< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Philips Hue Hakkında (55. sayfa)

-
-
Normal şartlarda yeşil 1 gbit, sarı 100mbit demek. Çalışmadığından emin misiniz? Bridge 100mbit destekli olabilir ancak bu çalışmayacağı anlamına gelmiyor. 100mbit bridge için oldukça yeterli bir hız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Apple TV'de bazen sinyal kopması oluyor. Ugreen'in HDMI 2.1 kablosunu aldım, onda da yaptı.
Geçenlerde Sync Box'a yeni güncelleme geldi. Ondan sonra yapmadı diye hatırlıyorum.
Yani ne olursa olsun, çok stabil olmuyor maalesef.
Bu arada çözünürlüğü 4K 60Hz kullanıyorum. TV Samsung Q80T.
-
Bu akşam Chromecast ile deneme imkanı oldu anca. İlk açılışta yaptı ama sonra normal. Mi Box baya uçuyordu ilk açılışta.
Hue box kullananlara bir sorum var Dolby vision / Hdr & Dolby atmos / Dts ‘ye izin veriyor mu? Yoksa bunlardan da feragat mı etmek gerekiyor ?
*Nvidia Shield Pro ile kullanmayı planlıyorum.
Hue sync Box kullanmayı düşünenler en azından güncelleme gelene kadar Mi Box almasın.
Apple TV 4K ile son güncellemeden sonra hiçbir sıkıntım kalmadı. Hatta TV Apple TV'yi tanıyıp tek kumanda ile beni kumanda karmaşasından kurtardı.
-
Salon : Gradient Light Strip + HDMI Sync Box
Bilgisayar Odası : Hue Play Bar 2’li
Mutfak : 3 Adet Hue Renkli Spot
Yatak Odası : Hue Go v2
Toplamda 2 adet hue bridge var
Ben şimdi bu odaları ve ışıkları birbirinden bağımsız olarak kullanabilir miyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 tane bridge olması yeterliydi birbirinden bağımsız kullanabilirsiniz evet.
Bir adet bridge evin her yerinden bağlanır mı diğer cihazlara hocam? Mesafe den dolayı diyorum
Bağlanır çekim kalitesi çok iyi,eviniz 10 odalı falan değilse sorun olmaz.
Anladım hocam teşekkür ederim, artık fazla olanı satıcam yapıcak bişey yok ozaman :)
Hue Gradient Light Strip için fiyat en uygun kaç oldu bilen var mi? Bu ara bir tane alsam mi diyorum 😅
Çok kararsız kalmıştım ama bu kur artışından sonra almak mümkün olmayacağı için indirimde yakalamışken aldım. Almayı düşünen varda sepette %15 indirim var.
Philips Hue Lightstrip Gradient Tv 55" Akıllı LED Şerit
https://www.hepsiburada.com/philips-hue-lightstrip-gradient-tv-55-akilli-led-serit-p-HBCV00000UAVDC?magaza=Nethouse&url_src=ios-product-detail
Samsung 55tu8500 cihazımız var sync box olmadan ambilight ozelligini kullanmanin bir yolu var mi acaba?
Sync Box 1914 TL
Hue Lightstrip Gradient 65 1740 TL
Philips Hue Bağlantı Köprüsü 364 TL
Hepsiburada sipariş verdim
Philips Hue Akıllı LED Şerit 2 mt. V4 var onu tv alt kısmında kullansam diye düşünüyorum tv 60 inç
Hocam iyi almışsınız sycn boxu ben 1 yıl önce 2250 ye
Hue gradient 55 amazon italyadan 2370 e almıştım
90 TL de para puan verdi bende uzun zamandır almak istiyordum 2 metre led şerit alıp hevesimi kırmıştım biraz ama yeterli olmadığı için yine dayanamayıp verdim sipariş
Sync box kurdum güncelleme yaptı ama şuan uygulamada box balanamıyorum günceleme başarılı dadi ama birleyleri eksik yaptım heralde mi box kullanıyorum sync box sıfırlama nasıl yapılıyor yeniden kurulum deneyim
-
İki sorun yaşıyorum bir sync filim izlerken renkler değişmiyor ama burda kesin benim hatam olabilir ikinci sorun gradient uygulama görüyor ekledim ama daha öne aldığım
Philips Hue Akıllı LED Şerit 2 m V4 olanı görmüyor ekleyemedim
Varmı tavsiyesi olan arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X