Şimdi Ara

Philips, pil ömrüyle dikkat çeken çift SIM kartlı Xenium W832 akıllı telefonunu duyurdu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
5.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fotolar nasıl
  • Bi kaç aydır kullanıyorum kaya gibi telefon arkadaşlar, elinize aldıgınızda metal çerçeve o kadar kaliteli ve saglam duruyor ki..Ufak kardeşimde s3 var onun kadar bile takılma görmedim..biraz kalınlığı var evet ama bataryası guzel ve ekonomi mod dugmesi var bastıgınız zaman arka plandaki tum uygulamaları sonlandırıyor ve tasarruf moduna geçiyor. Kamerası yeterli, ekran görme açısı daha önceki versiyonlardaki gibi değil yandan baktıgınızda o yuzden renk kaybı çok az. Klavye için touchpal yazılımı standart yuklu geliyor ancak bu klavye TR desteklemiyor malesef. Dil ve giriş seçeneklerinden standart android klavyesini secerseniz sorunsuz olarak TR yazabiliyorsunuz. Telefonu kullanmadan yada görmeden yorum yapmayın lütfen.Günlük ortalama 1.5-2saat konuşuyorum bi kaç saat internete giriyorum, oyun oynuyorum o halde bile 2günden aşağı düşmüyor şarj seviyesi. En azından 1500-2000tlik samsunglar iphonelar gibi şarjı 1 gun yetse diye dua etmiyosunuz=). Gayet memnunum abim discovery alacaktı, bunu gördü vazgecti GMden.Eksi yönleri de vardır elbet, nedir malum aksesuar sıkıntısı malesef distribütör desteği çok yeterli olmadığı için bu sıkıntı dogabiliyor.Ama batarya ve kapak bulmak için servise sipariş listesine ekletirseniz gec de olsa muhakkak temin edilebiliyor, bence tolere edilebilir, zaten kolay kolay bozulan cihazlarda değil philipsler,çok telefonunu kullandığım için biliyorum;). Siz samsung iphpneye kamyonla para dökebilirsiniz para sizin akıl sizin=) ben gayet memnunum aklınıza takılan her soru için pm atabilirsiniz...





  • Hayırlı olsun:)

    Aynen ben de çok çok memnunum. Cep telefonu için öncelikli olarak batarya önemli. Bu iyi olmadıkça telefon ne kadar iyi olursa olsun yeterli mutluluk sağlanamıyor. O bakımdan bataryası çok iyi telefon almalı..

    Yalnız kamerasına biraz daha dikkat et, ben çok beğendim. Beklediğimden iyi çıktı. Yukarıda çekilmiş foto da ekledim. Bi incele istersen. Başka yorum yazacakları da bekliyorum fotoğraf kalitesi hakkında..
  • cihaz cok güzel tek derdi telefon numaraları üstündeki rusca yazılar can sıkıyor birde 4.0.4 hala android rom yüklemeye cesaret edebilsem ben yapıcam herkes bi rom yazıyor bozmaktan korkuyorum bide bizim cihazlar cift hat yanlış rom yüklemek var işin iiçinde tek hatlı!! ama şunu söylerim cihaz güzel resimler videolar sorunsuz gps filan şarj süresi net stabil cihaz .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nikmikyoknik

    cihaz cok güzel tek derdi telefon numaraları üstündeki rusca yazılar can sıkıyor birde 4.0.4 hala android rom yüklemeye cesaret edebilsem ben yapıcam herkes bi rom yazıyor bozmaktan korkuyorum bide bizim cihazlar cift hat yanlış rom yüklemek var işin iiçinde tek hatlı!! ama şunu söylerim cihaz güzel resimler videolar sorunsuz gps filan şarj süresi net stabil cihaz .


    Evet, almadan önce bu tarz türkçe karakter sorunu yaşayanlardan ben de haberdardım. Ama yine de bunu gözardı edip almak istedim. Ben şanslı çıktım, bende karakterler düzgün. Tahminim Türkiye'ye ilk gelenler böyle geldi, sonra gelenler düzeldi..

    Benimki Başarı garantili, bir de kutunun üzerinde "Türkçe karakter şartlarını taşımaktadır" mealinde bir yazı var. Almayı düşünenler, satın alacakları yerlere söyleyip kutuya baktırmalarında fayda var..

