Şimdi Ara

Philips Hifi 2.1 Spa 5300 100W TEST

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
5.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda ürünle ilgili küçük de olsa bir değerlendirme yapılmamış ufak tefek bir değerlendirme yapmaya karar verdim

Kendi düşüncelerimi başa yazıyorum , Özellikle Bass tadı çok güzel orta ayar olarak % 70 civarına ayarladım , ses mid tiz dengesi gayet hoşuma gitti totalde 100 Watt , 100 Watt Rms değil , çok yanlış bilgiler var 30+10+10 = 50 Rms arkadaşlar . Çok şık ve kaliteli malzemeden üretilmiş Subwoofer 8gen bir mdf sanırım bass etkisi bu yüzden daha iyi , uydular ise kesinlikle bass karşısında ezilmiyorlar iyi direniyorlar ..

Videoda %55-60 ses malum apartman şartları :) , bass düzeyi ise % 70lerde arkadaşlar değerlendirmeyi ona göre yapın umarım yardımcı olur ..

Özellikler (Bunlar sitesinden alıntı yapmış olduğum özellikler)

Dinamik bas kuvvetlendirme - en derin, en zengin bas tonlarını dinleyin
    Yenilikçi teknoloji, kompakt hoparlörlerden inanılmaz derecede derin ve zengin bas tonları elde edilmesini sağlar. Dinamik bas kuvvetlendirme, tek bir dokunuşla alçak ve yüksek ses seviyelerinde müzikteki bas tonlarını belirginleştirir!
    Dinamik bas kuvvetlendirme
    Seviye kontrollü bas kuvvetlendirme teknolojisi
    Benzersiz subwoofer tasarımı, daha derin ve daha zengin bas sağlar. Bas seviyesini kendi seçiminize göre ayarlama olanağına da sahipsiniz.
    MP3, PC, TV, CD, vb. için mükemmel
    Hoparlörlerinizi tüm sistemlerinize bağlayın. MP3 çalar, PC, TV, CD, DVD ve tüm multimedya ürünlerini dinlemenin mükemmel yolu.
    Son derece net bir ses için geniş aralıklı performans
    Gelişmiş hoparlör teknolojisi ve geniş ses aralıklı performans sayesinde, en düşük tonlardan en yüksek tonlara kadar son derece net bir sesin keyfini çıkaracaksınız.
    Sekiz köşeli ahşap subwoofer
    Sekiz köşeli ahşap subwoofer hoparlörün çok sağlam yapısı, nefes kesen bir bas performansı sağlar.
    Mükemmel netlikte ses için açık yüzlü olarak tasarlanmış hoparlörler
    Açık yüzlü tasarım, mükemmel netliği geliştirirken her türlü olası paraziti engeller. Hoparlörün ön yüzünde, bez ya da metal kaplamanın yerine aerodinamik koruyucular kullanılmıştır.

Bu sayfayı yazdır
    Ürün boyutları
    Genişlik: 19,6 cm
    Yükseklik: 29,2 cm
    Derinlik: 19,8 cm
    Ağırlık: 3,77 kg
    Ses
    Bas geliştirme: Dijital Bas Kuvvetlendirme
    Müzik Gücü: 100 W
    Çıkış gücü (RMS): 2 x 10 W + 30 W
    Ses Seviyesi Kontrolü: Analog Ses Seviyesi Kontrolü
    Kablolar: Sabit Kablolar
    Hoparlörler
    Uydu hoparlör frekans aralığı: 180-20.000 Hz
    Subwoofer frekans aralığı: 20-180 Hz
    Hoparlör Güçlendirme: Manyetik Korumalı Hoparlörler
    Bağlantı
    Kablo uzunluğu: 1,5 m
    Konektör: 3,5 mm stereo
    Kullanılabilirlik
    Güç açık göstergesi: Evet
    Güç
    Güç LED göstergesi: Mavi
    Ambalaj içeriği
    Uydu sayısı: 2
    Subwoofer: Evet
    Amplifikatör: Evet
    3,5 mm stereo kablosu: Evet
    Hızlı kurulum kılavuzu: Evet
    Dış Karton
    EAN: 87 12581 45229 2
    Brüt ağırlık: 22,836 kg
    Yükseklik: 56,6 cm
    Uzunluk: 55,7 cm
    Net ağırlık: 18,312 kg
    Ambalaj sayısı: 4
    Dara ağırlığı: 4,524 kg
    Genişlik: 45,3 cm
    Ambalaj boyutları
    Raf yerleşimi tipi: Sahte
    Derinlik: 27,1 cm
    EAN: 87 12581 44502 7
    Brüt ağırlık: 5,394 kg
    Yükseklik: 44,8 cm
    Net ağırlık: 4,578 kg
    Birlikte verilen ürün sayısı: 1
    Ambalaj türü: Sahte
    Dara ağırlığı: 0,816 kg
    Genişlik: 26,2
    cm

