Şimdi Ara

Philips, Sennheiser, Skullcandy kulaklık tavsiye lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkaşaları eski kulaklığım bozulduğundan dolayı yeni kulaklık arayışındayım. Aşağıdakiler arasında kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Sennheiser CX300
    Sennheiser CX200 Street 2
    Sennheiser CX550
    Philips SHE-8500
    Skullcandy INK'D EARBUD
    Skullcandy SMOKIN BUD

• e) hiçbiri

Hiçbirisi de parasının hakkını veren kulaklıklar değil. Bu sayfadaki birkaç konuyu incelersen anlarsın zaten sadece ben söylemiyorum bunu. Sony ex300 çok iyi bir seçim olur giriş seviyesi bir kulaklık için.
  • merhaba asagıdakı yorumları benden ex300 alan arkadaslar yazdı ,, bu yorumları asagıdakı lınkten de gorebılırsınız ,, yorumlarını tumunu okuyabılırsınız ,, uzerı koyu olanlar dıkkat edılmesı gereken noktalardır ,,,

http://forum.donanimhaber.com/m_39977764/tm.htm

1 - ) leylandi isimli üye

yahy abey çok iyimser bir satıcı.sony mdr-ex300sl marka kulaklık aldım kendinden.alır almaz beni telefonla aradı.kulaklığın orjinal olduğunu ve alırken karşılaşabileceğim sorunları anlattı,bi sürü bilgi verdi.insan babasına bu kadar ilgili olmaz.kulaklık alacaksanız tek adres yahya bey.ileride daha çok alışverişlerim olacak inşallah.sony dışındaki markaların kulaklıklarınıda getirebileceğini söyledi.istemeniz yeterli.bu bilgiyide vereyim.
    yahya beyden ex082 ve ex300 aldım,çok memnun kaldım.daha önceden ex90 kullanıyordum;şimdi ise ex700 kullanıyorum.yahya beyden aldığım ex300 kulaklığı 100 TL ye almıştım.şimdi görüyorumki 60 TL ye düşürmüş.kesinlikle kaçırmayın derim.bu kulaklık sennheiser cx serileri(cx500 dahil),creative ep630,akg k324p gibi kulaklıklarla karşılaştırılamaz bir kulaklık kalite açısından.mid,tiz olarak çok daha detaylı,berrak;bass kalitesi açısından çok daha derli toplu ve net vuruşlara sahip bir cihaz.işin en güzel yanı rakibi bile olamayacak kulaklıklardan daha ucuz bir fiyata alıcı bekliyor.yahya beyin güvenirliğide ortada.kesinlikle alın derim,pişman olmazsınız.

2 - ) [sharpshooter] isimli üye

Öncelikle ses konusunda seçici birisi olduğumu belirtmeliyim. Yahya abiye 29 mart tarihinde sony mdr-ex082 almak istediğimi msjla aktardım. Kendisi arayıp ödeme şeklini kulaklığı vs. anlattı hatta ben akşam havale işlemini gerçekleştirmeden kulaklıkları kargoya yollamıştı. Daha sonra kulaklığı teslim aldım ve denedim ancak ses beklediğim gibi değildi. Diğer kulaklıklara göre (ben Philips SHE9500 le karşılartırdım) düşük seviyede çıkıyordu ve baslarda umduğum gibi değildi. (sanırım üretimden kaynaklı bir durum) Bende kulaklığı 3-4 gün kullandıktan sonra kendisini aradım ve durumu izah ettim. Sağ olsun kendiside anlayış gösterdi ve kulaklıkları geri alabileceğini söyledi, hatta kargoyuda kendisi ödedi. Daha sonra tekrar konuştuk ve o kulaklıktan elinde olmadığı ancak sony ex300sl modelinden birkaç gün içinde temin edeceğini söyledi ve bende biraz araştırdıktan sonra bu modeli almaya karar verdim. Yabancı sitelerden bu kulaklıkla ilgili okuduğum yorumlar genellikle oldukça iyiydi. herneyse, kulaklıklar geldiğinde kendisi tekrar arayarak beni bilgilendirdi. önceki ödediğim bedelin üzerine biraz daha ödeyerek kendisinden ex300'ü aldım. Havaleyi biraz geciktirmeme rağmen kendisi yine kulaklığı çoktan korgoya vermişti:d. Bugün ürünü teslim aldım. Açıkçası tam aradığım sese sahip diyebilirim. Normalde kullandığım cihazlarda equalizer ayarlarıyla oynayarak almaya çalıştığım yoğun fakat dengeli bas seslerini bu ürünün başarıyla üretebildiğini gördüm. Mid ve tizlerde başarılıydı. burn -in oldukça daha da iyi olacağını tahmin ediyorum. İlk gün izlenimlerim bu şekilde. Kendisine tekrar ilgisi ve hoşgörüsü sebebiyle teşekkür ediyorum.

