Bildirim
Philips'le ipod arasında kararsız kaldım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ya philips nedir ya, apple al. Nerde 400 o nano? 400e touch satıyolar. -
quote:
Orjinalden alıntı: murtezacan
Ya philips nedir ya, apple al. Nerde 400 o nano? 400e touch satıyolar.
sanırım arkadaş d&r a gitmiş bakmış yada teknosa
hocam 400 e touch alırsın internetten sakın nanoya o parayı verme -
iPod -
kesinlikle ipod daha ii phılıps de neymish ? -
degişik bi kıyaslama olmuş.şahin ile ferrari arasında kalmak gibitabikide ipod dostum -
quote:
Orjinalden alıntı: cenk_kusje
degişik bi kıyaslama olmuş.şahin ile ferrari arasında kalmak gibitabikide ipod dostum
-
Yuh 400 e nano mu?
Arkadaş inşallah almamıştır. -
İpod tabiki -
teknosada 409 ytl, yalan yok
Bir de ipod'da radyo yok, bence önemli özellik -
tabiki ipod...aradaki fiyat farkı ise çok daha kaliteli ve iyi özelliklere sahip olması..tabi yurt dışından gelme..Apple ın Türkiye satış stretejileri de bu fiyatı etkileyen önemli faktörler... -
Tabiki iPod.Senin o verdiğin fiyat zaten sadece teknosa bimeks d&r gibi yerlerde olur 200-250 ytl ye doğubanktan nano yu alabilirsin.Sakın teknosadan alıp da kazık yeme arkadaşım -
bİ SANİE ipod touch 400e nerde ? :S site werebilr misinz? arıorum sürekli 800-700 dedğiniz 2.el mi -
quote:
Orjinalden alıntı: bariss93
bİ SANİE ipod touch 400e nerde ? :S site werebilr misinz? arıorum sürekli 800-700 dedğiniz 2.el mi
Forumun 2.el bölümüne bak, sıfır fiyatı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X