Şimdi Ara

PHILIPS HTS3115 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
10.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu sabah iki ayri DVD takip, 480i, 720i ve 1080i seceneklerini degistirerek defalarca ayni sahnede renkleri ve cozunurlugu inceledim, cok fark hissetmedim, hissetigimde psikolojik olmasi muhtemel,

Yani scart baglantiyi sokup hd den bagladigimda bir degisim farketmestim ama upscaling icin bu ayarlarla oynadigimda bu farki goremedim bilginize,

su an en buyuk sorun divx te font sorunu arkadaşlar, bit kadar ve philipse sordum hic bir cevap alamiyorum. bu da beni sinir ediyor. Bu fontlarda film izlemeyi unutun, ya da philips birer tane gozluk koysun kutunun icine :)
  • Duncan, scarttan upscaling yapmaması çok doğal. Upscaling için ya component (YUV) (ki 3115 de yok) ya da HDMI bağlamalısın. Bu bağlantıları denedin mi? Projektörümün hdmi girişi olsaydı kesin alırdım bu cihazdan. Ama DVD playerım olduğu için, projektörümün HDMI girişi olmadığı için, ve 3115 in component çıkışı olmadığı için 3115 yerine HTR5000 aldım. Projektörümün componenet yerine HDMI girişi olsaydı ve 720SA gibi componenet çıkışlı bir DVD playerım olmasaydı bu cihazı tek geçerdim. Bu cihaz çok tutacak. Çok başarılı bir cihaz. Bütün teknik özelliklerini inceledim. Herşeyi bir kenara bırakın HDMI+upscaling+ amfi+dvd+kolonlar = yalnızca 700 YTL..

Duncan! HDMI'dan denersen Upscaling olayını sonuçları yazmayı unutma buraya.....
  • HDMI bağlantı yapıp bir DVD takip, 480i, 720i ve 1080i seceneklerini degistirerek denedin mi? HDMI bağlantı yaptığın halde sonuç değişmedi mi? Bir de farklılığı görmen için taktığın DVD'nin orjinal olması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofokles2000 -- 17 Ekim 2006; 22:42:40 >
  • Evet aynen onu yaptim, HD baglanti ile cikis alip denedim, cok fark goremedim

ama,

HD kablosun almadan scarttan baglamistim , HDMI gecince com farketti , scarttan kastim buydu

Dedigin uzere urun incelemelerde fiyat / ozellik beni cezbetti. Tek sorun divx altyazi buyuklugu, bunu hallettik mi nutlu olacam tamamen :)
  • Umarım en kısa sürede işler yoluna girer ve cihazdan tam randıman alırsın :)
  • Alt yazı konusunu üsküdar philips servise sor. O servis Türkiye'de dvd konusunda uzman. Ama cihaz yeni çıktığı için firmware update'i de yoktur henüz sanırım. Ama belki de servis bi çözüm bulmuştur.
  • Uskudar servisi aradim, diger servislerde orayi isaret etti ama ordaki arkadaslarin relax konusmalari beni daha da hasta etti, bakariz, bilemeyiz, bizde böyle , siz bilirsiniz vs.

Neyse bekleyecegiz bakalim bir muddet

iyi gunler
  • servisin mail adresi aşağıda. ben messenger üzerinden yazışıyorum onlarla. bana 720 SA 'nın updateleri konusunda baya yardımcı olmuşlardı.

uskudar@phservis.com
  • ekledim bakalım birşeyler çıkacakmı

quote:

Orjinalden alıntı: sofokles2000

servisin mail adresi aşağıda. ben messenger üzerinden yazışıyorum onlarla. bana 720 SA 'nın updateleri konusunda baya yardımcı olmuşlardı.

uskudar@phservis.com
  • Metepe arkadasimizin anlattigi yazilimlarla ve metodlarla fontu biraz buyutum arkdaslar boyle daha iyi, biraz altyazi cok ortada duruyor ama idare edecegiz artik. Metepe ye Pm attim cevaplarda bana da bir cesaret gelirse bir upgrade daha denerim
  • bu ürün sadece teknosa da satılıyor?
    teknosa genelde pahalı satan bir yer.
    nette başka satan yer bilgisine ulaşamadım.
  • teknosa da da stoklarda bitti.....
  • Ankarada bu alatten buldum fakat altyazı problemi beni soğuttu. Eğer aleti alırsan altyazı problemini nasıl çözebilirim. Altyazının küçük olması dışında Türkçe karakter problemide var mı?
  • CARREFOURLARDA FİNANSKARTA 18 AY VADELİ SATILIYOR...DİĞER KARTLARA 12 AY..699
    ALTYAZI PROBLEMİNİ ÇÖZEN VAR MI?
  • Arkadaslar,

Altyaziyi kendiniz görün lütfen , yanlis bilgilendirme olmasi , benim icin cok konforlu gelmiyordu kucuktu, resmi olmayan yoldan MTK development tool'lar ile Arial 20 yaptim güzel hale geldi. Riski kendinizde olmasi kaydiyla deneyebilirsiniz.

kolay gelsin
  • hepsiburada da stoklara girdi.
    659 ytl
  • ürün şık gözükmesine karşın forumda malzemenin kalitesiz olduğu oyuncağa benzediği gibi yorumlar yapılmış.kafam karıştı.
    gerçi henüz carrefour a gidip görüp incelemedim ama şuan hdmi çıkışlı set olarak en ucuz ve en uygun bu gözüküyor.
    estore da 655 carrefour da 699 ytl şuan.
  • Ben bu hafta içi bimekste dinledim. Gerçekten süper ses veriyordu.DVD'de çok şıktı .Amfisi olsaydı kesin bunu alırdım
  • HTS3115 de ki hoparlör ayakları sabit mi? Yoksa ön ve arka hoparlörlerden istediğimize ayakları takabiliryor muyuz??????
  • quote:

Orjinalden alıntı: driversss

HTS3115 de ki hoparlör ayakları sabit mi? Yoksa ön ve arka hoparlörlerden istediğimize ayakları takabiliryor muyuz??????

Vidalı sistemi çıkarıp diğerlerine takabiliyorsun...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.