arkadasım bana 10 gün kullandıgı philips mms260 hoparloru 85 liraya verecek internet fiyatlarına baktım 100-120 lira arası kendisi denizlide oldugu icin kargoyla gonderecek kargo ücretinide kendisi karsılıyormus neden elinden bu kadar cabuk cıkardıgını sordum paraya sıkıstıgım icin evden birseyler satıyorum dedi..15 den fazla bilgisayarcıya ugradım bu üründen hic numune yoktu bana eger alacaksan kutusundan cıkarıp deneriz dedikleri icin ve fiyatlarınada standart 135 ytl bictikleri icin tabiki deneme imkanı yoktu..philps mms260 toplam 40 watt bu ürün 18 m2'lik bir alan icin iyi efekt saglarmı ayrıca 85 ytl gibi fiyata almaya degermi?? ögrenciyim creative 5200 alacak gücüm yok philipsi alsam mı? yoksa piyasada 80 ytl civarı 70-80 watt arası 5+1 jaguar minton voica diana gibi markalar var bunları almak daha iyi mi olur bilemiyorum kafam karıstı yardımlarınız icin tesekkurler!!!!
arkadaşım philps in mms serisinde genel bir sorun var. haberin olsun, woofer dan cızırtı ve boğuk sesler geliyor garantiye giriyor ancak uğraşman gerekebilir.
bir arkadaşın aynı seri ürünle karşılaştığı soruna da gözatabilrsin.