Şimdi Ara

Philips LCD TV'de HDMI bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarı televizyona hdmi kablosu ile bağlayınca televizyonda "bu video görüntü modu görüntülenemiyor" diyor. dolayısıyla görüntü alamıyorum televizyonda. ne yapabilirim? windows + p tuş kombinasyonuyla çoğalt, genişlet falan filan yaptım ama tık yok.

televizyon philips 32pfl3017

edit:
    bilgisayarda ekran çözünürlüğü ayarlanan kısımda philips tv görünüyor 2. ekran olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kivanc1Mac -- 4 Ekim 2012; 1:44:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kivanc1Mac

bilgisayarı televizyona hdmi kablosu ile bağlayınca televizyonda "bu video görüntü modu görüntülenemiyor" diyor. dolayısıyla görüntü alamıyorum televizyonda. ne yapabilirim? windows + p tuş kombinasyonuyla çoğalt, genişlet falan filan yaptım ama tık yok.

televizyon philips 32pfl3017

edit:
    bilgisayarda ekran çözünürlüğü ayarlanan kısımda philips tv görünüyor 2. ekran olarak.

hocam normalde hdmi bağladığın zaman vga gibi değildir. vga'da 2. monitör olarak ayalaman gerekir. Bilgisayar monitörü ve televizyonu ayrı ayrı 2 monitör olarak görür. ama hdmi farklı. hdmı senin monitörünü aynen tv ye ses ile birlikte iletir. 2. monitör olayı bunda yok yani. birde ayarlardan öyle bir dene istersen. ama dediğim gibi normalde hiçbir ayar yapmadan takar takmaz çalışması lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LCD TV Sinyal Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.