Şimdi Ara

Philips lcd tv ve ses sistemi yardim???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar evde Phliphs 42pfl5405h lcd tv var resimde arkasi görünüyor gördüğüm kadarıyla 3 tane ses girişi var kulaklık, digital audio out, audio in dvi/vga.
    1)Cahilligimi mazur görün digital out dedigi yerden giris yaptigimizda dts ses alabilirmiyiz nasil bir kablo gerekli?
    2)Simdi ben de 2+1 ses sistemi var ondan kulaklıktan girince ses alabiliyorum ama tv kumandasindan sesi ayarlayamiyorum tv hoparlorunden ampfilikatore gecince sesi ayarlayabilirim sanirim ama ampfilikator bulamadi diyor.
    3)Audio in dvi/vga yi anlamadim.
    4)Benim bütçem 200 lira civari ve logitech x540 veya dts ses alabilecegim bir sistem istiyorum ve alacagim bu sistemleri nereden girecegimi ogrenmek mesela x540 da 3 tane analog kablo cikisi var ama bende bir tane giris var ne yapmaliyim.
    Biraz karısık oldu ama takdiri üstadlara birakiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_acikgoz -- 9 Eylül 2010; 20:41:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_acikgoz

Arkadaslar evde Phliphs 42pfl5405h lcd tv var resimde arkasi görünüyor gördüğüm kadarıyla 3 tane ses girişi var kulaklık, digital audio out, audio in dvi/vga.
    1)Cahilligimi mazur görün digital out dedigi yerden giris yaptigimizda dts ses alabilirmiyiz nasil bir kablo gerekli?
    2)Simdi ben de 2+1 ses sistemi var ondan kulaklıktan girince ses alabiliyorum ama tv kumandasindan sesi ayarlayamiyorum tv hoparlorunden ampfilikatore gecince sesi ayarlayabilirim sanirim ama ampfilikator bulamadi diyor.
    3)Audio in dvi/vga yi anlamadim.
    4)Benim bütçem 200 lira civari ve logitech x540 veya dts ses alabilecegim bir sistem istiyorum ve alacagim bu sistemleri nereden girecegimi ogrenmek mesela x540 da 3 tane analog kablo cikisi var ama bende bir tane giris var ne yapmaliyim.
    Biraz karısık oldu ama takdiri üstadlara birakiyorum...

1 -) Adı başında "Dıjital Out" çıkıştır. Giriş yapamazsınız!
    Dijital Out Yazan Yerden COAXIAL Kablo ile Ses çıkışı alıp Z5500 gibi Hoparlör setine Giriş yaparak ses alabilirsiniz.
    DTS sesten kastınız 5.1 ise o çıkış destek verir, Önemli olan TV niz verirmi!

2 -) ....

3 -) PC den DVI ve VGA ile TV nize görüntü aktarabilirsiniz.
    Bu Giriş, DVI/VGA dan ses aktarılamadığı için. PC nizden bir başka kablo ile TV nize ses aktarmada kullanılır.

4 -) Bahsettiğiniz hoparlörleri bağlayacak çıkış yok TV nizde.
    Ya z5500 almalısınız, Yada TV yayınını aldığınız ürüne bağlamalısınız.

• Sagolun aydınlattiniz ama su x-540 icin cevirici gibi bir sey alsak yani 3 tane analog sanirim onun kablosu onlari bir cevirisciye baglasak sonra cikisi 1 tane analog olsa onu da kulaklıktan baglasak olur mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.