Tiesto dinlerim... Şimdiden teşekkür ederim Şimdiden teşekkür ederim

• CX serisini tercih etmeni öneririm. Tamam berbat değil bass bakımından ama Cx300 ve Cx200'e karşı bayağı zayıftır diye düşünüyorum. Cx serisi kendini kanıtlamış kulaklıklar. Sana göre mükemmel gelmese de tatmin edecektir ama SHE6000 alıp da pişman olma ihtimalin var.
  • quote:

CX serisini tercih etmeni öneririm. Tamam berbat değil bass bakımından ama Cx300 ve Cx200'e karşı bayağı zayıftır diye düşünüyorum. Cx serisi kendini kanıtlamış kulaklıklar. Sana göre mükemmel gelmese de tatmin edecektir ama SHE6000 alıp da pişman olma ihtimalin var.

Teşekkür ederim bakalım yakın bir zamanda alacağım ;) artık bir daha kulaklık almam çok para verdim kulaklıklara:d
  • Hepsiburada harici biryerde yokmu arkadaşlar ? Herhangi bir mağazada ? Teknosa bimeks vb.
  • CHIP test merkezinin videolu incelemesi şurada:
    http://www.chip.com.tr/video/philips-she600010_1470.html

Bana göre Philips'in çıkardığı en başarılı kulaklıktır. Sebebi ise, bu alet muadili olan diğer ürünler gibi müziğe kendi yorumunu katmıyor. Yani bassı ön plana çıkarmak isterken tizleri öldürmüyor, aksine orta ve mid sesleri bozmadan, müzikteki derinlik ve ayrıntıyı ön plana çıkarıyor. En ucuzundan en pahalısına onlarca kulaklık eskitmiş biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki, bu ürün orta sınıfın en başarılı kulaklık setidir. Bass konusunda ise herkesin atladığı bir nokta var, pek çok firma bass sesleri yoğunlaştırmak adına müzikteki bütün ayrıntı ve derinliğin tabiri caizse içine ederler. Dolaysıyla sizin dinlediğiniz suni bir bass tiz dengesidir. Ölü midler de cabası...
    Özellikle müzikte Flac formatını tercih edenler kesinlikle bu ürünü almalı. Farkı kendileri de görecektir.

• @sterilsenfoni

Sana ilaveten şunları söyleyebilirim. Yere düşürüp bozulduğunda garantiye verdim ve bir üst model She 8000i verdiler. Üst model olmasına rağmen her detayda 6000'i tek geçerim. Hem görünüş hem performans anlamında tercih edilebilir.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.