Şimdi Ara

Philips led tv yi cayma hakkı iade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
6.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    HB dan aldığım philips marka led tv yi mesafeli satış sözleşmesinde cayma hakkı maddesine göre iade etmek istiyorum.
    bu konu ile ilgili tecrubesi olan arkadaşların tecrubeleri doğrultusunda izlemem gereken prosedürleri ve doğabilecek riskleri paylaşmalarını rica ediyorum.

ürün bgün elime ulaştı, servis kurulumunu yaptı, fakat tv menülerinde olabildiğinde bir yavaşlık, usb den oynatma konusunda vasatlık söz konusu,
    bu sebepten ürün içime çok fazla sinmedi ve iade etmek istiyorum.
    elime ulaştığından itibaren 7 iş günü geçmesine daha 5 gün var.

öncelikle sitedeki iade formunu doldurup onaylanmasını beklemem gerekiyormuş

bunun dışında dikkat etmem gereken herhangi bir husu varmıdır.
    iade formum onaylandıktan sonra ürünü orjinal kutusunda paketleyip firmanın anlaşmalı kargosu ile geri göndermem yeterli olacakmıdır.

şimdiden teşekkürler..

• sorunla ilgisi yok ama hangi model?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pfl-5507
  • ben de 32 olanını gözüm kestirdim. görüntü kalitesi muadillerinden(32es6100 ve lg 32" cinema bişey) daha iyi ama diğer özellikleri vasat galiba.

• görüntü kalitesi 10 numara diyebilirim,
    ama diğer özellikler (smart tv, usb den film oynatma vs.) beklentilerin bayağı bi altında
  • Ürünün köpükleri dahil kutusu duruyor ise hiç bir sorun yok. Bu kısım önemli ama; köpükleri, poşeti vs herşeyi duruyor olması lazım. Çünkü o ürünü yeniden satacaklar. Almama lüksleri yok. Yarın meteor düşecekmiş diyip iade edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 14 Kasım 2012; 23:03:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

Ürünün köpükleri dahil kutusu duruyor ise hiç bir sorun yok. Bu kısım önemli ama; köpükleri, poşeti vs herşeyi duruyor olması lazım. Çünkü o ürünü yeniden satacaklar. Almama lüksleri yok. Yarın meteor düşecekmiş diyip iade edin.

:)) meteor düşecek gerekçesi aklıma gelmemişti hocam :) ama geçerli gerekçelerimi siteye bildirdim.
    kutusu köpükleri ve koruma jelatinleri herşeyi duruyor. fakat servis kurarken aksesuar poşetlerini bildiğiniz üzere itina ile açmıyor. bu sorun olmaz umarım.
    ve , servisi çağırıp kurdukları gibi kaldırmalarını istesem servisin bunu kabul edeceğini sanmıyorum.ürünü benim kutulamamı problem etmezler dimi? yada öyle bir gerekçe sunabilirmi bana?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ürünü internetten mi aldın ? Konu Hakkında yardımcı olurum sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avantgarde80

quote:

Ürünün köpükleri dahil kutusu duruyor ise hiç bir sorun yok. Bu kısım önemli ama; köpükleri, poşeti vs herşeyi duruyor olması lazım. Çünkü o ürünü yeniden satacaklar. Almama lüksleri yok. Yarın meteor düşecekmiş diyip iade edin.

:)) meteor düşecek gerekçesi aklıma gelmemişti hocam :) ama geçerli gerekçelerimi siteye bildirdim.
    kutusu köpükleri ve koruma jelatinleri herşeyi duruyor. fakat servis kurarken aksesuar poşetlerini bildiğiniz üzere itina ile açmıyor. bu sorun olmaz umarım.
    ve , servisi çağırıp kurdukları gibi kaldırmalarını istesem servisin bunu kabul edeceğini sanmıyorum.ürünü benim kutulamamı problem etmezler dimi? yada öyle bir gerekçe sunabilirmi bana?

