Şimdi Ara

philips 170x6fb da ses sorunum var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • philips lcd monitör aldım.monitörün dahili hoparlörleri var. yanlız ses de bi problemim var .ses bazen kesik kesik geliyo. ve bunu her zaman yapmıyo. ses kartında da bişey olduğunu sanmıyorum çünkü ses sisteminde kesik kesik ses vermiyo. böyle sorun yaşayan varmı? yada ne yapabilirim ?

• aynı monitörün beyazı var bende bu tür bir problem yaşamıyorum, sesin kesik kesik gelmesi kullandığın ara kabloda bir kopukluk/temassızlık olabileceği ihtimalini getiriyor aklıma. farklı bir ara kablo ile deneyin öncelikle
  • Seskartın onboardsa yapar. Özellikle oyun açılışında veya işlem yaparken arkada müzik felan çaldığında. Çözüm dersen= Ram i yükselt dicem ama kesin emin değilim, kendi görüşüm.
  • emptyrean ' e katılıyorum.muhtemelen kablo iletişimsizlik sorunudur.bendede var aynı monitör , sorun yok hiç...
  • arkadaşlar farklı ara kablo denedim , belki alakasızdır ama ses kartının driverını yeniden yükledim sonuç alamadım... bide benim ram 512 ram de değildir heralde... ve bu ekrana hiç yakışmayan bişey. bunun dışında çokk memnunum.
  • hoparlör kısmında bi sorunvardı ver garantiye yapsın lar
  • Bu monitörde de cok sorun cıkıo heralde ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar 170x6fb olan lcd deki ses harici çalışıyor lcd nin hiçbir etkisi yok.
    1-soket tam temas etmiyor olabilir .
    2-kablosunda problem olabilir
    3- sesi yükselterek de yapabilir sesi kısarak deneyebilir.
    4-işlem gücü yüksek programlarla çalışırken arka planda müzik dinleyince yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 30 Mayıs 2006; 22:20:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.