Şimdi Ara

PHILIPS LCD/LED TV CLUB (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.680
Cevap
22
Favori
430.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Selamlar. Bende philips 42pfl 7603 sahibi olarak aranıza katildim. Cihaz elime bugun gectiği için tam olarak bir fikir sahibi olamadim. Ama kablo tv de goruntu kalitesi iyi diyebilirim. En azindan bana 55 ekran tuplu tv mi aratmiyor:). Birde eger altyazi cok hizli degilse titreme olmuyor ,diger sekilde az biraz var gibi ama bence cok sorun yapılacak birsey degil.

Benim sorunum laptop u lcd tv ye baglayamadım. Burada yardıma ihtiyacim var. Laptop un markası toshiba a200-23x. ekran karti ise hd 2600 ve hdmi çıkışı var. Lcd tv de de 4 adet hdmi çıkışı mevcut.Bu sebeple hdmi kablo aldim paraya kıyip altın uclu olanlardan. Ama laptop lcd tv yi gormesine ragmen lcd tv laptopu sallamıyor.,video formatı uygun degil diyor. Ne yapmam lazım ayırıca baska bir kabloya ihtiyac varmı baglantıyı kurmak için. Tesekürler...
  • Sorunun kablo ile ilgisi yok laptop ekran kart çözünürlüğünü tv de pc için tanımlı ve uygun değerlere ayarlaman gerekiyor veya 720p 1080p gibi HD video formatlalarına da ayarlayabilirsin kullanıcı kitapçığına bakman faydalı olur,
    Aslında pc tv ye bağlıyken pcye reset atıldığında pc nin otomatik olarak ekranı tanıması ve çözünürlüğü ayarlaması gerekir

quote:

Orjinalden alıntı: budwieser

Selamlar. Bende philips 42pfl 7603 sahibi olarak aranıza katildim. Cihaz elime bugun gectiği için tam olarak bir fikir sahibi olamadim. Ama kablo tv de goruntu kalitesi iyi diyebilirim. En azindan bana 55 ekran tuplu tv mi aratmiyor:). Birde eger altyazi cok hizli degilse titreme olmuyor ,diger sekilde az biraz var gibi ama bence cok sorun yapılacak birsey degil.

Benim sorunum laptop u lcd tv ye baglayamadım. Burada yardıma ihtiyacim var. Laptop un markası toshiba a200-23x. ekran karti ise hd 2600 ve hdmi çıkışı var. Lcd tv de de 4 adet hdmi çıkışı mevcut.Bu sebeple hdmi kablo aldim paraya kıyip altın uclu olanlardan. Ama laptop lcd tv yi gormesine ragmen lcd tv laptopu sallamıyor.,video formatı uygun degil diyor. Ne yapmam lazım ayırıca baska bir kabloya ihtiyac varmı baglantıyı kurmak için. Tesekürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamner -- 9 Temmuz 2008; 6:46:04 >

• bi arkadasım 42pfl7603 aldı Sd yayınlardan cok memnun ..100 hz olmadıgı icin sadece alt yazı gecişlerinde titreşim oluyor.1080i yayında orumcek adam filmini izledim 7603 te herhangi bir ghosting goremedim aksiyon sahnelerinde.ayrıca renk derinligi ve parlaklıgı 7403 e gore cok daha iyi..100 hz nin buyuk bir katkısı yok.zaten piksel plus 3 hd işlemcisi başarılı.100 hz li 7403 ün sorunları oldugu soyleniyor..

caution merhaba,ne tarz sorunları varmış?incelememe göre pc algılama 1920*1080i ve p video sinyali de öyle 100 hz olmasıda 7603 e göre büyük avantaj sağlıyor.3020 ytl ye de buldum açıkça.ama sorunlu demen aklımı karıştırdı.bilgin varsa problemden bahsedebilirmisin.zaten amblight olmaması canımı da sıktı.ilgine şimdiden teşekkürler.

Orjinalden alıntı: sdertyan

bi arkadasım 42pfl7603 aldı Sd yayınlardan cok memnun ..100 hz olmadıgı icin sadece alt yazı gecişlerinde titreşim oluyor.1080i yayında orumcek adam filmini izledim 7603 te herhangi bir ghosting goremedim aksiyon sahnelerinde.ayrıca renk derinligi ve parlaklıgı 7403 e gore cok daha iyi..100 hz nin buyuk bir katkısı yok.zaten piksel plus 3 hd işlemcisi başarılı.100 hz li 7403 ün sorunları oldugu soyleniyor..

caution merhaba,ne tarz sorunları varmış?incelememe göre pc algılama 1920*1080i ve p video sinyali de öyle 100 hz olmasıda 7603 e göre büyük avantaj sağlıyor.3020 ytl ye de buldum açıkça.ama sorunlu demen aklımı karıştırdı.bilgin varsa problemden bahsedebilirmisin.zaten amblight olmaması canımı da sıktı.ilgine şimdiden teşekkürler.