3 - ) yunus88 isimli üye

Yahya beyden mdr-ex300sl kulaklıkları bugün aldım.Öncelikle şunu belirteyim kendisi son derece güvenilir bir satıcı.İlgisiyle sattığı ürünle 10 numara diyebilirim.Ben daha parayı göndermeden kendisi ürünü kargoya verdi.
    Ürüne gelince %100 orijinal.Elinize alığınız zaman anlıyorsunuz kutusuyla herşeyiyle başka.Ses kalitesi hakkında pek birşey demem doğru olmaz daha burn-in olmadı kulaklıklar ama şu haliyle bile çok güzel ses veriyorlar.Yahya beyden mdr-ex082 alacaklara üstüne 15 tl daha verip bunu almalarını tavsiye ediyorum ikisi çok farklı kulaklıklar.Burdan kendisine çok teşekkür ediyorum iyi satışlar diliyorum....

4 - ) alpkop isimli üye

Yahya bey kardeşimiz son derece ilgili, yardımcı ve bilgili bir kardeşimiz. Msn'dede yardımcı oldu, telefondada. gönül rahatlığı ile ürünü aldım. elime bugün geçti "mdr-ex300sl" ve hemen denedim. Benim gibi dip ve flat BASS sevenler için biçilmiş kaftan. dahada toparlar kullanıldıkça.
    Parasını gayet iyi hak eden bir ürün. Orjinal kutusunda gayet itinalı bir şekilde kargolanmış. Kendisine ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum.
    daha sonrada epey bir alışverişimiz olcak inşallah.

5 - ) DriftRacer isimli üye

Yahya abiden yaptığım bu 5. alışverişim (4 adet mdr-ex082) yahya abiyi anlatmaya gerek yok 5 de 5 sorunsuz,hızlı ve ilgili kulaklığa gelecek olursak gerçekten çok dengeli bassları vurduğu anda diğer sesleri yok etmiyor müziklerde gerçekten duymadığım sesler varmış bu kulaklık ortaya çıkardı burn-in olduğunda çok daha iyi olucağına eminim (gerçi daha ne kadar iyi olucaksa ) düşünenler bu fiyata kaçırmayın derim .
    Unutmadan bir kaç ekleme yapmak istiyorum şu ana kadar kulandığım kulaklıklar arasında CX300-CX400-EP630-K324p vs. en iyisi bu sesler kayıp yaşamadan size geliyor (ben nokia 5800 ile kullanıyorum daha kaliteli cihazlar ile siz düşünün artık :) )

6 - ) ibraxi isimli üye

Yahya abimiz işi bilen, samimi ve yardımsever DH üyemiz. bu kadar kişi bir şeyler yazmış kulaklık iyi demiş.
    aradım kendisini sıkılmadan anlattı örnekler verdi, aklıma takılan soruları cevapladı ve aldım.
    Paranın HAKKINI veren bir kulaklık. ses yatılımı ve tiz/bass dengesi güzel. Elinizde ses çıkışı yüksek bir mp4 player varsa son ses dinleyemezsiniz... EP-630 Vardı gerçekten farkı var. GÜM GÜM vurmuyor bass-ları sesi tonunda ve kalitesini bozmadan veriyor. Uzatma Kablosu ve Pedler + Taşıma Kılıfı Kutu içeriği.
    Resimde Görülen yan oval kısım kaba değil aksine kulağa tam oturmakta... CX 300 den ve EP-630 dan daya iyi bir ürün. Çok yazdım ama olsun.
    Sesler yerinde ve kayıpsız çıkıyor.
    Tizz/Bass arka sesler çok başarılı ve dengeli.
    Boğulma olmuyor.. (son ses)
    Uygun Fiyat.
    Uygun Fiyat / Kaliteli Ürün / Züper Hızlı Kargo / Samimiyet ve Tam Güven.
    Orjinal Kutulu Ürün, Hızlı Kargo. Gerçek ve Kayıpsız Ses.
    Yahya Bey'e Teşekkür Ediyorum. (NE derse doğrudur)
    Saygılar....
    kendi aldığım mp4 player ve satacağım mp4 player için
    TAVSİYEDİR... X-Fi ler yanında alıp vermeyi bile düşünüyorum.......

