Şimdi Ara

Philips Hue Hakkında (106. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.012
Cevap
130
Favori
139.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla müşteri temsilcisi her şeyi denettirdi; reset, hdmi yerleri değiştirme, tv ayarları vs. tık yok. İşin kötüsü başta sadece 15-20 saniyelik siyah ekran gidip gelmesi oluyordu reset attıktan sonra şu an tvye hiçbir şekilde sinyal gitmiyor. Syncbox digi kutudan, nvidia shieldtan sinyali alıyor görüntü varmış gibi ışıkları senkronize ediyor ama tvye sinyal vermiyor; görüntü sıfır hepten gitti.

Bugün konuştuğumda artık değişim olması gerektiğini söyledim temsilciye henüz 14 ay garantim sürüyor. Tekrar iletişim kuracaklarını söylediler umarım değişim olur, can sıkıcı bir durum.

• merhaba,
    Philips Hue Lightstrip Gradient alıp tv’ nin üç tarafını kapladım. Alt kısım için Philips Hue Gradient Renkli Akıllı Led Şerit Aydınlatma aldım 2 mt olanından. Bunu tv’ nin bayutuna göre kesersem bir sorun olur mu? Kestiğim yeri son kabul edip ekrandaki renkleri doğru yerlerde çıkartır mı deneyeniniz oldu mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fb33 F kullanıcısına yanıt

tv arkasında nasıl göründü hocam? kalın mı duruyor ?

• aykutersoy A kullanıcısına yanıt
    Yok çok sırıtmıyor.
    Sorun alt taraf için aldığım ledin 2 mt olması, tv nin boyundan büyük oluyor bu şekilde.
    Lightstrip Gradient tv’ nin neredeyse üç tarafını sardı onda bir sorun yok, tv askı aparatından daha kalın olmadığı için duvara asıncada sorun olmayacaktır.

• caglarr1905 C kullanıcısına yanıt

merhaba aynı tv bende de var siz şerit aldınızmı ? nasıl görünüyor bende arkaya takmakta korkuyorum.

ayrıca ,

Philips Hue Play Gradient Light Tube aldım, sadece bunu kullansam , led yerine işi görür mü ?

tv arkasına çok yapıştırmak istemiyorum açıkcası .

Tv arkasına yapıştırıp zamanla tv de tutunamadığını düştüğünü söyleyen çok kişi var, ben başka yerlerde de kullanırım ileride diye 2 hue play 1 adet iris ve bir tane de go ile kullanıyorum, led şerit Gradient i inan aramıyorum, iris sehpamda çok şık duruyor. Playler ve go da gözükmüyor gibi bir şey. Ayrıca spotify kullanıyorsanız da ritm lambalarla güzel oluyor.

• cemo62 kullanıcısına yanıt

hocam nasıl konumlandırdınız görsel paylaşma şansı olur mu bende öyle yapayım,

tv oled olduğu için çok ince bende sizin yaptığınız giib yapabilirim.

merhaba,

bende gradient light tube aldım büyük olanından ama tv’ nin alt kısmını tam kaplamadı, birde ışık geçişlerini ben pek beyenmedim. onun yerine bu 2 mt olandan aldım henüz ışıkları nasıl yansıtıyor denemedim ama benim merak ettiğim kesme kısmı, eğer tv’ nin boyutunda kesersem ledlerin azaldığını anlayıp ona göre kendisi otomatik senkron edecek mi? yoksa kestiğimi anlamadan orda halen led var gibi davranıp ekranın o köşesindeki renkleri kestiğim kısmamı gönderecek.

• Sync box uzun zamandır stoklara girmedi. Signify zam gelecek vs diyerek acaba yeni nesil gelmeden önce stok bitirmeye mi çalıştı 🫠

Philips Hue Hakkında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemo62 kullanıcısına yanıt

Kısmen yanlış bilgi. Doğru olan tarafı evet beraberinde gelen yapıştırıcılar çok güçlü değil ve led düşüyor. Ama bir nalburdan alacağınız çift taraflı bir bant ile bu sorunu bir daha yaşamıyorsunuz. Ben böyle yaptım ve aylardır bir kere bile düşmedi.

Hocam zaten artık geç kaldınız.

İndirimler bitti. Hue Play Gradient 75 stokta yok. 2 yerde gözüküyor onda da fiyatı en ucuz 5980TL. Indirimdeyken 3400 lerdeydi.

Tekrardan belirtmekte fayda görüyorum. Ambilight'ı hangi cihazlarla kullanmak tamamen size kalmış. Tabi ki almış olduğunuz cihazlar ile güzel bir ambiyans yakalarsınız ancak bunu en efektif kullanmanın yolu Gradient Play Led'ler dir. Sadece Philips TV'lerinde yerleşik gelen bu ledlerle yıllardır ciddi satışlar yapmaktadır.

• arkadaşlar en son samsung hue uygulamasını kaça aldınız ?

ben geçen hafta 130 euro gibi bir fiyata aldım,
    aşağı yukarı 4100tl gibi

en ucuz hangi ülkeden alınması lazım?

• fiyat sabit, kur çevriminden dolayı(dolar, sterlin, euro, vb. ) küsürat farkla çıkar sadece, bilginiz olsun.

• Philips Hue Hakkında

3900e aldığım cihaz 8.300 olmuş. Cihaz açık kutu geldi ve sync problemi var, ekran kararıyor. Amazon tekrar stoklara geldiğinde değişim yapacağız demişti. Ancak sabah aradığımda müşteri temsilcisi ekranında değişim yetkisi alamadığını söyledi. Ticket oluşturdu ve 2 güne çözüleceğini söylüyor, yoksa da cihazı geri göndereceğim, 8299a yeni fiyattan alacağım ve aradaki farkı kredi kartıma geri yatıracaklar. Bunun sözünü verdiler en azından

• SawasHH S kullanıcısına yanıt

hocam peki sonra uygulama satın aldıktan sonra netfilix vs çalışıyormu ?

veya tv yi yine turkiye moduna mı alıyorsnz?

• skysonic kullanıcısına yanıt
    Ben de 3900 e aldım kesin benimki de iadeden gelme açık kutudur ya da arızalıdır
    Ürün evde ama ben yokum inşallahnzamanında gelip iade edebilirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.