Şimdi Ara

PHILIPS HMP3000 MKV MEDIA PLAYER (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.402
Cevap
16
Favori
109.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kim o

Hepsiburada dan sipariş veren arkadaşlar kaç günde elinize geçti kargonuz ?

Kargosu eline ulaşmayan geç kalanlar var mı ?

Ben HB' den cuma gecesi siparis vermistim, kargo sali aksami, Ankara' da elimde oldu.
  • Arkadaşlar konuyla direkt ilgili değil aslında ama bir soru soracağım.
    Digiturk vs gibi bir platforma üye olduğumuzda illa onların verdiği uydu alıcılarını mı kullanmamız gerekiyor? Yoksa kendimiz bir hd uydu alıcı alıp onda kullanabilir miyiz? Sorma amacım şu, eğer illa onların verdiği alıcıyı kullanmamız gerekiyorsa bu şekilde bir media player almayı düşünüyorum. Yok başka bir hd uydu alıcı da oluyorsa hem media player hem uydu alıcı olanlara yöneleceğim.
    Şimdiden teşekkürler cevap için.
  • selam arkadaşlar, dün bende bu cihazı hepsi burada dan aldım. aklıma birşey geldi acaba usb girişinden bu cihaza philipsin led tvler için satılan wireless adaptörü taksak alete kablosuz özelliği kazandırabilirmiyiz. veya adsl modemin usb girişine bağlasak ağdaki paylaşılan dosyalara erişebilirmiyiz. kısacası alete herhangibir harici hdd bağlamadan kullanabilirmiyiz? bu akşam bir deneyeceğim bakalım sonucu size bildiririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakascenk

selam arkadaşlar, dün bende bu cihazı hepsi burada dan aldım. aklıma birşey geldi acaba usb girişinden bu cihaza philipsin led tvler için satılan wireless adaptörü taksak alete kablosuz özelliği kazandırabilirmiyiz. veya adsl modemin usb girişine bağlasak ağdaki paylaşılan dosyalara erişebilirmiyiz. kısacası alete herhangibir harici hdd bağlamadan kullanabilirmiyiz? bu akşam bir deneyeceğim bakalım sonucu size bildiririm.

HMP3000'in işlemcisi Realtek 1055 - 500mhz ve Lan yani network desteği yoktur.. Realtek 1073 - 400 mhz işlemcisi olan cihazların Lan ve Wi-fi desteği var. Ayrıca Realtek 1185 - 500 mhz işlemcili cihazlara giba_bit Lan ve Wi-fi desteği vardır..
  • Arkadaşlar üründe dvd yi takacak yer görünmüyor. Dvd'yi Usb'ye veya harddiske mi atmak zorundayız?
  • Üründe sadece USB ve SD kart ile medya oynatabilirsiniz.

dvd leri image olarak kaydetmelisiniz.
  • quote:

kargon eline ulaştığında hbaer verirmisin sana zahmet
    senin teslim adresin istanbul içimi dışımı ?

Ben İstanbul dışındayım ama yakın yani,İzmitteyim.

1 saatlik yol bugün muhtemelen İzmit şubeye geldi.

Yarın öğlenden sonra 1-2 gibi getirirler.

Getridiklerinde yazarım buraya.
  • egreat r6b ye usb den çalışan dvdrom takılıyormuş desteği varmış

philips hmp3000 de destek varmı deneyeniniz var mı ?
  • quote:

egreat r6b ye usb den çalışan dvdrom takılıyormuş desteği varmış

philips hmp3000 de destek varmı deneyeniniz var mı ?

Evet ikisi de aynı işlemcili makina zaten.. cihazıların menüleri bile birbirine çok benziyor.. hmp3000'de de Dvd menüsü var..

Edit: Egreat R6A ilk çıkan model bir sonraki modelse, Egreat R6B forumda iki konu birbirine karışmış..
    Konuyu Egreat R6A olarak açıp, Egreat R6B olarak devam ediyorlar.. Dvd rom destekleyen ilk model R6A modeli.. o modelde ağdan bilgisayarın dvd rom'unu görebilirsin..
    ya da harici dvd-rw takabilirsin.. Eğer R6B harici dvd-rw okursa, hmp3000 de okur..
    iki media player da > ''DVD-Video playback, including DVD menu support'' Özelliğini destekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 28 Temmuz 2011; 22:31:42 >

• Kardeşim için vediğim ikinci hmp3000 siparişi, nihayet paketleme işlem sırasına alınmış..
    Pazartesi sipariş verdik yarınla 4 gün olacak.. Umarım yarın sabahtan kargolarlar

PHILIPS HMP3000 MKV MEDIA PLAYER
  • Ben de dün gece sipariş verdim. Geldiğinde fotoğraflarını çekip detaylı bir teste sokacağım ürünü. En nazlı, çalıştırılması zor video dosyalarını hazırlıyorum bugün. Bakalım ne kadar başarılıymış bu alet.