Ben bir çok ürün iade ettim zamanında, sebep belirtmek hobim dir. humax recieverı uğur dündarı net göremiyorum diyerek iade etmiştim m.hizmetleri çok şaşırıyor deneyin. Şaka bir yana konuya dönersek; Demonte etme işini tam bilemiyorum, sizin sökmeniz doğru olurmu bilemiyorum. Kablo poşetlerinde sorun yok onlar kendileri vakumlu makine ile yapıyorlar. Burda sizin masrafınız en fazla kargo parası olur. Kargo ücretini m.memnuniyeti için ya karşı taraf öder, yada siz ödersiniz.

• quote:

quote:

quote:

Ben bir çok ürün iade ettim zamanında, sebep belirtmek hobim dir. humax recieverı uğur dündarı net göremiyorum diyerek iade etmiştim m.hizmetleri çok şaşırıyor deneyin. Şaka bir yana konuya dönersek; Demonte etme işini tam bilemiyorum, sizin sökmeniz doğru olurmu bilemiyorum. Kablo poşetlerinde sorun yok onlar kendileri vakumlu makine ile yapıyorlar. Burda sizin masrafınız en fazla kargo parası olur. Kargo ücretini m.memnuniyeti için ya karşı taraf öder, yada siz ödersiniz.

Anladım hocam,
    akşam HB nin (yani aldığım internet sitesinin) müşteri hizmetleri ile görüştüm. İade formunu doldurup bekleyin size iade onay kodu gönderildikten sonra anlaşmalı yurtiçi kargo ile bize göndereceksiniz dedi. Servisin ambalajlaması hakkında sordum ama net bilgimiz yok dedi. yinede tecrubeli olan arkadaşlardan bilgi alayım dedim. Gerçi paketleme konusunda kendime servisten daha çok güveniyorum ama iademin reddi konusunda satıcı site bunu gerekçe gösterebilirmi diye emin olmak istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ynsmrnl

Ürünü internetten mi aldın ? Konu Hakkında yardımcı olurum sana.

evet hocam ürünü internetten aldım ve bugün elime ulaştı ve bu akşam kurulum yapıldı.
    ama beklentimin tamamen altında çıktı.
    yukarda da belirttiğim gibi izleyeceğim prosedür konusunda sizin önerileriniz ne olur?
  • Bilginiz için iletiyorum. Bahsettiğiniz sorunlar Philips'in yeni yazılımı ile çözülmüş durumda, iade kararınızı kesinleştirmeden önce yeni versiyonu yükleyip test etmenizi öneririm. Sonrasında karar yine sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fato65

Bilginiz için iletiyorum. Bahsettiğiniz sorunlar Philips'in yeni yazılımı ile çözülmüş durumda, iade kararınızı kesinleştirmeden önce yeni versiyonu yükleyip test etmenizi öneririm. Sonrasında karar yine sizin.

güncellemeleri tamamen yaptım hocam, tv görüntü kalitesi konusunda gerçekten vazgeçilmeyecek kadar hoş aslında,
    ama ben daha çok multimedya film izleme, 3D, smart özelliği ağırlıklı da düşünmüştüm ve muadillerine göre biraz ağır kalıyor.
    gerekçem bu,
  • quote:

quote:

Bilginiz için iletiyorum. Bahsettiğiniz sorunlar Philips'in yeni yazılımı ile çözülmüş durumda, iade kararınızı kesinleştirmeden önce yeni versiyonu yükleyip test etmenizi öneririm. Sonrasında karar yine sizin.

güncellemeleri tamamen yaptım hocam, tv görüntü kalitesi konusunda gerçekten vazgeçilmeyecek kadar hoş aslında,
    ama ben daha çok multimedya film izleme, 3D, smart özelliği ağırlıklı da düşünmüştüm ve muadillerine göre biraz ağır kalıyor.
    gerekçem bu,

Dostum tv nin arkasında kodda 400 mü yazıyor' 396 mı
    400 ise ürünü direk bana göndersinler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi action_figure -- 15 Kasım 2012; 6:47:46 >

• silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avantgarde80 -- 15 Kasım 2012; 9:47:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: action_figure

quote:

quote:

gerekçem bu,

:)))) yok hocam, 400 değil 397 yazıyor.
    yanlış bilmiyorsam emin değilim yani, 46" olanlarda sharp panel yokmuş,
    Lakin şunu söyleyebilirim, panelin ne olduğuna bişey diyemem ama HD kanallardaki görüntü performansı tv nin parasına göre mükemmel, keza SD kanallarda da aynı şekilde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

gerekçem bu,

:)))) yok hocam, 400 değil 397 yazıyor.
    yanlış bilmiyorsam emin değilim yani, 46" olanlarda sharp panel yokmuş,
    Lakin şunu söyleyebilirim, panelin ne olduğuna bişey diyemem ama HD kanallardaki görüntü performansı tv nin parasına göre mükemmel, keza SD kanallarda da aynı şekilde.

