Şimdi Ara

philips mp4 aldım <> electro worlddan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Philips GoGear Flash video/müzik çalar SA3125 2GB bu ürün satn aldım 182 ytl e 2 gb hafızası war radio,fotoraf,video,mp3 10 saat şarj süresi war sizce nasıl

http://img112.imageshack.us/my.php?image=sa312502rtfhp3.jpg

bide sorum olacak fotoraflara zoom yapamıyorum böyle bir özelliği yokmu

• bende de aynı aletten var.fotolarda zoom yapma özelligi yok 6 aydır kullanıyorum ama göremedim...
  • bende de aynı modelden var ses kalitesi olarak memnunum ama videoları direk kopyalayıp izleyemiyorsun programıyla çevirior ve farklı bi formatla, otomatik olarak cihazın hafızasına kopyalıyor böyle bi kötü yönü var ama o kadarda önemli deil bence:D
  • teknosada sa 3115 1 gb lık modeli yanında philipsi 3144 divx player hediyesiyle 169 ytl iligilenen olursa iyi fiırsat. divx player 100 ytl etse 69 a gelmiş oluyor cihaz teknosoada 1 gb lığını 159 a satıyorlar
  • hayırlı olsun arkadaşım.bende philipsin bu modelini kullanıyorum(daha önce birçok markayı denedim)ses biraz canını sıkabilir.(az çıkıyor-kulak koruma özelliği ) ve fm radyosu pek net değil(netleşse nbile çoğu frekans monoda dinleniyor) ayrıca cihaz ancak kendi formatında film v.s oynatıyor.
  • şimdi eğer bu sorunlar canını sıkıyosa firmware güncellewmesiyle bir nebze düzelme sağlayabilirsin.ben öyle yaptım.ses şiddeti bariz şekilde arttı.ayrıca önceden cihaza rastgele atılan mp3 lerin bir kısmı gözükmüyodu.şimdi tüm parçalar gözüküyo
  • fm radyoda düzeldi...yani kısaca şuan memnunum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GULE GULE KULLAN.
  • hocam firmwire guncellemesini nerden nasıl yapabiliriz?
  • arkadaşlar philips sa2125 radyolu 2GB mp3 çalar nasıl bir cihaz bilgisi olan var mı?
  • Philips GoGear Flash video/müzik çalar SA3125 2GB*
    SA3125/02

selam arkadişler :)
    bende bugün teknosadan 200 e aldım iyi ama :( birkaç sorum var !!!

yaa bunun türkçesini bilen varmı ???
    birde sesi dışarıya vermiyormu bu alet ??
  • Bu modellerde de ses kısıtlaması var.. Daha evvel de yazmıştım;Arkadaşım philips'in Canada sitesin den firmware'sini indirip yükledi sesi bariz şekilde arttı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 6 Şubat 2008; 20:59:37 >
  • bende bu ses olayını yapsam lütfen bana bu konuda yardım edebilirmisin ??? frux !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birbuse -- 7 Şubat 2008; 21:17:14 >
  • philips sa3115 mp4 usb harici şarj edilirmi?nasıl bir şarj aleti kullanmalıyım?
  • Piyasa da 5 liraya satılan usb şarj adaptörleri satılıyor (usb kablosu hariç fiyatı)Hemen hemen tüm usb'den şarj edilen cihazlar için uygun...
  • Philips GoGear Flash video/müzik çalar SA3125 2GB aLdım Herneyse Uzun Zamandır bende cd'sı felan Kayboldu Icındekılerı Kardesım Full yanlıslıkla Sılmıs Su anda Vıdeo Oynatmıyor yanı Klıp attım Icınw Wındows Media Player olarak Ama Calısmadı Ne yapabılırım Allah Rızası ıcın yardım Edın ?
  • hayırlı olsun güzel makina.
  • akradaslar ben ya PHILIPS GoGear SA3115/02 1GB alıcam yada sony 1gb mp3 player alıcam onunda ekranı 3 satır galiba sizce hangisini alıyım özellikle PHILIPS gogear 1gb kullanan arkadaslar cevap yazsın sesi gerçekten kötümü bas,tiz falan vermıyomu muzık dınlerken zevk vermıyomu yani çunku kararsız kaldım bunun erkanı var vıdeoda oynatıyo sonyde muzıgı dınlemedım ama guzel çaldıgından emınım bası falan ıyıdır neyse cok uzun oldu=) sızce phılıps gogear mı alıyım yoksa sony mp3 mü alıyım? birde şu firmware olayını yapınca ses cok yuksek ver baslı oluyomu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ichsun -- 27 Ağustos 2008; 14:16:00 >
  • daha önce bahsettıklerımı degılde MINTON 1GB SES KAYIT + ARTIRILABİLİR HAFIZA MP3/MP4 PLAYER mı alsam ama radyo yok? ses çıkışı 32ohm philips den daha ıyı ses verıyo galiba tam emın degılım. fikirlerinizi belkıyorum philips gogear 1gb olan ark. varsa msn den de konuşmak istiyorum şimdiden tskler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.