Ekleme: Bu arada aklıma geldi, Hepsiburada'dan yaptığınız işlemlerde ödeme için size iki seçenek sunuluyor. Normal ödeme seçeneğini seçerseniz, firma bankanızı arıyor ve onay alıyor. 3D Secure ödeme seçeneğini seçmeniz durumunda ise, kendi şifrenizi kullanarak işlem yaptığınız için bazı güvenlik işlemlerini atlıyorsunuz. Bazı arkadaşlar ürünlerinin çok geç yollandığını söylemişler. Büyük ihtimalle ödeme seçeneklerinden kaynaklanıyordur. Ben dün gece yarısından sonra siparişimi verdim, bugün hemen işleme alınmış. Büyük ihtimalle gün içerisinde de kargolanacaktır.

Ekleme 2: 29.07.2011 tarihinde saat 03:21'de verdiğim siparişi, 11:23'de göndermişler. Bu kadar da hızlı olacağını düşünmemiştim doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2eu5 -- 29 Temmuz 2011; 12:31:00 >

• HB den ilginç HMP3000 satış teknikleri:

Stokla sınırlı indirim diyor 15 adet stok görünüyor stok 7 adete düştüğünde hop 15 olmuş
    bu bir haftadır devam ediyor

şimdi ise stok 47 adet gözüküyor ama fiyat 99TL den 109TL ye çıktı !

büyük ihtimal bu son 50 adet ellerindeki onu daha karlı satıp ortalama satış rakamlarınıyukarı çekmeye çalışıyorlar

dolar kuru değişmedi geçen hafta ile hemen hemen aynı şu an
  • Cazip indirimi buldun mu hemen siparişi vereceksin.. Yapılan indirimin ne zaman biteceği belli olmaz.. Son şu kadar ürün dediğine bakma.. O etkili bir satış tekniğidir..
    10 gün kadar 100 lliraya satıp, indirimi bitirmişler demek ki.. Şimdi ki fiyatı 110 lira da pahallı sayılmaz..
    Ona bakarsan; ben 128 liraya satılırken satın aldım.. ertesi gün 28 lira indirim yapıp, 100 liraya sattılar.. Bu sadece ufak bir şanssızlık..
    Kardeşime de 100 liraya satın aldım.. o demek ki benden daha şanslı..
    Philips HMP3000'nin yurtdışı fiyatı > 95-99 dolar arası >
    http://cgi.ebay.com/Philips-HD-Media-player-HMP3000-93-720P-1080P-RMVB-BD-/320724963538?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aacb290d2
    Şu an sadece hepsiburada da uygun fiyatlı.. vatan da > 128 lira..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 30 Temmuz 2011; 0:53:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Orijinalden alıntı: nicktrr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nicktrr

Arkadaşlar bende ürünü dün aldım.
    22 gb lık mkv ler bile sorunsuz gidiyor.

Güncelleme yapmadım ama kafadan değiştirdiğim iki ayar oldu.

Biri HDMİ çıkşı otomatik değildi 480'e ayarlıydı onu otomatik algıla yaptım.
    Diğeri optik ses çıkışını değiştirince playvision ile 5+1den şahane ses aldım.

Fakat altyazılarda Türkçe karakter problemi var.
    Ana ayarlarda türkçe seçtim,film menüsündede karakteri türkçe seçince değiik karakterler çıkıyor, unicode seçince "ı","ş" vs gibi karakterler hiç çıkmıyor.
    Bu sorun update ile mi ilgilidir,yoksa kaçırdığım başka bir ayar mı var?

Menü dili: Türkmence _ Altyazı dili: Türkçe yapınca, altyazıları hatasız olarak "Türkçe" göstermesi Lazım.. (menü dili: Türkçe yerine, Türkmence yapmışlar..biraz tuhaf ama menü dili kusursuz Türkçe gözüküyor.) güle güle kullanın

aynen dediğin gibi yaptım ama olmadı. mkv içine gömülü altyazıdan olabilir birde haricş yazı denemek lazım

Son çıkan yazılımı yükleyin.. sonra fabrika ayarlarına dönün.. kendi ayarlarınızı yapın..
    Ben divx veya mkv filmlere altyazıyı ''AVIAddXSubs'' programının son sürümü ile gömüyorum.. Türkçe karekterleri hatasız gösteriyor..
    Harici tüm altyazı formatlarını da Türkçe hatasız gösteriyor.. tabi filmle altyazı ismi aynı olacak..

AVIAddXSubs' programında mkv(720p,1080p) lere nasıl altyazı gömdüğünüzü biraz anlatırmısınız.Altyazı yeri ve büyüklüğünü nasıl ayarlıyorsunuz.

22 font bana küçük geliyor,bu sebeple altyazıyı biraz daha büyütmek istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: dedekaan

AVIAddXSubs' programında mkv(720p,1080p) lere nasıl altyazı gömdüğünüzü biraz anlatırmısınız.Altyazı yeri ve büyüklüğünü nasıl ayarlıyorsunuz.