7 - ) amylee isimli üye

Yahya abiden bu ikinci alışverişim ilk kulaklığım ex85'ti çok memnun kalmıştım bu kulaklık ondanda iyi tavsiye ederim bir kaç resim çektim kaliteli olduğunu anlarsınız.Yahya abi kadar ilgilisini görmedim her türlü soruma cevap verdi.

8 - ) Dreampark isimli üye

URUN BUGUN OGLEN ELIME GECTI KESINLIKLE ISCILIK SES MUKEMMEL. BASLAR TIZLER GAYET IYI SESIN NETLIGINI RAHATCA ALABILIYORSUNUZ. BU ARADA YAZMADAN GECEMEYECEGIM HAYDAR (YAHYA) KARDES KESINLIKLE GUVENILIR ISINE ONEM VE EMEK VEREN BIR INSAN BENIM OLK ALISVERISIM COK MEMNUN KALDIM TEREDDUTSUZ ALISVERIS YAPABILIRSINIZ...

ARKADASLAR BENDE YAHYA BEYDEN EX300SL ALDIM BUGUN OGLEN ULASTI CREATIVE ZEN XFI ILE KENDIMCE TESTLER YAPTIM KESINLIKLE PARASINI HAKEDEN BIR URUN KISICA SOYLE OZETLIM BASSLAR TATMIN EDICI BOZUMLMA DIYE BIRSEY YOK TIZLER ZATEN COK GUZEL URUNU ALDIGINIZDA ISCILIK ANLAMINDA NE KADAR KALITELI BIR ALDIGINIZI HEMEN FARKEDECEKSINIZ. VSONIC HIC KULLANMADIM AMA MX300SL TAVSIYE EDERIM

9 - ) hitmachine16 isimli üye

Yahya abiyle ilk olarak 2 yıl önce ondan ex82 alarak tanıştım. O sıralarda ipod nano ve herkesin forumda övdüğü sennheiser mx500 kulaklık kullanıyordum. Forumda alınık cx300 ilanı açmıştım. Yahya abi pmden bana ulaştı. Cx300ün ex82den kötü olduğunu ve bursada dinleyerek alabileceğimi söyledi. Ben de tamam buluşalım dedim. Sonra buluştuk oturduk bir yere. İlk dikkatimi çeken sıcakkanlı, güleryüzlü ve güvenilir birisi olmasıydı. Biraz muhabbet ettikten sonra ex82yi dinledim. Daha önce çok iyi bir kulaklık kullanmadığım için ilk kulağıma taktığımda büyülenmiştim. Bu kadar temiz ses olur mu dedim kendi kendime. Ve kulaklığı almaya karar verdim. Böylece bende kulaklık hastalığı başlamış oldu :)

Daha sonra yahya abiden sony ex85, ex90, panasonic rp-hje500 akg k324p ve fiio kulaklık anfisi aldım. En son sony ex300 kulaklık aldım. Ex300 şu ana kadar kullandığım en iyi kulaklık olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Ex300den önce v-moda vibe kullanıyordum. Vibe kulakiçi kulaklıklarda en fazla bassa sahip olan kulaklıklardan birisi. Vibe bassı fazlaca verir ama tiz ve midleri cx300 II ve 400 II kadar perdelemez. Cx300 II demişken ben de forumdaki cx serisi övgülerine aldanıp cx300 II almıştım bir ara. İnanın büyük hayal kırıklığı yaşattı. Ex82 bile çok daha temiz ses veriyordu. Tizleri basslar altında ezilmiyordu. Ses birbirine karışmıyor, her enstrümanın sesi ayrı ayrı duyuluyordu. Neyse tam vibede aradığımı buldum derken yahya abi ex300ü 60 liradan satmaya başlıyorum dedi. Ben de denemek istedim yahya abiye söyledim oda deneyebilirsin beğenmezsen almazsın dedi burda yine abiliğini gösterdi. Sonra yine buluştuk. Bende de şu an kullandığım ipod touch vardı yanımda ex300ü ilk kulağıma taktığımda vibe ile arasındaki farkları tam seçemedim ikiside aynı kulaklık gibi geldi ama daha burnin olmadığını hesaba katarak yine de aldım kulaklığı. Ama orjinalliği konusunda şüphem yoktu çünkü vibenin burnin olmamış halinden çok daha iyiydi ve de Yahya abi zaten sahte ürün satmaz. Ex300 evde 50 saatlik bir burnin sürecinden geçtikten sonra ilk haline göre büyük değişim gösterdi. Vibenin boğuk bir sesi olduğunu gördüm ex300 dinledikten sonra. Daha önceki yorumlarımda da söylediğim gibi ex300 kabaca ex82 nin bass yönünden güçlendirilmiş hali. Tabi tiz ve midlerde de gelişme var. Ex300 şu anda sonynin en iyi 3 kulakiçi kulaklığından biri. Ex300ü; ie8, ue10, monster turbine gibi kulaklıklar almayacaksanız kesinlikle tavsiye ederim. Parasını son kuruşuna kadar hakeden ender kulaklıklardan biri kendisi.