    Bunun dışında kesinlikle çok iyi bir telefon. Çok çok yüksek bir performans yok ama çok akıcı, hızlı. Yalnız söylemem lazım, tek elde uzun süre tutunca el biraz yoruluyor çünkü batarya ile birlikte 170 g ağırlığında.

    Ama ben buna kalite gözüyle bakıyorum:) Çünkü hoparlör olsun, ekran olsun, batarya olsun, "kamera olsun" her şeyiyle kalite kokuyor..Olsun o kadar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3u01a8a -- 19 Ekim 2013; 16:53:38 >




  • Telefonu alalı 3 hafta oldu, rahatlıkla şimdiye kadar kullandığım en iyi telefonlardan biri diyebilirim. Bundan önce s3 kullanıyordum, telefon sürekli şarjda olduğu için yerine göre ev telefonu, iş telefonu, araç telefonu vazifesi görüyordu. En son duvara fırlatma noktasına gelince kardeşime al şunu Allahını seversen diyerek verip gittim köşedeki avea bayisinden bu telefonu aldım.
    Telefonun neredeyse her özelliği fazlasıyla tatminkar. Göze batan sorunlarınaysa şu çözümleri ürettim:
    1- Telefona yazılım desteği sıfır. Bu yüzden uzun araştırmalar sonucu bu telefonu rootlayabilen tek uygulama olan Framarootu yükleyip root yaptım. Kullananlara tavsiye ederim.
    2- Root yetkisi aldıktan sonra Link2sd yükleyip hafıza sorununu çözdüm. Yalnız link2sd, app2rom vb. uygulamaları kullanacaksanız class10 sd alın derim, yoksa takılmalar yaşanabiliyor.
    3- Ram sorununu da ramexpander uygulamasını satın alarak çözeceğimi sanmıştım, ancak kernel desteklemediği için uygulama bir işe yaramıyor. Kimsenin de çıkıp Philips w832'ye custom kernel yazacağını sanmam. 512 mb ramle yetineceğiz herhalde.

    Bunları yaptıktan sonra telefonun rahatsız eden bir yönü kalmadı. Ziyadesiyle bahtiyarım. Şarj aletini nereye koyduğumu da sıklıkla unutuyorum :)





  • Hayırlı olsun

    Bence rootlayarak iyi yapmamışsın, garantiyi yok ettin biliyorsundur..Neyse sağlık olsun.

    Hafıza olayı bana rahatsızlık vermedi. 2 GB'ın yanında SD kart aldım, yeterli geldi. Benim merak ettiğim 4GB'lık dahili belleğin 2 GB'ını bize ayırmamalarının bir sebebi olmalı. Benim hatırıma şu geliyor. Cihaz 512 MB Ram, bu yüzden aynı windows'taki sanal bellek gibi bir dosya bulunuyor olabilir burada. Bu sanal bellek RAM bitmek üzere olursa devreye giriyor olabilir.

    Bu bakımdan sistemin kullandığı belleğe karışmayı düşünmüyorum.. Çünkü cihazda şu ana kadar hiç bellek sıkıntısı yaşamadım, çok sorunsuz çok şükür:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 3u01a8a

    Hayırlı olsun Bence rootlayarak iyi yapmamışsın, garantiyi yok ettin biliyorsundur..Neyse sağlık olsun. Hafıza olayı bana rahatsızlık vermedi. 2 GBın yanında SD kart aldım, yeterli geldi. Benim merak ettiğim 4GBlık dahili belleğin 2 GBını bize ayırmamalarının bir sebebi olmalı. Benim hatırıma şu geliyor. Cihaz 512 MB Ram, bu yüzden aynı windowstaki sanal bellek gibi bir dosya bulunuyor olabilir burada. Bu sanal bellek RAM bitmek üzere olursa devreye giriyor olabilir. Bu bakımdan sistemin kullandığı belleğe karışmayı düşünmüyorum.. Çünkü cihazda şu ana kadar hiç bellek sıkıntısı yaşamadım, çok sorunsuz çok şükür:)