• Şık görünüyor,zamanında mms430 kullanmıştım bunun aynısı herhalde yalnız tavsiyem subwooferi masa altı yada duvar köşesine konumlandır zeminde olması şart daha verimli olur
  • _DIESEL_ kullanıcısına yanıt
    Çok şık ve Asus Gamer gibi bir teknoloji dehası makinanın yanına da güzel oldu , mms 430 dan boyut olarak hem büyük hem de daha ağır sanırım malzeme farkından kaynaklanıyor ama kalite olayı kendini gösteriyor öndeki koruma istenirse vida sökmeden çıkabilecek şekilde ayarlanmış hoş olmuş , Sub Video çekerken koydum hocam yoksa yerde duruyor , masa üzerinde ne varsa yere döküyor titreşimden yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Profiphone

Çok şık ve Asus Gamer gibi bir teknoloji dehası makinanın yanına da güzel oldu , mms 430 dan boyut olarak hem büyük hem de daha ağır sanırım malzeme farkından kaynaklanıyor ama kalite olayı kendini gösteriyor öndeki koruma istenirse vida sökmeden çıkabilecek şekilde ayarlanmış hoş olmuş , Sub Video çekerken koydum hocam yoksa yerde duruyor , masa üzerinde ne varsa yere döküyor titreşimden yoksa
    Güzel bir inceleme olmuş tebrik ederim.
  • _ogz kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ürünü almadan önce böyle bir inceleme olsun isterdim
  • Geçen gün bir başka konuya daha yazdım, şuan 2+1 sınıfında Çok kaliteli bir yerde spa5300.. Alacak olan kişi neden aldım demez çok kaliteli... Kullanmadan yorum yapmamak lazım.. Zamanında MMS 430 vardı bende ses kalitesini Sadece kullananlar bilir zaten inanılmaz kaliteliydi.. Spa5300 dahada kaliteli bir sistem olmuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 20 Mart 2014; 14:15:20 >
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam öyle ki bazı forumlarda edifier x600 ile bile karşılaştırmışlar 100 watt hifi sertifikalı bir sistem olduğunu unutmuşlar , sattığım g500 den sonra böyle küçük bir sistem beni doyurur mu diye endişeliydim ama philips ilaç gibi oldu diyebilirim bass tiz mid her konuda .. mms430un epey evrim geçirmiş hali ve philips ses konusunda kendini inanılmaz geliştirmiş ..
  • Hort!! ben aldım ancak hiç beğenmedim. Ses çok boğuk geliyo.. Böyle nasıl desem arkadan geliyo sanki. Uydular berbat. Bende ki emektar a500 uyduları taktım 50kat daha güzeller çok ciddiyim. Reklam müzikleri dinliyosanız fena olmayabilir ama metal için tek kelimeyle FE-LA-KET!
  • Hart . Malı garantiye gönder muhtemelen bir sıkıntı vardır ..
  • quote:

Hart . Malı garantiye gönder muhtemelen bir sıkıntı vardır ..

