kısaca bu hts 3115 e werilen paraya değermi ben onu mereak ediyorum.???
caligula; Altyazılar eğer filmle aynı isimdeyse kesinlikle sorun çıkmadı bende şu ana kadar. Küçük fontlu altyazıları da, unofficial firmware'lerle güncelleştirip düzeltebiliyorsun zaten.
albatros_34; Bence değer, sanırım 30 kademe ses ayarı var, ben henüz 14-15in üstüne çıkamadım evde. Genelde tüm filmler 9-10 seviyesinde ideal sesle izlenebiliyor. Bass sesler tatmin edici. HDMI çıkışlı sınıfının en ucuz aleti bir kere, ayrıca birçok formatı destekliyor, qpel dahil. Hoparlor jackları farklı gelmiş olabilir sana, ama o jacklar kolaylıkla kablodan ayrılıp, başka hoparlörler takabiliyorsun o jacklara...
ewet dün akşam carrefour dan aldım.ses mükemmel ama çalıştıktırdıktan 2 saat sonra cihaz aşırı ısınmaya başladı.soğutma fanı çalışmıyordu.cihazın açılmasıyla fanın dewreye girmesi gerekmezmi????????
alıp almamakta kararsızım... malzeme kalitesinin çok kötü olduğu söyleniyor... ve de çok cızırtı yaptığı.....
fiyatı düşerse düşeneceğim artık....
Merhaba arkadaslar
ses konusunda : 30 kademe sesin bende henuz 15-16 yi gecemedim. Cizirti yapmasi ses srunu gibi birseyle karsilasmadim, malzeme kalitesi kotu sayilmaz. Ortalama memnunum. Sony DAV 110 alan arkadas ile karsilastirdik Philips in ses kalite ve yuksekligi daha iyi gibi kendimzce karak verdik :)
Gbanes374 unnoffical yazilimlari nerde buldun. Ben kendim yaptim ama bazen yazilar vs tasiyor. Varsa baska deneyeblirim.
Tesekkurler
quote:
Gbanes374 unnoffical yazilimlari nerde buldun. Ben kendim yaptim ama bazen yazilar vs tasiyor. Varsa baska deneyeblirim.
Arkadaslar dun Philips HTS 3115 ev sinema sistemi aldim. Ses kalitesi ve gorunusu cok hosuma gitti. DVD yi 1080i ye upgrade yapiyor pek bir fark olmasa da goruntu acisindan tatminkar. 5.1 ses sistemi de gayet iyi. Dun philips in sitesinden software upgrade de yaptim. Bugun de ses kablosu aldim digiturk decoderdan ses baglantisi yaptim super oldu. Ancak tek kusuru USB HDD yi tanimiyor. Katalogunda da tanimaz diyor ama tanitan arkadas var mi acaba merak ettim? Bir de Philips 5960 DVD player taniyor diye yazmis arkadaslar acaba software farki midir? 5960 HDD den neleri okuyabiliyor Mp3, Divx mi sadece? Vob dosyalarini okutabiliyor muyuz? Cunku elimde DVD decrypt dosyalar var Ayrıca dün birşey farkettim digiturkte bazı kanalları dinlerken arkadaki hoparlörlerden robot sesi gibi mekanik çok az sesler geliyor bunu da kulağa dayadığımda duyuyorum. (Gerçi kulağa yaklaştırmak veya dayamak ne kadar doğru o da tartışılır çünkü sistemi bütün halde dinlemek değil mi amaç?) Forumda bir arkadaş da yazmış normal diye. Bu ses genelde reklamlar veya eski filmler seyrederken geliyor ama mesela aksiyon filmlerinde ve CD dinlerken böyle bir sorun yok. Tabii ki duruma göre bazen ses geliyor bazen ses gelmiyor arkadan o da sahneye göre değişiklik gösteriyor diye düşünüyorum. Robot sesi konusunda fikri olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Yardimci olan olursa sevinirim. Tesekkurler..
quote:
Orjinalden alıntı: burc2006
Ancak tek kusuru USB HDD yi tanimiyor. Katalogunda da tanimaz diyor ama tanitan arkadas var mi acaba merak ettim? Bir de Philips 5960 DVD player taniyor diye yazmis arkadaslar acaba software farki midir? 5960 HDD den neleri okuyabiliyor Mp3, Divx mi sadece? Vob dosyalarini okutabiliyor muyuz? Cunku elimde DVD decrypt dosyalar var. Yardimci olan olursa sevinirim. Tesekkurler..
Selam. Daha önce bu aletin sadece FAT32'leri okuduğunu duymuştum. Eğer USB HDD'niz NTFS formatında ise, FAT32'ye döçnüştürüp deneyebilirsiniz...
yok Fat32 ama tanımıyor hatta 2 tane hdd var biri 40 gb diğeri 80 gb. 40 lığı taktığımda hiç bir mesaj bile çıkmıyor 80 GB da ise usb device i desteklemiyor diyor..
double layer dvd okuyormu bu dvd aceba ?
Arkadaşlar bende bu tip Divx içinde olan bir sistemmi alayım yoksa almışken adam gibi bir sistemmi alayım diyem çok kurcalaadım ancak size tavsiyem böyle bir sistem yerine sorunsuz herkesinmemnun oldugu Sony DDW880 e bakın topicdeki en azından bakmadan geçmeyin