    Haklısın, 4 gb lık belleğin 2 gb ını bize vermesinin sebebi, kendi kullandığı 2 gb lık alan içerisinde ayrılmış bir swap alanı da olması, ram yetmediğinde swapa düşüyor.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: nikmikyoknik

    cihaz cok güzel tek derdi telefon numaraları üstündeki rusca yazılar can sıkıyor birde 4.0.4 hala android rom yüklemeye cesaret edebilsem ben yapıcam herkes bi rom yazıyor bozmaktan korkuyorum bide bizim cihazlar cift hat yanlış rom yüklemek var işin iiçinde tek hatlı!! ama şunu söylerim cihaz güzel resimler videolar sorunsuz gps filan şarj süresi net stabil cihaz .

    Rusca sorunu nerede çıktı anlayamadım, ben de kullanıyorum ama öyle bi uyumsuzluğa rastlamadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 3u01a8a

    Arkadaşlar Allah'a şükür bugün telefon elime geçti. Kutunun üzerinde "Başarı" yazıyor. Kutuyu açtım ve ilk izlenimim "çok güzel"..

    Telefonuj elime aldım, sağlamlık hissi verdi. Kocaman ekran. Elime metal çerçevenin verdiği haz. Görünüş çok hoş. 2013 dizeyn ödülü almış. Batarya maşallah 2400 mAH, biraz kalın, havalı..

    Telefonu açtım. Full hız, hiç takılma yok. Ekranı çok parlak. Hoparlörünün sesi az değil. Kamerası, evet kamerası, arkadaşlar çok beğendim. Ben kameranın iyisini kötüsünü iyi bilirim. Dış mekanda renkler güzel ve çok keskin. İç mekanda odamın fotosunu çektim ve bekledğimden fazla keskinlikte ve s3'teki gibi kumlanma yok, çok beğendim.

    Videosu da çok iyi, keskin, takılmasız.

    Klavyesi çok özellikli, hızlı ve başarılı. Yalnız türkçe karakter girişi yok, biliyorum gördüğüm bir tek çok hafif olumsuzluk.

    İnternet siteleri hızlıca açılıyor. Flash açılıyor mu bakmadım. Sitelerde türkçe karakterler düzgün gözüküyor.

    Yani arkadaşlar, bu fiyata çok çok iyi, sorunsuz, 512 MB Ram olsa da çok hızlı bir cihaz. General Mobile Discovery'yi düşünmeyenler ve oyuna fazla önem vermeyenler kesinlikle bu telefonu F/P oranı bakımından ve özellikle "çok güçlü bataryası" bakımından düşünmeliler.

    Herkese tavsiye ederim

    ''Klavyesi çok özellikli, hızlı ve başarılı. Yalnız türkçe karakter girişi yok, biliyorum gördüğüm bir tek çok hafif olumsuzluk. ''

    yazmışsın kardeş. Cihazla beraber gelen TOUCHPAL programının tr desteği yok. Ama Klavye/ Giriş ayarlarından Standart klavyeyi seçerseniz sorunsuz şekilde Türkçe yazabilirsiniz ;)




  • Gördüm sağol
  • Philips dünyanın en büyük elektronik şirketlerinden biridir entegre den tut tv ye kuraklığa binlerce çeşit ürünü var.siz türkiye'deki gibi dünyada hep iphone samsung Xperia mı satıyor sanıyorsun.Şuan nokia akıll. Telefondan çok klasik telefon satıyor her ülkenin alım gücü aynı değil

  • Arkadaşlar samsung tan sonra w832 aldım kendimi boşuna yıpratmışım bu güne kadar . Telefon canavar hızlı asla donmuyor. Resim kalitesi iyi. geçişler mükemmel . Ama asla almanızı tavsiye etmem çünkü kılıf bulamıyorsunuz. Kılıfsız ne zamana kadar düşürmeden kullanırım bilmiyorum. Yada anahtarlarla aynı cebe koyum biraz yürüsen zımparalar heralde. Çünkü samsung öyle olmuştu.
    elhasıl kılıf bulunabilse harika bir telefon
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asil5

    Arkadaşlar samsung tan sonra w832 aldım kendimi boşuna yıpratmışım bu güne kadar . Telefon canavar hızlı asla donmuyor. Resim kalitesi iyi. geçişler mükemmel . Ama asla almanızı tavsiye etmem çünkü kılıf bulamıyorsunuz. Kılıfsız ne zamana kadar düşürmeden kullanırım bilmiyorum. Yada anahtarlarla aynı cebe koyum biraz yürüsen zımparalar heralde. Çünkü samsung öyle olmuştu.
    elhasıl kılıf bulunabilse harika bir telefon

    En azından heybe gibi olan kılıflardan alıp kullanabilirsin.
  • Selamun aleykum

    Ben de sarj suresi ve saglamligi icin bu cihazi aldim yeni kullanmaya basladim.

