Şimdi Ara

PHİLİPS HUE 3LÜ SET BRİDGE İLE BİRLİKTE 545TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
3
Favori
6.570
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Edit : Askere gideceğimden dolayı 1 ay forumdan uzak kalacağım. Konuyu, bilgi aldığım firmamızın Philips hue yetkilisi @murat hocaoğlu bırakıyorum. Her türlü konuda yardımcı olacaktır.


    Arkadaşlar merhaba


    Çalıştığım firma bir çok büyük markanın distribütörlüğünü yapmakta. Bunlardan biri de Philips. Hue hakkında bilgi almak isteyen, sıcak fırsat arayan arkadaşlar için konuyu açıyorum. Satışçı pazarlamacı değilim amacım sadece yardımcı olmak. Sizden gelen soruları uzman arkadaşa yönlendircem. Linkleri aşağıya bırakıyorum. Canlı görmek isteyen merak eden arkadaşlarda firmamıza gelip görebilir.
    https://www.alkanlarled.com/urun/beyaz-ve-renkli-ambiyans-set
    https://www.alkanlarled.com/urun/beyaz-ve-renkli-ambiyans
    https://www.alkanlarled.com/urun/philips-huewca-9-5w-a60-e27-3set
    https://www.alkanlarled.com/urun/hue-go
    https://www.alkanlarled.com/urun/baglanti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Knoxville. -- 3 Ekim 2018; 16:5:3 >







  • V3 seti 508 TL ye almıştım. Philips 4K Tv 3x ambilight ile kullanıyorum.


    Lightstrip Plus + 1 mt uzatma satıyorsanız link alabilir miyim?
  • Starter kitin kumandalı versiyonu yok mu hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABSOLUT. kullanıcısına yanıt
    Hocam linki paylaşıyorum.https://www.alkanlarled.com/urun/lightstrip-plus-1m

    Birde v3 508 tl ne zaman almıştınız paylaşabilir misiniz ?
  • kralkarga kullanıcısına yanıt
    https://www.alkanlarled.com/urun/philips-huewca-9-5w-a60-e27-3set Buyrun hocam daha uygun fiyata bulursanız benide bilgilendirirseniz sevinirim.
  • 545 tl fiyat nerde sitede 690 görünüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam pardon ilk olanmış bu tv ile nasıl senkronize oluyor tv deki resime göre otomatik mi uyumlu renk veriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: vahittelli

    Tamam pardon ilk olanmış bu tv ile nasıl senkronize oluyor tv deki resime göre otomatik mi uyumlu renk veriyor
    Hocam tv ayarlarında senkronizasyon mevcut. Hue köprüsü ile bağlantı kuruyorsunuz.




    @Johnny Knoxville. Hocam Lightstip ve uzatma eki hepsiburada veya diğer sitelere göre pahalı geldi. Yapabiliyorsanız DH indirimi yapın Ayrıca 3-4 ay önce almıştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSOLUT. -- 2 Ekim 2018; 15:11:36 >
  • vahittelli V kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonunuza application indirip özelleştirebiliyorsunuz. Örnek veriyorum müzikle birlikte senkronize edip kullabilirsiniz ya da ambilight teknolojili televizyonunuz varsa onunla senkronize edebilir, televizyonunuzun verdiği her rengi ışıklandırmanızda yakalayabilirsiniz.
  • ABSOLUT. kullanıcısına yanıt
    Hocam indirimler günlük ortalama fiyatlara göre değişiyor genel itibariyle piyasa araştırması yapıyorlar ona göre fiyatlar en altta tutulmaya çalışılıyor. Fakat firma toplu sattığı için lightstrip ile alakalı genelde çok uğraşmıyor. Yinede bana daha uyguna satılan linkleri atarsanız ilgili birime yönlendirir talep oldgunu dile getiririm. Tabi revizyon yapmak yine onların eline kalmış bişey :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Johnny Knoxville.

    Hocam indirimler günlük ortalama fiyatlara göre değişiyor genel itibariyle piyasa araştırması yapıyorlar ona göre fiyatlar en altta tutulmaya çalışılıyor. Fakat firma toplu sattığı için lightstrip ile alakalı genelde çok uğraşmıyor. Yinede bana daha uyguna satılan linkleri atarsanız ilgili birime yönlendirir talep oldgunu dile getiririm. Tabi revizyon yapmak yine onların eline kalmış bişey :)
    Philips 1mt uzatma alkanlarled'de 96 TL:

    https://www.amazon.com.tr/Philips-Hue-Ak%C4%B1ll%C4%B1-%C5%9Eerit-Uzatma/dp/B0148NMVJW/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1538483066&sr=8-8&keywords=philips+hue

