Şimdi Ara

Philips Mp3 Player aldım çok cazipdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar philips mp3 çalar aldım 1 gb olanı aldım 109ytl ye yanında 2 tane şarjzlı pil (800) ve şarj cihazı bide hama tripod hoparlör hediye ettiler hoparlör 40 ytl değerinde bu 3 ürünü sadece 109 ytl ye aldım daha mp3 player gelmedi burda yazılanları okudum ama düşündümkü ben dinlerken dışarıya hiç sesin gitmesini istemiyorum yani çok yüksek seste dinleyeceğimi zannetmiyorum ve sevmiyorumda zaten yanında verilen portatif hoparör 8 W RMS gücünde 2 tane AA pil ile çalışıyo ayrıca usb den de çalışıyo ayrıca bu alete mp3 çalar , discman ve cep telefonuda bağlayabiliyorum sabah alarmlı kurduğumda gerçekten iyi ses veriyor şuan için mp3 gelmedi ama yanında verilen hediyelere bile 100 ytl verirdim herhalde, çünkü çok hoşuma gitti İnşallah pişman olmam saygılar....

• ilk anda alırken hoşuna gittiyse eger pişman olmassın.kotu yanlarını dusunme iyi yanlarını dusunursen daha cok hosuna gider bence
  • Nerden aldın arkadaşım, ve hangi model philips ?
  • Eskişehir Teknosa dan aldım daha mp3 player elime geçmedi ama inceleme fırsatım oldu ses benim için yeterli sanırım SA4010 Modelini tam emin değilim 109 ytl aldım
  • teknosanın sitesinde de var modeller. kardeş senden bir ricam olacak. mp3 çalar eline ulaşınca bir dinle bakalım. ses kalitesini ve çıkışını beğenecek misn? philips için sesinin çok iyi olmadığını söylüyorlar. bu nedenle ben creative'e yöneldim. bunun da faiyatı çok uygun. sen bir kullanıp izlenimlerini yazarsan sevinirim.
  • tamam kardeş alet elime pazartesi yada salı geçecek buraya aktarırım...
  • geçen hafta perşembe günü sipariş verdiğim mp3 player aksamalar nedeniyle bugün elime geçti öncelikli tasarımı çok güzel içinden boyun askılığı çıkmaması kötü ama askılık takcak yer war. sese gelirsek ses denildiği kadar az çıkmıyo ayrıca ses gerçekten tatmin edici çıkıyo yanımdan otobüs kamyon vs geçti ama sesi sonladığımda gerçekten ses fazla geliyo ayrca kapalı bir ortamda ses oldukça yüksek geliyo yüksek sesle müzik dinleyenler alışık olabilir ama bence oldukça iyi ve mükemmel ses veriyo saygılar... ayrıca sesi son yaptığımda cızırtı vs vs yapmıyo equelizer seçeneği var gerçekten güzel bir alet

Philips 4010 + Philips Multilife Şarj aleti + 2 tane AAA 800 Nmh pil + Hama Tripod Hoparlör = 109 ytl

üründen oldukça memnunum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mp3 çalar tavsiye ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bu kampanya hala gecerli ben de almak istiyorum bi tane. ama tripod için adaptör felan gerekmiyor mu, pek bi bilgim yok, onu nasıl sarj edicez. ayrıca fiyat da 119 olmuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilimum -- 2 Haziran 2007; 15:51:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat_gezer

geçen hafta perşembe günü sipariş verdiğim mp3 player aksamalar nedeniyle bugün elime geçti öncelikli tasarımı çok güzel içinden boyun askılığı çıkmaması kötü ama askılık takcak yer war. sese gelirsek ses denildiği kadar az çıkmıyo ayrıca ses gerçekten tatmin edici çıkıyo yanımdan otobüs kamyon vs geçti ama sesi sonladığımda gerçekten ses fazla geliyo ayrca kapalı bir ortamda ses oldukça yüksek geliyo yüksek sesle müzik dinleyenler alışık olabilir ama bence oldukça iyi ve mükemmel ses veriyo saygılar... ayrıca sesi son yaptığımda cızırtı vs vs yapmıyo equelizer seçeneği var gerçekten güzel bir alet

Philips 4010 + Philips Multilife Şarj aleti + 2 tane AAA 800 Nmh pil + Hama Tripod Hoparlör = 109 ytl

üründen oldukça memnunum.

O üç ayaklı hoparlorleri çok görmeye başladım acaba ses çıkışı kalitesi naısl onların bide fiyatı nekadar. Kaliteliyse bende alacam bitane tatilde iyi olur diye düşünüyorum

• hama hakkında bilgi vereyim 2 tane AA pil ile çalışıyor ses çıkışı 8 RMS şarj olayı ne yazıkki yok evde dinlerken usb den dinleyebilirsiniz yada ona uygun bi adaptör alabilirsiniz ben memnunum ses çıkışından...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilimum

arkadaşlar bu kampanya hala gecerli ben de almak istiyorum bi tane. ama tripod için adaptör felan gerekmiyor mu, pek bi bilgim yok, onu nasıl sarj edicez. ayrıca fiyat da 119 olmuş..

fiyatı 119 olanın modeli başka olmalı benim aldıgım 4010 modeli sanırım stoklarda bu ürün yok teknosanın yeni kampanyasında 20xx serisini göstermişler ben sölüyorum bende olan cihaz 4010 gidip 1020 falan alıp pişmanım falan demeyin ben memnunum teşekkür ederim...
  • gitti gidiyor da vardı bitane usb den şarj oluyor falan filan diyordu değişik bir model. Bende eskişehirdeyim de çok görmeye başladım bu tripodlardan esnaf sarayında falan.

Bide benim iriver mp3 çalarda alarm modu falan var kuracaksın sabah kaldıracak seni çalar saat yerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 2 Haziran 2007; 23:41:38 >
  • bide şu cihazlara radyo koysalar ya
  • Arkadaşlar philips alıcaklar bence kendileri denesin aleti.Ben bi philips psa615 almıştım aletin son sesinde bile zor duyuyodum.Ses konusunda çok yetersiz philips.
  • Hama Tripod hoparlörden bende de var. Teknosadan aldım. Ses kalitesi çok güzel, en sonlarına kadar açmadıkça tabi.
  • Hamayı merak edenler özelliklerini falan burdan bakabilirler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.