Doğrudur 40'' olanlarda 2 tip modül var.
    46'' olanlar direk samsung psa panel kullanılıyor. Deneme şansım olmadı ama 46'' lerin 3d özelliğini baya övüyorlar. 3D izleme asıl tercihin ise bu panel işini görür.
    Hepsiburanın fiyatıda iyi bir fiyat. Zaten bu tv için puan eklemelerle birlikte 1800-2000 ytl aralığından daha düşüğü görmedik.

Senin ihtiyaçlarına göre 80-100 ytl arası media playerlar var. O bahsettiğin işlemleri direk onlardanda yapabilirsin. Aldığın fiyat aralığında daha iyi bir tv bulman zor olabilir.Hatta ileride konsol felan bağlayacaksan tvnin input lag değerleride boyutuna göre baya iyi.
    O yüzden iyi düşün derim.

• Bu arada ürünü geri göndermeyle ilgili bilgi istemişsin. Ürünün içinden çıkanları eksiksiz koyman çok önemli.Ayrıca faturayı koymayı unutma.
    Bunların dışında ürünün aksesuarlarının olduğu poşetler açıldıktan sonra ne kadar zarar gördüğünün önemi yok çünkü işlevi kalmıyor.
    Örnek olarak bana gelen ürünün poşetleri açılmışsa direk ikinci el der servise tutanak tutturur geri gönderirim. Bunlarda genelde ürünler iade olduktan sonra revizyondan gerçiriyorlardır( bunuda direk philips işleme sokuyor olabilir)

Senin için önemli olan ürünün kutusuna zarar vermemiş olman asıl önemli parça o.
    Bazı yerler bunuda pek sorun etmiyor kutu olsun yeter diyolar ama sen yinede kutuya dikkat et.

Kargo içinde karşı ödemeli gönderebiliyorsun ama öncelikle hepsiburada ile irtibata geç sorun çıkarmasınlar.
    İade durumlarında yasal prosedür karşı ödemeli kargodur ama burası Türkiye yokk öleeeeee :)

Son olarak ürünü taksitli felan aldıysan ve aynı firmada aradığın bir tv varsa sor bakalım puan olarak iade yapıyorlarmı
    Öyle bir durum varsa puanları kullanıp başka tv alırsın hb den. Diğer türlü başka bir tv almaya kalkışsan kart limitinde sıkıntı olmasın.
    İade işlemlerinde bankalar iade tutarı kadar karta bloke koyuyorlar. İade olsade limitin düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi action_figure -- 15 Kasım 2012; 10:06:16 >

• quote:

Bu arada ürünü geri göndermeyle ilgili bilgi istemişsin. Ürünün içinden çıkanları eksiksiz koyman çok önemli.Ayrıca faturayı koymayı unutma.
    Bunların dışında ürünün aksesuarlarının olduğu poşetler açıldıktan sonra ne kadar zarar gördüğünün önemi yok çünkü işlevi kalmıyor.
    Örnek olarak bana gelen ürünün poşetleri açılmışsa direk ikinci el der servise tutanak tutturur geri gönderirim. Bunlarda genelde ürünler iade olduktan sonra revizyondan gerçiriyorlardır( bunuda direk philips işleme sokuyor olabilir)

Senin için önemli olan ürünün kutusuna zarar vermemiş olman asıl önemli parça o.
    Bazı yerler bunuda pek sorun etmiyor kutu olsun yeter diyolar ama sen yinede kutuya dikkat et.