    Philips 2mt alkanlarled'de 299 TL:

    https://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/philips-hue-lightstrip-plus-led-serit-2-metre-368742408?pkw=&pmt=&sc_gcsp=gg&ggmktg=PaidSearch*PLA*236136807*22544670927*58375881567*%7btype%7d*368742408*pla-375066101258&gclid=EAIaIQobChMI7qy9pODn3QIVhbYYCh0xDwnmEAQYByABEgIJ9PD_BwE&gclsrc=aw.ds&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0



    Araştırsam daha iyi fiyatlar bulurum da kabaca fiyat farkları var. Buna güven, kargolama fiyatı (yoksa dahi kargo süreci), satış sonrası iletişim, mağduriyet sonrası destek vb olunca 20-30 TL fiyat farkı (indirim yönünde keza alkanlarledde pahalı) alınabilir durumda olmuyor.




  • ABSOLUT. kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk başta da dedim zaten ben pazarlamacı yada satışçı değilim bu konudan ne prim kazanıyorum nede elime bir şey geçiyor emin olabilirsin. Led şerit için fiyat farkı attığın linklerde evet dogru var. Ben zaten daha uygun olan ürünleri başlangıç setlerini paylaştım. Başka üründe olursa onlarıda paylaşırım. Amacım sadece daha uygun fiyat varsa insanlarda görsün. Bana sorarsan amazondan al gayet uygun fiyatı. Ben yinede içeri gönderdim linkleri geri dönüş yaparlar konu hakkında. Bende her revizyonda bilgi veririm.
    Her ürün için daha uygun fiyat bulmanız bizim içinde yararlı oluyor onun için ayrıca teşekkür ederim.

    Ürün satış sonrası asla sorun yaşamazsınız o konuda garanti veriyorum. İsteyen herkes gelip burda deneyebilir kullanabilir. Kapımız açık :)
  • Philips Led tv'm var ancak ambilight özelliği yok televizyonun. Bu linklerden hangisi benim işimi görür?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lithium87 kullanıcısına yanıt
    hocam kaç odada kullanmayı düşünüyorsunuz
  • Anladığım kadarıyla ambilight yoksa tv de olmuyor sanırım, doğru mudur? benim tv samsung netleştirmek istiyorum bununla internet üzerinden haberleşerek kullanılabilir mi yoksa olayı yanlış mı anladım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vahittelli V kullanıcısına yanıt
    Evet hocam yayındaki görüntünün yaydığı renkleri vermez onun için ambilight lazım. Müzik ile yapabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vahittelli

    Anladığım kadarıyla ambilight yoksa tv de olmuyor sanırım, doğru mudur? benim tv samsung netleştirmek istiyorum bununla internet üzerinden haberleşerek kullanılabilir mi yoksa olayı yanlış mı anladım
    Hocam ambilight olmak zorunda ancak televizyonda android veya spotify varsa müzik eşliğinde, tv de film izlerkende ses eşliğinde senkronize mümkün. Ancak ekran içindeki renk yansımalarını philips hue'ye dahil etmek imkansız. Bu durumda ekran içindeki renk yansımalarını dışarı yansıtamayacağı için filmin içine kendinizi çekmez veya o ambiyansı yakalayamazsınız. Sadece ambilight televizyonlar ile bağlantı kurulabiliyor. Bu ürünlerin aşırı fazla özelliği var. Say say bitmez.


    @Johnny Knoxville. Beni etiketlerseniz iyi olur hocam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSOLUT. -- 2 Ekim 2018; 16:14:8 >




  • Arkadaşlar Allah rızası için bana sıcak fırsatlarda sürekli gördüğüm bu ürünün nasıl bir işe yaradığını anlatacak olan var mı?



    Kişisel görüşüm: Sıcak fırsat olarak görülen şeyin 500-600 tl gibi rakamlara satılması insanların bunu bu kadar takip edip almaya çalışmasına anlam veremiyorum benim mantığım bunu gerçekten kaldırmıyor.Google’a Philips hue yazıp videolarına da baktım.Evi pavyonvari bir havaya sokmaktan başka bir fikir gelmiyor aklıma.Bakın beni sakın yanlış anlamayın bu ürünün fiyatı benim esas takıldığım nokta 100-200 arası bir şey olsa gerçekten ben bile alırdım demek ki bir kerameti var deyip ama öyle de bir durum yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __By_CiN_oO__ kullanıcısına yanıt
    hocam ürünün öncelikle sadece pavyon özelliği yok :) bir sürü farklı şey yapabilirsiniz. Şuanda bile gelişmekte yeni yeni güncellemeler bekleniyor. Ekşi de kullanan bir çok kişi anlatmış ne tarz kullandığını ordanda bakabilirsiniz. Tabiki her ne olursa olsun ilginizi çekmeyebilir. Fiyat konusuna gelince, ülkede 15k ya telefon satılıyor lütfen :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.