Şimdi Ara

Philips kulaklıklar hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Philips SHE9000/10 ve Philips SHO2200BK/10 kulaklıklar hakkında çok fazla bilgi bulamadığım için bu konuyu açma gereksinimi duydum.
    Bu aralar kendime geçici bir kulaklık ayarlamam lazım, ucuz yollu olarak bu iki model gözüme çarptı. 40-50 Lira seviyesinde bu kulaklıklar alınırmı arkadaşlar ? Yoksa beş para etmez mi dersiniz ?

Philips kulaklıklar ve bu modeller hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

Philips SHE9000/10 ve Philips SHO2200BK/10 kulaklıklar hakkında çok fazla bilgi bulamadığım için bu konuyu açma gereksinimi duydum.
    Bu aralar kendime geçici bir kulaklık ayarlamam lazım, ucuz yollu olarak bu iki model gözüme çarptı. 40-50 Lira seviyesinde bu kulaklıklar alınırmı arkadaşlar ? Yoksa beş para etmez mi dersiniz ?

hocam bu modelleri özel olarak bilmyorum ama genel olarak kullandığım philips kulaklarından memnun değildim ses dışarıya çok yansıyordu-yüksek ses olmamasına rağmen- bunlar yerine yine 40-50 liraya sony kulaklıklar var geçici de olsa rahat edersiniz neredeyse 1.5 yıldır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım sony de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

Philips SHE9000/10 ve Philips SHO2200BK/10 kulaklıklar hakkında çok fazla bilgi bulamadığım için bu konuyu açma gereksinimi duydum.

hatta hocam http://www.sonysepetim.com/?urun-1370-SONY-MDR---EX57LP-Kulaklik.html veya http://www.sonysepetim.com/?urun-1903-Sony-MDR---EX37-BB-Gri-Siyah-Kulak-ici-Kulaklik.htmlözellikle ilk modelden çok memnun kaldım öneri istememişsiniz ama belki yine de işinize yarar

• 40 Lira civarına EP-630 var f/p oranı gerçekten iyi ama ben de kulaklık hastalığı olduğu için yeni kulaklıklarda denemek istiyorum açıkcası.
    Şimdiye kadar cx200, cx300, cks90,cks70,ep630, turbine pro gold, cx500,ie8 gibi üst düze sayılabilecek kulaklıklar kullandım. Biraz para biriktirip westone markasına geçmek için ucuz yollu kulakık arayışına girdim.

40-50 Lira seviyesinde önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Edit: Önerimiş olduğunuz kulaklıklar stokta kalmamış, biraz araştırdım hiç bir yerde stokta kalmamış sanırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_5320 -- 4 Şubat 2013; 18:47:09 >
  • Neyse riske girmeye gerek yok, Brainwavz ProAlpha siparişi verdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.