7403 un siyahları cok iyi degil.(7603 un cok daha iyi).ve 100 hz sinde problemleri var oldugu ve philipsin su ana kadar 11 tane yama cıkararak bu sorunları firmware ile cozmeye calıştıgı soyleniyor kullanıcılar tarafından..100 hz yi cok buyuk bir avantaj gibi gormeyin..9703 gibi ust duzey panel kullanan kişiyle konustum..o bile macları 100 hz yi kapatarak izlemek zorunda kaldıgını soyledi..su an için 7603 daha iyi bir tercih gibi duruyor..bu arada 7403 modeli teknosada 7433 darty de ise 7423 adıyla satılıyor..bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caution -- 9 Temmuz 2008; 13:33:32 >

• 7603 resimler....

• Orjinalden alıntı: mastor1

Sorunun kablo ile ilgisi yok laptop ekran kart çözünürlüğünü tv de pc için tanımlı ve uygun değerlere ayarlaman gerekiyor veya 720p 1080p gibi HD video formatlalarına da ayarlayabilirsin kullanıcı kitapçığına bakman faydalı olur,
    Aslında pc tv ye bağlıyken pcye reset atıldığında pc nin otomatik olarak ekranı tanıması ve çözünürlüğü ayarlaması gerekir

İlgin için teşşekkür ederim. Dün gece yaklaşık 2 saatlik ugras sonucu hallettim problemi, Ati catalystden monitörler arasindan geçiş yapmam gerekiyormuş. Benim laptop un max. çözünürlüğü 1280*800 ama lcd ye görüntüyü 1920*1080 olarak aktarabiliyorum bu ekran kartinda bir sorun yaratır mı?

100 hz lik ile 7603 arasında kalanların bence ambilight ı mutlaka görmeleri gerekir . Dün gece izledim gercekten müthiş bir deneyim oldu. Tabi 100 hz in ne avantajlari var bilmiyorum ama...

• 7603 un tek sorunu pc baglantisinda mouse u oynattiginiz zaman ekranda bir titresim olmasi.. belki firmware ile filan cozulur diye bekliyoruz bakalim
    :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaTaDoR1970

7603 un tek sorunu pc baglantisinda mouse u oynattiginiz zaman ekranda bir titresim olmasi.. belki firmware ile filan cozulur diye bekliyoruz bakalim

Selamlar.Bu dediğiniz sorun bende yok; ayarlar ile ilgili bir problem olabilir mi acaba ? Ben laptopu Lcd ye hemen baglayamiyorum dün de 30 dk ugraştım baglamak için. Bana biraz Lcd keyfi davranıyor gibi geliyor :) Sizde durum nasıl ? Birde görüntüyü Lcd ye aktariyor ugrastırsa da ama sesi aktarmiyor.Dün dvd izleyeyim dedim, görüntü Lcd den ses ise laptoptan geliyordu. Sesin Lcd den gelmesi için ne yapmam lazım? kullandiğim baglantı hdmi-hdmi.
    3- Afacanların burayı msn gibi kullanmaları,
    4- Birinin süper dediğine diğeri, yerden yere vuruyor.
    5- Ticari ve gayrı ahlakı olarak fikirlerin sunulması,

Daha bir sürü sebepten dolayı tam karar veremedim ama yinede PHILIPS 42PFL9603D LCD TV tercih etmek üzereyim.
    Bu tv'yi en iyi fiyat olarak İst.Bilişimden almayı düşünüyorum.

Tv ve firma hakkında bilgisi olan saygı değer arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Lütfen yardım ....
    PC SETUP : 8700K / ASUS Maximus X Hero / 32GB GSKILL Trident Z RGB 3200mhz CL16 / ASUS RTX 2080 TI 11GB OC Edition / NZXT X62 / SAMSUNG 250GB Evo 960 SSD / CORSAIR Force 240 SSD / CORSAIR 850 watt gold plus / PHANTEKS Enthoo EVOLV ATX / ASUS PG258Q 240 HZ / SENNHEISER G4ME ZERO GSX 1200 PRO / LOGITECH G810 / LOGITECH G502 LIGHTSPEED LIVING ROOM SETUP : SONY 85XH9096 / MARANTZ SR6011 / 5.1.2 ( KLIPSCH RF82-II , RC52-II , RS52-II , R110SW , RP-500SA II ) / PS4 / XBOX ONE X / ATV4K / NVIDIA SHIELD
  • Arkadaşlar iki gün içinde PHILIPS'ın 37PFL5603 modelini almayı düşünüyorum. Uzun arayışlar sonunda bu modelde karar kıldım. Son olarak size de sormak istedim. Philips kullanıcıları olarak bana bu ürünü önerirmisiniz?
  • Sayın Tonkano sorduğun model hakkında bilgim yok ama bende Philips LCD kullanıyorum ve memnunum.Özellikle avrupa şampiyonası maçlarında baya iyi performans gösterdi.Ne gölgelenme vardı nede titreme.
    İstanbul Bilişim hakkında pek iyi konuşmuyorlar.Garantisi yok,servisi kendileri veriyorlar.Malları yurtdışından getirip satıyorlar.

Geçenlerde evde temizlik yapılıyordu ve temizlikçinin söylediği sigortaların 2-3 kere attığıydı.Eve geldiğimde benim 5322 nin sol power lambası mavi yanıp sönüyo ve her yanıp sönüşünde çıt diye ses çıkarıyordu...

