Şimdi Ara

Philips Mekanik Klavye 149₺ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
7
Favori
19.473
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MysticDesign kullanıcısına yanıt

    sanırım itopyadan kaynaklanıyor bu durum ürün sayfasında linkin sonuna bir şey ekleyince uzatıyor otomatik. forumdan başka sitelere geçerken sıkıntı yok ayrıca.



    cyan switch nedir bilmiyorum ama bu şekilde tuşların açıkta durduğu mavi switch bir klavye kullanıyorum. tavsiyem kullanmadığınız zaman ya ters çevirin ya üzerinde bir şey örtün zamanla üstüne düşen toz kıl switchleri kirletiyor çoklu basmalar basmamalar başlıyor. ben kendisini streç filmledim kenara koydum çiklet klavye aldım onu kullanıyorum sessiz sedasız.

  • Arkadaşlar sesi çok fazla diyenler ilk defa blue switch klavye kullanıyor sanırım. Gayet normal, hatta james donkey'in blue switch klavyesiyle kıyasladığımda daha az ses çıkarıyor.


    Elimdeki mevcut klavye bu: https://www.incehesap.com/james-donkey-610s-oyuncu-gaming-klavye-fiyati-43722/


    James Donkeyden önce de kullandığım klavye buydu(mx cherry red): https://www.corsair.com/us/en/Categories/Products/Gaming-Keyboards/VENGEANCE%C2%AE-K65-Compact-Mechanical-Gaming-Keyboard/p/CH-9000040-NA


    Kıyaslama yaparken bu 3 klavyeyi kullandığım için bunları baz alarak yapıyorum. James Donkey'in blue switch'i gibi bir hissiyatı yok. Mekanik hisli klavye gibi aynı. Kullanır mıyım? Sanmıyorum. Aldığıma pişman mıyım? Değilim çünkü bu fiyata bulunmaz muhtemelen. Kenara koysam bile kardayım. James Donkey ile devam ederim. Çok bariz fark var çünkü tatmin etmedi beni. Alacaksanız buna göre alın. Tam mekanik hissi vermiyor klavye.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibob -- 11 Kasım 2021; 13:33:2 >




  • Klavye bugün geldi bana. Sol shift tuşu ve sağ tarafta numpad'deki enter tuşu yerinden çıkmış vaziyette geldi. Shift tuşunu kolayca taktım ancak ENTER tuşu oturmuyor yerine. Çok zorlamak istemedim. Mağazasına gidip göstereceğim. İnsallah değişim yaparlar.


    Ayrıca çok sesli çalışıyor ama ben beğendim. rgb aydınlatma şahane :)

  • Klavye elime ulaştı. Paketi açarken klavyenin içinde hareket eden vida yada plastik parça tarzı bir şeyin sesi geliyordu. Detaylı incelemede esc tuşunun diğer tuşlardan daha oynak olduğunu farkettim. Klavyenin içini açınca hareket eden parçanın her switchin altında bulunan ve galiba tuşu destekleyen bir parça olduğunu gördüm. Bu şekilde eline ulaşan veya bir tuşta oynaklık bulunan kişiler parçayı yerine takarak sorunu düzeltebilirler. Taşıma sırasında yerinden çıkmış olabilir.

  • Enter tuşu küçük bu arada bilginiz olsun. Tuşların renk değişmesi yok. Renklerin geçiş efektleri vr fakat altlarındaki renkler aynı.

  • Arkadaşlar renkler sabit mi? tek renk yapabiliyor muyuz?

  • incubus İ kullanıcısına yanıt

    FN + esc düz renk yapıyor hocam onun dışınında FN+ 1'den 8'e kadar da mod ve FN + INS HM PU DEL END PD tuşlarında da güzel renk modları var

  • Arkadaşlar benim de klavyem bugün gelmiş, aldım biraz önce. Sol shift tuşuna basınca mekanik klavye sesi gelmiyordu, tuşu sökünce gördüm ki switch diğerlerine göre içerde duruyor ve basınca çıkması gereken ses çıkmıyor. Tuş çalışıyor ama içe göçük şekilde. Yandan bakınca da bariz aşağıda olduğu belli oluyor. Sizce ne yapayım iade etmeye değer mi?

  • fraudex kullanıcısına yanıt
    Hay Allah senden razi olsun. Ilk mesaja eklensin bu bilgi bence :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Liquid Soap kullanıcısına yanıt

    Hocam imkanınız var ise göndermeden cihazı açıp kontrol edin. Resimde gözüken siyah plastik parçalar switcherin düzgün çalışması için gerekli. Bu parça düşmüş ya da yerinden oynamış ise sorun çıkartıyor switch.


    Philips Mekanik Klavye 149₺
  • vader1903 kullanıcısına yanıt

    İlginiz için teşekkür ederim, buraya civatasından açarak mı ulaşacağım? Açtığım için sorun etme şansları olabilir diye düşünüyorum.

  • Cihazın üstünde bazı tuşları çıkartarak ulaşılan 8-10 tane kadar vida var. Bunları söktükten sonra direk üst kısım ayrılıyor zaten. Ondan sonra sorunlu switchin altına bakmak lazım. Bu siyah plastik parçalar bütün switchlerin altında bulunuyor ve yerinden oynamış, düşmüş olabilir. Bu vidaların açıldığını tespit etmeleri zor. Tabi yine de siz bilirsiniz.

  • MarionCobretti kullanıcısına yanıt

    bu ürünlü ayıplı Ğ Ü Ş İ Ö Ç : GİBİ tuşlar karanlık ama simgeleri yanıyor videoda öyle degil

  • ingilizce klavye tabi yanmaz sonradan eklenmiş türkçe klavye diye satıyorlar

  • Klavye güzelde , ofiste kullanılamaz bence çok ses çıkarıyor, diğer bir sıkıntısı enter küçük, virgül enterin üzerinde 10 parmak kullanan birisi için çok can sıkıcı.


    iade talebi oluşturdum-değerlendiriliyor diyor. Mailde gelmiş kargo ile gönderebilirsiniz diye- biraz beklemem gerek sanırım.

  • Sipariş verdim, emektar logitech klavyemin boşluk tuşu son nefesini vermişti. Klavye büyük enter tuşu ile geliyor değil mi? Bilgisi olan var mı acaba
    Ayrıca UPS'u nasıl bilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 12 Kasım 2021; 9:40:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.