22 font bana küçük geliyor,bu sebeple altyazıyı biraz daha büyütmek istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim

AVIAddXSubs ile Ben de divx veya mkv filmlere 2dakika da altyazıyı gömüyorum; Renk: koyu sarı - font size: 28 ... ayrıca Font yazı tipini Arial olarak seçiyorum
    Burada altyazı konumu çok önemli.. çünkü programın orjinal ayarları divx player'lara göre ayarlı..
    Ben bir çok defa test ederek; center'ı en simetrik altyazı konumu alarak ayarladım.. vertikal pozisyonu da çok iyi oldu..
    Zaten 700 gb'lık divx veya mkv'tye altyazıyı 2 dakika da gömebiliyorsunuz..
    --------------------------------------------------------------------
    Center At (CP) > 365 *** Vertical position (VP) > 540

Bu ayarlarla altyazılar Ekrana çok uygun olarak konumlanıyor

>> Gerçi cihazın orjinal altyazısının 22 font büyüklüğü de benim içinde çok yeterli ama annem biraz zor takip ediyor..
    Onun için Annemin seyredeceği filmlere 2 dakikada altyazıyı gömüyorum.. ayrıca biliyorsunuz.. gömülü altyazı ile harici altyazı dosyası arasında geçiş yapabiliyorsunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 30 Temmuz 2011; 0:52:01 >

• Hepsiburada'da ki indirim, Philips HMP3000'e talebi bayağı arttırmış görünüyor..

PHILIPS HMP3000 MKV MEDIA PLAYER
  • quote:

quote:

AVIAddXSubs ile Ben de divx veya mkv filmlere 2dakika da altyazıyı gömüyorum; Renk: koyu sarı - font size: 28 ... ayrıca Font yazı tipini Arial olarak seçiyorum
    Burada altyazı konumu çok önemli.. çünkü programın orjinal ayarları divx player'lara göre ayarlı..
    Ben bir çok defa test ederek; center'ı en simetrik altyazı konumu alarak ayarladım.. vertikal pozisyonu da çok iyi oldu..

>> Gerçi cihazın orjinal altyazısının 22 font büyüklüğü de benim içinde çok yeterli ama annem biraz zor takip ediyor..
    Onun için Annemin seyredeceği filmlere 2 dakikada altyazıyı gömüyorum.. ayrıca biliyorsunuz.. gömülü altyazı ile harici altyazı dosyası arasında geçiş yapabiliyorsunuz..

Teşekkürler.

Ben AVIAddXSubs programı ile yapmayı başardım.40 font olarak tam alt tarafa yazıyı oturtturdum.Program 2 altyazı çıktısı veriyor. .(id ve .sub).Bu ikisini filmin yanına kopyalıyorum cihaz okuyor sorunsuz.işlem 10 saniye sürüyor.Yalnız tek problem altyazı renklerinde.Beyaz seçiyorum pembe çıkıyor,siyah seçiyorum yeşil çıkıyor.Bunuda çözdümmü 40 font sorunsuz bir altyazı elde edeceğim

Cihaz şimdiye kadat tüm 720p ve 1080p filmleri dts ses ile oynattı.Bir sorun yok.

• quote:

altyazı fontu büyütmek için, alt yazıyı gömmeye gerek varmı?...
    zaten menü içinde altyazı boyutunu büyütmek ve renk değiştirmek için seçenek mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paanther

quote:

altyazı fontu büyütmek için, alt yazıyı gömmeye gerek varmı?...
    zaten menü içinde altyazı boyutunu büyütmek ve renk değiştirmek için seçenek mevcut.

Altyazı fontunu çok daha büyük seyretmeyi tercih eden insanlar için; altyazıyı iyice büyüterek gömmek sadece alternatif bir seçim diye yazdım zaten..
    Cihazın kendi en büyük font altyazı büyüklüğü, normal gören gözler için yeterli zaten.. Ben de altyazıları gömmeden normal olarak seyrediyorum..
    Ayrıca; Kimi insan açık yeşil veya koyu sarı altyazı ile film seyretmeyi sever.. altyazı progranı ile media player'lar da olmayan bir çok değişik renkli altyazıları filmin içine gömme seçeneğin oluyor.. Bir de, istersen gömme programı ile altyazıların renklerini daha parlak ve ya daha mat yapabiliyorsun...
    Bu tip programlar divx player içinde zamanında çok kullanıldı şimdi de kullanılıyor.. Gerek görmeyen kullanmaz..

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

Ben AVIAddXSubs programı ile yapmayı başardım.40 font olarak tam alt tarafa yazıyı oturtturdum.Program 2 altyazı çıktısı veriyor. .(id ve .sub).Bu ikisini filmin yanına kopyalıyorum cihaz okuyor sorunsuz.işlem 10 saniye sürüyor.Yalnız tek problem altyazı renklerinde.Beyaz seçiyorum pembe çıkıyor,siyah seçiyorum yeşil çıkıyor.Bunuda çözdümmü 40 font sorunsuz bir altyazı elde edeceğim

Cihaz şimdiye kadat tüm 720p ve 1080p filmleri dts ses ile oynattı.Bir sorun yok.

Renk sorunuyla ilgili:

"Configuration 2" sekmesinde "Yuv values at idx/sub color palette" seçeneği var.

O seçili,ondaki tik'i kaldır sorunun büyük ihtimalle çözülür.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.