10 - ) inistanbul isimli üye

ex300sl bugün geldi, yahya bey ilgili ve çok iyi biri, kulaklığı alır almaz hemen kullandım daha ilk dinleyişte fark ediyor bassları iyi kesinlikle tizleri gölgelemiyor olması çok iyi, ses kalitesi güzel ve fiyatının fazlasını hak ediyor bence, bu fiyata gerçekten şaşırtıcı onun için almayı düşünen varsa düşünmesin arkadaş, çünkü fiyatına göre çok iyi kulaklık... sakın cx lere paranızı vermeyin diyorum, cxleri ezer geçer bu kulaklıklar, yahya beye çok teşekkür ederim...

benimde ex300 üm geldi bu gün, hemen açtım kullanmaya başladım ve ilk olarak diyebilirim ki bu paraya böyle bir kulaklık aldığım için çok mutluyum, gerçekten cx300ii den sonra çok iyi oldu bu, bassların iyi olması ve boğucu olmaması çok güzel, sesi gibi işçilik ve malzameside çok güzel... açık ve net bir sesi var. almayı düşünen varsa, düşünmesini gerektiren bir nokta göremedim kulaklıkta, aldığım arkadaş(yahya bey) arkadaşta baya ilgili birisi, fiyatına göre çook iyii... diğer arkadaşlarında iyi günlerde kullanmasını diliyorum...

11 - ) kaiser_q isimli üye

arkadaşlar bugün kulaklığım geldi ex300sl hiç tereddüt etmeyin alın bence.ex082 vardı daha önce ama bu kulaklık daha burn-in olmadan böyleyse bilmiyorum artık ilerdide .ayrıca Yahya abiye de yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim.ayrıca şu sahnesi geniş cümlesini birazda olsa bu kulaklıkta hissettim diyebilirim sesler güzel bir şekilde ayırt ediliyor bas-tiz bana çok iyi geldi gerçekten.fiyatına bakılırsada hiç kaçırılmaması gerekir.ayrıca kulaklık büüyk duruyor gibiydi resimlerde hiç de öyle değilmiş.gayet yeterli büyüklükte.alacaklara şimdiden hayırlı olsun

12 - ) AyBuBi isimli üye

Sony EX300SL modelinden ben de satın aldım. Fevkalade bir kulaklık. Daha önceden de Ex85 almıştım ve hayran kalmıştım, bu hayranlığım Sony Ex300 ile daha da arttı. Bir ses bu kadar mı kaliteli olur. Baslarla tizlerin midlerin kesinlikle karışmadığı, birinin diğerini boğmadığı bir ses kalitesi. Zaten Ex85'te de böyleydi ama bu kalite Ex300sl'de daha da artmış. Sesler ayrıca çok berrak ve yumuşak. Eğer ki Ex85 kullanıp beğendiyseniz buna bayılacaksınız. Enstrümanları tek tek ayırt edebilmek ayrı bir duygu veriyor. Ex500 ve Ex700 modellerini daha bir merak eder oldum.

Ürünü daha evvel kullandığım Creative Ep630 ve Sennheiser Cx300 ile kıyaslamak istiyorum. Creative Ep630 çok iyi basları ile bilinen bir kulaklık. Ancak bassları diğer sesleri boğuyordu. Ex85 bu 2 kulaklıktan daha kaliteli ses verirken, şimdi ex300 kesinlikle farkı açıyor. Ben çok memnun kaldım. Ex85'in bassları daha yoğun ve yüksekti ex300'ün ise daha temiz ve daha tok bassları var. Daha kuvvetli değil ama daha keliteli.

