Şimdi Ara

Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir. (240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.583
Cevap
127
Favori
368.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu modeli alan pek yok konuda.
    Saçma bir durum olmuş. Köşesi öyle kalması kabul edilemez. İlk defa gördüm ekranın jelatinli olup bunu soyma yazması.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Night Hawk kullanıcısına yanıt

8505 kullanıyorum böyle bir durumla karşılaşmadım. direk değişim yada iade isteyin.

• Hocam etiketi buldum.
    Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir.

Simgede bile dediğim uyarı var.

İade sürecinde dikkat etmemiz gereken bir şey var mı?
    Kutularken, kargoya verirken vb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sürekli gözünüze takılır ve sizi rahatsız eder. Acilen değişim isteyin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam malesef stokta yenisi yok, iade talebi oluşturdum amazona. Kutularken ve kargoya verirken dikkat etmemiz gereken birşey var mı?

Kutuya koyarken videoya almayı düşünüyorum, kargoda başına birşey gelirse sorun yaşamamak adına.

Amazon kargosu yükte ve pahada ağır şeyleri eve gelip alıyor. Onlara sağ salim teslim edin. Gerisi Amazon sorumluluğunda

• onat kullanıcısına yanıt

Hocam küçük bir ildeyim, bu hizmeti her yerde veriyor mu amazon? Bunu nereden inceleyebilirim?

Müşteri hizmetleri direkt olarak mng kargoya yönlendirdi çünkü.

Üstad, bir keresinde biz gelip alacaktık, neden siz kargoya verdiniz şeklinde bir konuşmamız olmuştu. Oradan aklımda kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onat -- 22 Mayıs 2022; 21:1:4 >
  • Televizyonun sesi ara ara kısılıyor. Eskiden 15 de çok rahat izlerken 20 de 25 de duyamadığım oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 28 Mayıs 2022; 22:38:5 >
  • Merhaba herkese. 3 ay önce Amazon üzerinden 58pus8506 model tv aldım ve yakın zamana kadar çok memnundum. Ancak, bir süredir kumandadaki bazı tuşların işlevini yitirdiğini farkettim. En önemlisi de sesli komut tuşu. Bu tuşa bastığımda hiçbirşey olmuyor, yani ekranın altında çıkması gereken ses algılama ekranı çıkmıyor. Bu sorunun kumanda kaynaklı olup olmadığından emin değilim, çünkü youtube üzerinden de sesli arama ikonuna tıkladığımda sesimi yine algılamıyor.

Bir diğer çalışmayan tuş ise TV tuşu. Eskiden youtube veya netflix izlerken TV tuşuyla doğrudan uydu yayınına geçerdim. Şimdiyse bunun için home veya source tuşuna basıp oradan uyduya geçebiliyorum.

TV'nin yazılım geçmişini paylaşıyorum. Bu sıkıntıların özellikle 16 Mayıs tarihli güncelleme sonrası yaşandığını tahmin ediyorum.

Konu hakkında tavsiye veya çözüm önerisi olan var mıdır?
    Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir. Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir.

• Disney + uygulamasını markette göremedim. Almayı düşünenler nasil izleyecekleri hakkında araştırma yapmışlardır belki.

• Gone With The Wind kullanıcısına yanıt

50PUS8506 modelini kullanıyorum. Kumandada herhangi bir sorun yok. Tuşlar ve ses girişi düzgün çalışıyor.

Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir.

MNGye vermeniz daha mantıklı, o hizmet yoksa zaten mng ye yönlendirir. ve ayrıca evden almak için ileri tarihli gün verir iade için 15-20 gün beklersin. Mngye ver 3 -5 günde tamamlanır iaden.

Servis çağırıp rapor tutturabilirseniz daha iyi olur gibi geliyor. benim yoğurdum ekşi demez servis ama, yine de şansınızı deneyin.

14gün olmadıysa zaten cayma hakkı ile de iade edebilirsiniz.

Kutularken de köpüklerine dikkat edip düzgünce yerleştirin mng ata ata götürüyor.

Amazon sıkıntı çıkarmaz iadede. 3 tane tv iade ettim, hepsini aldılar. LGyi 2-3 gün izledim beğenmedim gönderdim, sony kırık çıktı iade ettim, 8506 servis bir türlü kurmaya gelmedi, kutusunu açmadan gönderdim, hiçbirinde sıkıntı çıkmadı.

baktım şansım yaver gitmiyor teknosa'dan (internet üzerinden) axen aldım, tv bildiğin haşat ekran bile sallanıyor teknosayı aradım iade edeceğim böyle böyle dedim, edemezsin demeye başladılar kurulumu yapılmışmış, iade olmazmış. thh ile iade ettim.

Sonra tekrar amazondan lg aldım.

kısacası amazonda yasadaki hakkın ne ise hatta fazlası onu alırsın ve seni hiç uğraştırmazlar, ama diğerlerinde mal ayıplı da olsa baya uğraşırsın.

• aynı dertten müzdaripim muhtemelen güncelleme ile ses ayarlarını bozuyorlar bilerek.

• 58'' 8505 t sahibiyim. Hiç günceleme yapmadım. Özellikle kaçırdığım bir iyileşme var mıdır? Tşk.

• onat kullanıcısına yanıt
    Hiçbir şey

Merhaba,
    Dün 8506 50" aldım. Söylediğiniz etiket mevcut ama herhangi bir kalkma söz konusu değil. Serviste hiçbir şey demedi. O etiketin olması sorun mu yani?

• 11.500 tlye Philips 58PUS8506 almak üzereyim. Bu fiyata en az 55'' bir TV alacak olsanız tercihiniz pus8506 olur muydu ? Konsol bağlamayacağım, Geneli KabloTV , Netflix , Youtube , IPTV olacak kullanım amacımın. ? Fiyat ölçüsünde olabildiğince görüntü kalitesi iyi olsun istiyorum. Kullanan arkadaşlar bilgi verirse mutlu olurum.

• SerkanAk1903 kullanıcısına yanıt
    ben sırf ambilight özelliği ve android olduğu için aldım bundan önceki 3 tvimde philipsti ve memnundum.. memnuniyet göreceli herkeste aynı değil sonuçta yine alacak olsam philips alırdım ışıklandırmadan ötürü tek pişmanlığım 50 yerine keşke 58 olanını alsaymışım dedim o kadar.

• yk2548 kullanıcısına yanıt

58pus8506 ekranı IPS mi VA mi bilginiz var mı ? Birde hafızanın az olmasının dezavantajı çok hissediliyor mu ? Teşekkürler cevap için

• 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.