Şimdi Ara

Philips SA060304S/97 4 GB 3.2' Radyo, MP3, HD Video Player 129 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.395
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Philips SA060304S/97 4 GB 3.2" Full Sound FM Radyo MP3 HD Video Player

Philips SA060304S/97 4 GB 3.2' Radyo, MP3, HD Video Player 129 TL

Philips SA060304S/97 4 GB 3.2" Full Sound FM Radyo MP3 HD Video Player SINIRLI STOK!!

KDV Dahil: 129.00 TL Kargo Bedava | 12 x 10.75 TL taksitle

http://www.hizlial.com/u05.016.1245.0066/philips-sa060304s97-4-gb-32-full-sound-fm-radyo-mp3-hd-video-player-sinirli-stok

Hızlıal ama fiyat güzel. 20 TL puanınız varsa 109 TL'ye gelir. World'e 12 taksit( bana 3 ay da erteleme joker vadaa çıktı 3d secure ile öderken) Bonus'a 4 ay ertelemeli 12 taksit ile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BallıBey -- 25 Temmuz 2012; 16:44:14 >

• haber verdiğin için teşekkür ederim 25 tl hediye çekim vardı 103.99 TL ye geldi bu paraya değer diye düşünüyorum.

• Ses kalitesi bakımından oldukça kötü. Ayrca sık sık donma sorunlarıyla karşılaşmam nedeni ile hepsiburada ya iade etmiştim.
    Açıkcası ben pek tavsiye etmiyorum ama hediye çeki olan için fiyat piyasaya göre baya ucuz.
  • Yapma ya! Ses kalitesi önemli benim için. HB'de yorumlarda çoğu kişi övmüş ses kalitesini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

Yapma ya! Ses kalitesi önemli benim için. HB'de yorumlarda çoğu kişi övmüş ses kalitesini.

Burada bu ürünün konusu var, isterseniz bir göz atın.

Dediğiniz gibi bazı kişiler çok överken bazılarıda hiç memnun kalmayabiliyor. Üst-orta seviye diyebileceğimiz mp3 playerleri kullanmış birisi olarak bu ürünü tavsiye etmiyorum.
    Eğer sadece benim için ses önemli diyorsanız bu paraya Sandisk Sansa Clip+ ürününe göz atmanızı tavsiye ederim.
    Eğer ekranı da büyük olsun diyorsa BU ürünü şiddetle tavsiye ederim. Hediye çeki ile 125tl ye gelir size ve philips den çok çok daha iyidir. Markasını duymamış olabilirsiniz ama biraz araştırma yaparsanız çok kaliteli bir ürün olduğunu göreceksinizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_5320 -- 25 Temmuz 2012; 17:11:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

quote:

Yapma ya! Ses kalitesi önemli benim için. HB'de yorumlarda çoğu kişi övmüş ses kalitesini.

Dediğiniz gibi bazı kişiler çok överken bazılarıda hiç memnun kalmayabiliyor. Üst-orta seviye diyebileceğimiz mp3 playerleri kullanmış birisi olarak bu ürünü tavsiye etmiyorum.
    Eğer sadece benim için ses önemli diyorsanız bu paraya Sandisk Sansa Clip+ ürününe göz atmanızı tavsiye ederim.
    Eğer ekranı da büyük olsun diyorsa BU ürünü şiddetle tavsiye ederim. Hediye çeki ile 125tl ye gelir size ve philips den çok çok daha iyidir. Markasını duymamış olabilirsiniz ama biraz araştırma yaparsanız çok kaliteli bir ürün olduğunu göreceksinizdir.

bunun ekranı dokunmatikmi

phlips mp4 te piyasa fiyatının oldukça aşağısına veriliyor full sound özelliği muhteşemdir ayrıca

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

quote:

quote:

phlips mp4 te piyasa fiyatının oldukça aşağısına veriliyor full sound özelliği muhteşemdir ayrıca

Bakın, daha önce philips, iriver, sansa, meizu, sony, apple ve daha bir çok mp3 çalar kullandım.
    Eğer gerçekten kaliteli müzik dinlemek istiyorsanız bu ürünü bence almayın. Yukarıda linkini verdiğim ürün bundan kat kat daha iyi ses veriyor. FullSound falan hikaye...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

quote:

quote:

Bakın, daha önce philips, iriver, sansa, meizu, sony, apple ve daha bir çok mp3 çalar kullandım.
    Eğer gerçekten kaliteli müzik dinlemek istiyorsanız bu ürünü bence almayın. Yukarıda linkini verdiğim ürün bundan kat kat daha iyi ses veriyor. FullSound falan hikaye...

tamam hocam peki bu meızunun ekranı dokunmatikmi yoksa tuşlarımı dokunmatik

• Ekran dokunmatik değil, sağ taraftaki tuşlar dokunmatik.

Philips in bu ürününde ekran dokunmatik ama sanki basmatik gibi, hassasiyeti çok kötü onuda söyleyeyim :)
  • meızunun ekran çözünürlüğü iyi değil gibi

phılıps daha iyi hatırladığım kadarıyla
  • Aynen ekran çözünürlüğü çok iyi değil, ekranıda philips e göre küçük zaten. Ben ses kalitesi bakımından tavsiye etmiştim. Eğer sık sık filmde izlerim derseniz philips daha iyi olabilir ama donma sorunu var işte philips'te. Benim philips bir kere donmuştu şarjı bitene kadar kapatamamıştım :)
    Ben ilk çıktığı zamanlarda 200Liraya almıştım belki bu sorunlar düzeltilmiştir bilemiyorum ama dediklerimi de göz önünde bulundurun tercihinizi yaparken.
  • quote:

Aynen ekran çözünürlüğü çok iyi değil, ekranıda philips e göre küçük zaten. Ben ses kalitesi bakımından tavsiye etmiştim. Eğer sık sık filmde izlerim derseniz philips daha iyi olabilir ama donma sorunu var işte philips'te. Benim philips bir kere donmuştu şarjı bitene kadar kapatamamıştım :)
    Ben ilk çıktığı zamanlarda 200Liraya almıştım belki bu sorunlar düzeltilmiştir bilemiyorum ama dediklerimi de göz önünde bulundurun tercihinizi yaparken.

teşekkürler öle bangır bangır müzik seven birisi değilim melodiler kulağıma geldin yeter yarın teknosda işim var canlı cihaz phılıps in dokunmatiğini beğenirsem akşama hızlı aldan alırım
  • Fiyat bana çok iyi geldi arkadaşlar. Bende GoGear Ariaz 8gb Radyolu olanı var. Gerçekten fullsound ile birlikte ses kalitesi harika. O yüzden bu ürünün de ses kalitesinin iyi olacağını düşünüyorum. Bu arada bana verdikleri kulak içi kulaklıklar da harikaydı. 220 TL'ye almıştık o zaman. Fiyat güzel geldi bana, seste kesinlikle Philips iyidir, öneririm genel olarak. Bunu yazarken de şu an ondan müzik dinliyorum (SA1ARA08K/02)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkerden -- 27 Temmuz 2012; 3:47:21 >
  • bu gün teknosada baktım dokunmatik vasat ama fenada değil ses çıkış gücü 10mw muş buda oldukça hatta fazlasıyla yeterli demekki meızunun ki 20 filan öle yorumlara bakınca

ekran çözünürlüğünü yansıymıyo gibi geldi bana biraz büyük ağır taşırken sıkıntı olabailir ama 100 tl ye muhteşem ötesi olur diyorum her an sipariş verebilirim
  • alan arkadaşların ürünleri geldimi yorumda bulunabilirlermi
  • aynı gün kargo yazan ürünü hizlial hala kargoya veremedi. 25 temmuzda almıştım ama ürünü kargolamadılar henüz.
  • Tutar bir de kırmızısını gönderir bu gevşek herifler.
  • quote:

Tutar bir de kırmızısını gönderir bu gevşek herifler.

ihtimali var ama sanmıyorum renk belirtilmemiş görsellerdekini göndermek zorunda
  • Benim ürünümde henüz kargoya verilmedi ama ben alırken 5 iş günü içinde kargo yazıyordu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.