Kargo içinde karşı ödemeli gönderebiliyorsun ama öncelikle hepsiburada ile irtibata geç sorun çıkarmasınlar.
    İade durumlarında yasal prosedür karşı ödemeli kargodur ama burası Türkiye yokk öleeeeee :)

Son olarak ürünü taksitli felan aldıysan ve aynı firmada aradığın bir tv varsa sor bakalım puan olarak iade yapıyorlarmı
    Öyle bir durum varsa puanları kullanıp başka tv alırsın hb den. Diğer türlü başka bir tv almaya kalkışsan kart limitinde sıkıntı olmasın.
    İade işlemlerinde bankalar iade tutarı kadar karta bloke koyuyorlar. İade olsade limitin düşüyor.

İlginize ve detaylı anlatım için çok teşekkür ederim.
    Tv hakkında fikrini o kadar net ve güzel anlattınki,
    geri göndermiim, kalsın 125 TL ye 2 3D gözlük, ortalama 100 Tl ye bir medya oynatıcı alır bahsettiğim açıklarını kapatırım diye düşünmeye başladım ama ekstradan ortalama 350 TL masraf bütün bunlar için sence değer mi hocam. Cidden görüntü kalitesi ve kasa yapısı olarak tv yi bende çok beğendim.
    Sadece fikrinizi öğrenmek istiyorum.

• quote:

quote:

Bu arada ürünü geri göndermeyle ilgili bilgi istemişsin. Ürünün içinden çıkanları eksiksiz koyman çok önemli.Ayrıca faturayı koymayı unutma.

İlginize ve detaylı anlatım için çok teşekkür ederim.
    Tv hakkında fikrini o kadar net ve güzel anlattınki,
    geri göndermiim, kalsın 125 TL ye 2 3D gözlük, ortalama 100 Tl ye bir medya oynatıcı alır bahsettiğim açıklarını kapatırım diye düşünmeye başladım ama ekstradan ortalama 350 TL masraf bütün bunlar için sence değer mi hocam. Cidden görüntü kalitesi ve kasa yapısı olarak tv yi bende çok beğendim.
    Sadece fikrinizi öğrenmek istiyorum.

Ürün vatanda 1999 ytl ye 2 gözlük ile birlikte satıldı. Eğer uğraşırım dersen ve kart limit problemin yoksa bu siparişi iptal edip haftasonu için orayada bakabilirsin. Haftasonu sürekli indirime giriyor bu tvler. Ama onunda bir garantisi yok tabi.

Bana kalsa 3d özelliği bile çok gerekli bir özelliklik değil. Çünkü kaynak sayısı az. Onun dışında digiturk ve dsmartta 3d yayınlar var ama tv nin kendi media playeri 3d filmleri ne kadar başarıyla çalıştırır o zaten muamma.

Smart tv olayı felan hikaye zaten. TV den kolay gibi gözüküyor ama pc kadar başarılı değil. Buda insanı sıkıyor zaten.
    İlk etapta masraf yapmak istezsen dizüstü pc varsa evde onu bile media player gibi kullanabilirsin.

Ama benim tercihim böyle işlemler için ne pc yi yormak nede tv yi yormak olur. Direk bu işlem için üretilmiş ve çipleri ona göre tasarlanmış media player lar fazlasıyla ulaşılabilir durumda artık.

Bende şu anda philips hmp3000 var.O bile baya iş görüyor.Pc nin açtığı tüm medyaları aynı kalitede oynatıyor sonuç olarak. Şu anda vatanda 95 ytl. Onun dışında 3d desteği olan egreat cihazı var. Sitede şu anda baya reklamı yapılıyor onlara bakarsın.

Anlıycağın ihtiyaçlar farklılaşıyor. Sen en uygununu kendin seçeceksin.
    Sen gidipte 3500 ytl ye özellikle smart özellikleriyle ön plana çıkarılan bir tv almadın sonuçta. Resim kalitesine odaklan. Ondan memnunsan ve içine sindirebiliyorsan kullanabilirsin tabikide.

Ben 40pfl5507 modelini test ettim gerçekten harika bit tv. Özellikle hızlı sahnelerde baya iyiydi.
    İşin kötü tarafı alırsın yeni bir tv ve o sana gönderdiğin philips i aratır başın daha çok ağrır.

Dediğim gibi önemli olan içine sinmesi. Yasal hakkın sonuçta istediğini yaparsın karşı tarafta hiçbirşey diyemez

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.