Bildirim
philips 170x6fb da ses sorunum var...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
aynı monitörün beyazı var bende bu tür bir problem yaşamıyorum, sesin kesik kesik gelmesi kullandığın ara kabloda bir kopukluk/temassızlık olabileceği ihtimalini getiriyor aklıma. farklı bir ara kablo ile deneyin öncelikle -
Seskartın onboardsa yapar. Özellikle oyun açılışında veya işlem yaparken arkada müzik felan çaldığında. Çözüm dersen= Ram i yükselt dicem ama kesin emin değilim, kendi görüşüm. -
emptyrean ' e katılıyorum.muhtemelen kablo iletişimsizlik sorunudur.bendede var aynı monitör , sorun yok hiç... -
arkadaşlar farklı ara kablo denedim , belki alakasızdır ama ses kartının driverını yeniden yükledim sonuç alamadım... bide benim ram 512 ram de değildir heralde... ve bu ekrana hiç yakışmayan bişey. bunun dışında çokk memnunum. -
hoparlör kısmında bi sorunvardı ver garantiye yapsın lar -
Bu monitörde de cok sorun cıkıo heralde ya -
arkadaşlar 170x6fb olan lcd deki ses harici çalışıyor lcd nin hiçbir etkisi yok.
1-soket tam temas etmiyor olabilir .
2-kablosunda problem olabilir
3- sesi yükselterek de yapabilir sesi kısarak deneyebilir.
4-işlem gücü yüksek programlarla çalışırken arka planda müzik dinleyince yapabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 30 Mayıs 2006; 22:20:46 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X