Sanırım kendini korumaya aldı..bugün servis gelip alıcak ama içim içimi yiyor acaba ne olmuş olabilir bir fikriniz varmı ve tahmini kaç para sıkıştı bana??kafayı yicem valla gözüme uyku girmedi..
  • arkadaslar bugun ıtıbarıyle bir adet 42PFL9632 sahibiyim.uzun arastırmalar sonucu dogubank tan 3.400 ytl ye aldım.sd uydu yayını kullanıyorum ve goruntuden oldukca tatmın oldum.sımdı bıtane de sınema setı almayı dusunuyorum. bu tv nın gercek performansını ozaman gosterecegınden emınım.
  • brkprcn tv ni güle güle kullan.bu tv çok uzun süre takip ettim.istanbul bilişimden almak istediğimde ise stokda kalmamıştı.bende amblightdan fedakarlık edip 42pfl 7403 aldım.bakalım bekliyorum bu ara ağustos başı gelecek cihazım.senden ricam buraya doğubanka gitmiş biri olarak fiyat ve izlenimlerini yazabilirmisin orayı çok merak ediyorum uçak masrafı yapmaya kıyamadım ve bu tv yi aldım.tekrara güle güle kullan.
    1- Herkesin laf olsun torba dolsun misalı,
    2- Sadece tv seyretmekle kalıte hakkında bilgi verilmesi,
    3- Afacanların burayı msn gibi kullanmaları,
    4- Birinin süper dediğine diğeri, yerden yere vuruyor.
    5- Ticari ve gayrı ahlakı olarak fikirlerin sunulması,

Daha bir sürü sebepten dolayı tam karar veremedim ama yinede PHILIPS 42PFL9603D LCD TV tercih etmek üzereyim.
    Bu tv'yi en iyi fiyat olarak İst.Bilişimden almayı düşünüyorum.

Tv ve firma hakkında bilgisi olan saygı değer arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
    tonkano istanbul bilişimle ilgili duyduğum bir gerçek var oda şuanda phlips ve sony ile mahkemelik olduğu kardeşim.ne almak istiyorsan peşin fiyatın rdan daha ucuza garanitilide alabilirsin.ben 7403 aldım parakende 3600-3800 arası iken ben 3000 ytl ye philips türk aş garantili aldım.bilgin olsun.istanbul bilişimin servis hizmetinden memnun kalmayan bir çeok kişiyide okudum desem yalan olmaz.

• Azda olsa cevap veren sdertyan ve pikalos teşekkür ederim.
    Takdir edrsınız kı günümüzde geçinmenin zor olduğu bu dönemde üstüne üstlük para artırıp biraz lükse kaçan lcd ekran tv alırken iyi düşünmek lazım.
    Zamanında tüplu Sony tv'yi(72 ekran) bayağı paraya aldım ama verdiğim parayı hakketti. hala taş gibi. Ama o zmandan bu zamanda epeyce teknoloji değişti. Dvd ler tektuk varken şimdi blu ray lar tektuk var.
    O yüzden yeterli bigisi olan arkadaşlardan rıcamız olur...
  • mrb SDERTYAN. öncelikle sana da hayırlı olsun yeni televizyonun. ancak 7403 deki tek farklılık ambilight ı olmaması degil.ıslemcısı de perfect pixel engine degil , bunun bır alt modelidir.ancak bu okadar onemlı bırsey mı onu bılemıyorum her nekadar philips bu islemci ile odul almıs olsada.cunku ben bu ozellıgı kapalı olarak ızlıyorum tv yi.gercı hd yayında ortaya cıkacaktır bu ozellık.neyse.dogubank bıraz rısk tabıkı.ancak sunu bıl oradakılerde esnaf ınsanlar.bır sorun yasadıgında elbettekı senınle ılgıleneceklerdır ve sorunu cozeceklerdır.hatta benım aldıgım yer penta elektronık arızalı urunlerını philips turkıye ıle aynı yerde tamır ettırıyo.yanı anlıycagın aradakı 1.500 ytl ıcın deger dogubank a gelmeye.ama tabı her yenı cıkan urunu bulamazsın hemen.ben 9632 yı aldım ama bı tane kalmıstı.baska yerde de yoktu.yenı cıkan serılerde suanda yok.ama 1- 2 ay ıcınde onlarda gelecektır. ses sıstemı arastırmam da oldu. fıyatı uygun ve performansı gayet ıyı olan Philips HTS3357 (5+1) sinema sistemine yogunlastım. 600 Watt gibi bir ses cıkıs performansı var.ıkı tane gayet sık tv nın ıkı yanında duracak uzun ınce, iki tane odanın iki yanında duracak kucuk, bır tane tv nın altında duracak center ve bır tanede subwoofer dan olusan bır set.hdmı cıkısı var.usb gırısı var.calamadıgı dosya tıpı yok gıbı bısey.fıyatıda 450 ytl cıvarında.bır ıkı gun ıcınde onuda alıcam ınsallah ve tv nın tadını tam anlamaıyla cıkarıcam :)

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.