    Benim bir sorum olacak bilgisi olan arkadaslar bilgi verirlerse memnun olacagim.

    Hattimdaki interneti (USB baglantisiyla ) bir turlu bilgisayara aktaramadim.

    WiFi ile diger telefona aktarabiliyorum fakat usb ile masaustune aktaramadim. (Emniyet referansli 4 gb lik tarifemiz var, evin internet ihtiyaci bu hattaki kota ile karsilandigi icin onemli )

    Bir de klavyede Turkce karakter sorununa bir cozum var mi acaba?

  • kese şeklindekileri diyorsunuz heralde çok klişe olur cüzdan gibi olanlarsa kullanımı zor herdefasında çıkaracaksın
    Türkçe klavye konusunda başarıyla konuştum gönderin güncelleyelim dediler
    Ama bana kalırsa en büyük sorun kılıf
    Telefonu yeni aldım daha ama sırf kılıf bulamadığımdan 500 tl hatta birazdaha altına satarım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asil5

    kese şeklindekileri diyorsunuz heralde çok klişe olur cüzdan gibi olanlarsa kullanımı zor herdefasında çıkaracaksın
    Türkçe klavye konusunda başarıyla konuştum gönderin güncelleyelim dediler
    Ama bana kalırsa en büyük sorun kılıf
    Telefonu yeni aldım daha ama sırf kılıf bulamadığımdan 500 tl hatta birazdaha altına satarım

    Valla bence yazık edersin. Herkes gibi Samsung, HTC filan kullanmak yerine -artık simitçide bile var bunlar- özgün kalmak daha iyi. Sürüden ayrılmak lazım, dostum. Herkesin yaptığını yapma. Tarzın, sana özgün olsun.
  • Selamlar

    Almak isteyen varsa, 550 lira, extra 55 lira da paraf para var,

    Takip edilirse extradan indirim kuponlarida oluyor, bana 480 e gelmisti (55 paraf paradan yararlanmadan )

    Iste linki


    http://www.n11.com/philips-xenium-w832-android-ve-cift-sim-kartli-cep-telefonu-P15554911

  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Raider

    512 mb ram mi hem de 2013de???

    quote:

    Orijinalden alıntı: Father Torque

    Herşeyi anladım da şu telefonda 512mb yerine 1gb ram kullanılsa bunun maliyet farkı ne olur Allah aşkına Philips, 10$ mı, 20$ mı?

    bunu yazacaktım. hani pahalı bişey olsa neyse, gören de 1gb ram tedarik etmek çok zor zannedecek. bu üreticiler neyin kafasını yaşıyolar anlamak çok güç.

    telefon ram nedeniyle çöp. eksileyen eksilesin. zerre umrumda değil. çöp.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 29 Kasım 2013; 11:31:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Telefonu alalı 3 hafta oldu, rahatlıkla şimdiye kadar kullandığım en iyi telefonlardan biri diyebilirim. Bundan önce s3 kullanıyordum, telefon sürekli şarjda olduğu için yerine göre ev telefonu, iş telefonu, araç telefonu vazifesi görüyordu. En son duvara fırlatma noktasına gelince...

    S3 de 6 ay telefona şarj kablosu bile bağlamadan kullandım tek yapmanız gereken orjinal yedek batarya + harici batarya şarj cihazı ikilisini almak. ikinci bataryayı harici cihazda şarj ediyoruz. pilimiz bitince pilleri yer değiştiriyoruz.

    böylece 20 saniyede %0 dan %100 e şarj etmiş oluyoruz kablosuz bi dünya, şarj derdi olmayan bi dünya




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.