Ürünü benim için temin eden Yahya Bey hakkında zaten yeterince şey söylendi. Ben yine de ek yapayım izninizle. Kendisi ürünün temininden elinize geçene kadar fazlasıyla ilgilenen, çok yardımsever bir kişi. Hatta ödemenizi umursamaksızın önce sizin memnuniyetinizi düşünüyor. Bu yönüyle bir kulaklığa ihtiyacım olduğunda ilk danıacağım kişi olacaktır kendisi. Buradan ayrıca teşekkür etmeyi bir borç bilirim.

Saygılar...

13 - ) Esayar07 isimli üye

Bende sony Ex300sl model kulaklık almaya karar verdim. Yahya beyden üstün hizmetle sattığı bu ürünü aldım ve şu an dinliyorum gerçekten kaliteli ve hoş bir kulaklık.
    daha önce sonyericsson kulaklığı kullanıyordum ilk defa böyle üst düzey bir kulaklık kullanıyorum gerçekten çok güzel. başka kulaklık kullanmadığım için kıyaslama yapamıyacam ama gerçekten güzel olduğunu söylemek zor değil... saygılar

• valla bana kalırsa sennheiserdan şaşma.cx300-II tavsiyemdir.
  • Arkadaşlar geçen gün Skullcandy INK'D EARBUD aldım ve kullanmaya başladım. Çok ilginç şekilde kulaklıklardan acayip derece tiz ses geliyor. Basları bile tiz gibi vuruyor sanki. Kulaklarım acıyor yarım saat müzik dinledikten sonra. Ben mi kullanmayı bilmiyorum bu kulaklıkları anlamadım. Skullcandy piyasada iddalı bir marka gibi geldi gözüme ama acaba bu sorun tüm modellerde de var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk_kusje

valla bana kalırsa sennheiserdan şaşma.cx300-II tavsiyemdir.

yanlış bilgilendirme yapmayalım sennheisere gelesiye çok daha iyi kulaklıklar var tavsiyem v-sonic RO2 pro II
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garen Yöndem

Arkadaşlar geçen gün Skullcandy INK'D EARBUD aldım ve kullanmaya başladım. Çok ilginç şekilde kulaklıklardan acayip derece tiz ses geliyor. Basları bile tiz gibi vuruyor sanki. Kulaklarım acıyor yarım saat müzik dinledikten sonra. Ben mi kullanmayı bilmiyorum bu kulaklıkları anlamadım. Skullcandy piyasada iddalı bir marka gibi geldi gözüme ama acaba bu sorun tüm modellerde de var mı?

Kulağına oturtamamışsındır muhtemelen. Diğer uçları da dene olmazsa iyice kulağına sok, hareket ettir vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakir_çocuk

quote:

Orijinalden alıntı: cenk_kusje

valla bana kalırsa sennheiserdan şaşma.cx300-II tavsiyemdir.

yanlış bilgilendirme yapmayalım sennheisere gelesiye çok daha iyi kulaklıklar var tavsiyem v-sonic RO2 pro II

koss porta pro cok iyi bir seçim olur bence...

ayrıca kulaklık uçlarını değiştir tam oturmamıştır kulağına.ilk iem'e geçtiğimde bende de olmuşturezil bi durum yaw

• Evet haklıymışsınız arkadaşlar. Kulaklıklarımı kökledim desem yeridir. Dibine kadar soktum kulağımın . Baya fark etti basslar düzeldi. Meğer ben kulaklığı takmayı bilmiyormuşum :P Teşekkürler yardımlarınız için.
  • Arkadaşlar gerçekten çok teşekkürler ya kulaklıklar çok güzelmiş. Sizin tavsiyenizle kulağıma dibine kadar tıkmasaydım çöpe atıcaktım kulaklıkları. Kulağım da duruma alıştı gibi. Teşekkürler
  • Sennheiserlardan birini seçmeni öneririm... çünkü uzun vadede temassızlık kablo kalitesi vs. gibi şeylerle uğraşmazsın... philipsin ses kalitesini bilmiyoum bu modelin ama sony philips gibi kulaklıkların kabloları uzun süre dayanmıyo ama sennheise rbu konuda çok iyi 3-4 farklı sennheiser kullandığım için biliyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.