Sanmıyorum hocam. İkisininde bozuk olması çok düşük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alhanathalas

quote:

Cihazın çıkışları ile ilgili bir sorun olabilir . ikisi de bozuk olabilir seri üretim o seride sorun olabilir . gayet iyi kaç ay oldu hiçbir sorun yaşamadım ses kalitesi konusunda da şikayetim yok ..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alhanathalas

quote:

Cihazın çıkışları ile ilgili bir sorun olabilir . ikisi de bozuk olabilir seri üretim o seride sorun olabilir . gayet iyi kaç ay oldu hiçbir sorun yaşamadım ses kalitesi konusunda da şikayetim yok ..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama bende epeydir frisby b318 5+1 ses sistemi var 7-8 yıllık hala çalışıyor nazar değmesin :).Lakin subwoffer çok yetersiz geliyor artık zaten ses belli bi seviyeden sonra azalıyor.Subwoofer masayı bile zor zar titretiyor.
    Bu Philips SPA5300'ü alsam nasıl olur ? Frisby'den fazla ses alırmıyım ?
    Frisby ile ilgili pek özellik yok sadece bazı yerlerde 1000 watt olduğunu gördüm ama o değer doğru değil yani hiç 1000lik bir hava yok :D

• quote:

Orijinalden alıntı: reodentreomantik

Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama bende epeydir frisby b318 5+1 ses sistemi var 7-8 yıllık hala çalışıyor nazar değmesin :).Lakin subwoffer çok yetersiz geliyor artık zaten ses belli bi seviyeden sonra azalıyor.Subwoofer masayı bile zor zar titretiyor.
    Bu Philips SPA5300'ü alsam nasıl olur ? Frisby'den fazla ses alırmıyım ?
    Frisby ile ilgili pek özellik yok sadece bazı yerlerde 1000 watt olduğunu gördüm ama o değer doğru değil yani hiç 1000lik bir hava yok :D

Alıntıları Göster
    160tl fiyatı var şu an almalı mıyım sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: darkerdi

bilgisayarda kullanacaksan yeter

ben iki adet indirimle 280 tlye aldım tvye çoklayıcıyla bağladım soundbar yanında sönük kaldı sesi mükemmel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tübba

quote:

Orijinalden alıntı: darkerdi

bilgisayarda kullanacaksan yeter

ben iki adet indirimle 280 tlye aldım tvye çoklayıcıyla bağladım soundbar yanında sönük kaldı sesi mükemmel

Alıntıları Göster
    Fiyat/performans olarak tercih edilebilir ..
  • quote:

Fiyat/performans olarak tercih edilebilir ..

Alıntıları Göster
    ben bugün aldım ürünü fakat bassı kuvvetli şarkılarda bi titreme oluyor bass da tam vermiyor gibi

özellikle bu şarkıda 23-24 sn lerde giren bass hani bi insan detone olur onun gibi bass sesi bi anda değişiyor bazı bölgelerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dolores O'Riordan_ -- 15 Ağustos 2015; 14:16:07 >
  • Şarkılarda titreme oluyordan kastınız nedir ben böyle bir sorun halen yasamadım ?
  • quote:

Şarkılarda titreme oluyordan kastınız nedir ben böyle bir sorun halen yasamadım ?

hocam nasıl desem bass bi anda derinden gelir ya şarkını bazı yerlerinde sağa sola vuruyormuş gibi oluyor düz değilde

https://www.youtube.com/watch?v=b2AcxL88DoI şu şarkıda hocam 23 24 saniyelerde biraz yüksek sesle açarsanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dolores O'Riordan_ -- 15 Ağustos 2015; 14:39:50 >
  • 5 dk sonra kapanma olayi nasil bilen biri varsa aciklayabilir mi?
  • Bass çok kuvvetli bir Parça özellikle belirttiğiniz yerde telefonla dahi dinlerken farkediliyor , arka kısımdaki bass ayarı yüksek Olmalı onu ortalarda kullanmanızı tavsiye ederim , 5 dakika sonra kapanma degil güç tasarrufu için bir nevi beklemeye alıyor ve gücü kesiyor elektrik harcamıyor herhangi bir ses ile aktif oluyor tekrar sizin bir şey yapmanıza gerek yok ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.