1) PHILIPS MMS460 5+1 Hoparlör Seti - Subwoofer 30W, her bir uydu 10W, toplam 80W Rms ve frekans aralığı 20hz - 20Khz. Benzer ürünler Creative 5200, Logitech X-530 vs. ile karşılaştırın. Kendiniz karar verin. - Yaklaşık 8-9 ay daha garantisi devam ediyor. - Orjinal kutusunda, orjinal faturası, kablo, adaptör vs. herşey mevcut. - Çok temiz, sorunsuzdur. Zaten normalde PS2 ve divx player ile az kullanılıyordu, 5,5 ay da askerlik yaptım ; kutusuyla evde yattı. - Sony ev sinema sistemi kuracağım için satıyorum. Fiyat : 120 YTL
2) LOGITECH Driving Force PS2 Direksiyon - Force Feedback - Sadece PS2 için üretilen bu direksiyon setinde Force Feedback özelliği vardır. Yani sıradan bir titreşim değil. İçindeki motorlar sayesinde yol durumuna göre hareket ettmektedir. Örnek, sol tekerlek suya girince sola çeker, araba havada iken direksiyon boşalır gibi olur vs. - Altında kıskaçları vardır. Aşağıdaki resimde görülen diz aparatı ile veya bir masaya takılarak kullanılabilir. - Yaklaşık 9-10 ay daha garantisi devam ediyor. - Orjinal kutusunda, orjinal faturası, kablo, adaptör vs. herşey mevcut. - Özellikle bu ürün çok çok az kullanıldı, sıfır gibi. Kullandığım süreyi dikkate alırsam en fazla 3-4 haftalık ürün gidibir (yukarıda belirttiğim gibi de 5,5 ay askerdeydim) -
/
Fiyat : 75 YTL
İstanbul / Kadıköy'deyim. Özel mesaj gönderirseniz, msn adresimi verebilirim.
Orjinalden alıntı: power512 hoparlörlere en son ne kadar düşersin?
Aslında pazarlıklı fiyatlar yazmadım. Ancak, eğer teslimat bana külfet getirmeden yapılırsa, 115 YTL olabilir. Önemli olan ödeyeceğiniz paranın karşılığını verebilmesi.
Bu konuya üye olmama rağmen, email adresime yeni mesaj bildirimi gelmedi. Bu nedenle cevap yazamadım. Kusura bakmayın.
Fiyatlarda revizyon Philips MMS460 5.1 => 110 YTL Logitech Driving Force Direksiyon => 70 YTL Ürünlerin çok temiz ve iyi durumda olduklarını hatırlatmak isterim. İyi çalışmalar