Şimdi Ara

Philips DVP 5990 True High-Def Dvd Player (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
824
Cevap
2
Favori
90.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşalr ürün çok güzele benziyo bende almayı düşünuyom size şunu sormak istiyorum
    usb ile update yaparken flaş diski ne zaman çıkartacaz onu tam anlayamadım bide bende logitec z5500 var onla digital ses nasıl alabilirim yada öyle bi şansım varmı son sorumda 5990 dan daha yeni bi ürün ne kadar sonra çıkar yani bekleyelimmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Amato

arkadaşalr ürün çok güzele benziyo bende almayı düşünuyom size şunu sormak istiyorum
    usb ile update yaparken flaş diski ne zaman çıkartacaz onu tam anlayamadım bide bende logitec z5500 var onla digital ses nasıl alabilirim yada öyle bi şansım varmı son sorumda 5990 dan daha yeni bi ürün ne kadar sonra çıkar yani bekleyelimmi

5990 piyasada satılıyor forumda yazanların çoğunda var. USB ile güncellemede cihaz cd tepsisini çıkarınca belleği çıkarabilirsin. (Forumlarda böyle belirtiyor). Ben cihaz kapandığında çıkarıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.power -- 26 Ekim 2008; 10:34:11 >
  • bende phılıps 3260 aldım dvd player aldım ,, softcast sıtesınden 3260 ıcın vb6rob arkadasın 1254 lu fırmware ını ındırdım ,, flash bellekten yukluyeyım dedım flash bellegı taktım ve cıhaz kılıtlendı sureklı on yazıyor ,, fısı cekıyorum takıyorum genede on yazıyor ,, yardımcı olursanız cok mutlu olurum ,,,
  • Ben de bir çok kişinin yaşadığı kararsızlığı yaşıyorum hangi dvd player diye? pioneer dv-410 ile bu model arasında kaldım. İkisinin artıları ya da eksileri nelerdir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: EASTWOOD1981

bende phılıps 3260 aldım dvd player aldım ,, softcast sıtesınden 3260 ıcın vb6rob arkadasın 1254 lu fırmware ını ındırdım ,, flash bellekten yukluyeyım dedım flash bellegı taktım ve cıhaz kılıtlendı sureklı on yazıyor ,, fısı cekıyorum takıyorum genede on yazıyor ,, yardımcı olursanız cok mutlu olurum ,,,

İsterseniz, cihaz izin veriyorsa, CD ile veya USB ile yeniden flashlamayı deneyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enorton

Ben de bir çok kişinin yaşadığı kararsızlığı yaşıyorum hangi dvd player diye? pioneer dv-410 ile bu model arasında kaldım. İkisinin artıları ya da eksileri nelerdir?

Pioneer DV410 hakkında deneyim sahibi değilim ama sanırım 5990 ile çok benzer özelliklere sahip.
    Yani USB2.0, CD'den mp3 yapma, progressive scan, 1080p upscale, MTK chipset.
    5990 ve 410 birbirinin rakibi ürünler.
    Pioneer da yabana atılmayacak, tercih ettiğim, bir çok ürününü halen kullandığım, iyi bir markadır.
    Öte yandan, Philips modifiye yazılım desteğiyle bence çok iyi bir durumda ve bunca kişinin denediği, beğendiği, olgunlaşmış, sorunsuz bir ürün. Alırsanız kesinlikle yanlış yapmış olmazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PePo -- 2 Kasım 2008; 9:59:31 >
  • Pioneer DV410, USB 2.0'mı???

quote:

Orjinalden alıntı: PePo

quote:

Ben de bir çok kişinin yaşadığı kararsızlığı yaşıyorum hangi dvd player diye? pioneer dv-410 ile bu model arasında kaldım. İkisinin artıları ya da eksileri nelerdir?

Pioneer DV410 hakkında deneyim sahibi değilim ama sanırım 5990 ile çok benzer özelliklere sahip.
    Pioneer da yabana atılmayacak, tercih ettiğim, bir çok ürününü halen kullandığım, iyi bir markadır.
    Öte yandan, Philips modifiye yazılım desteğiyle bence çok bir durumda ve bunca kişinin denediği, beğendiği, olgunlaşmış, sorunsuz bir ürün. Alırsanız kesinlikle yanlış yapmış olmazsınız.

• quote:

Orjinalden alıntı: ponderous

Pioneer DV410, USB 2.0'mı???

quote:

quote:

Öte yandan, Philips modifiye yazılım desteğiyle bence çok bir durumda ve bunca kişinin denediği, beğendiği, olgunlaşmış, sorunsuz bir ürün. Alırsanız kesinlikle yanlış yapmış olmazsınız.

USB 1.1 olması gerekiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: ponderous

Pioneer DV410, USB 2.0'mı???

quote:

quote:

%100 emin olmamakla birlikte, bir önceki DV400'e göre farkı (Philips 5980 ile 5990' da olduğu gibi) USB2.0 olması diye biliyorum.
    Satın alma olanağı bulunmadığından derinlemesine incelememiştim.
    Modifiye ve türkçe yazılım desteğinin Philips'inki kadar iyi olacağından şüpheliyim.

• arkadaslar dun 94 ytl ye bımeksten phılıps 3260 dvd player aldım ,,lcd tv ım olmadıgı ıcın hdmı gırısıne gerek duymadıgımdan bu modelı aldım ,, dun gece softpedıa sıtesınden 3260 ıcın yapılan 1254 numaralı fırmware dan ındırdım ve hatamı yaptım bılemıyorum usb bellekten fırmware ı yuklemeye calıstım ,, ve cıhaz kılıtlendı sureklı dvd playerın ekranında on yazıyordu fısı cekıp taksam bıle genede on yazısı gıtmıyordu ve hıc bır tus ıslemıyordu ,,bugun goturup bırebır degısımını sagladım sımdı yenısını aldım ,, bu sefer bu konunun 3 uncu sayfasında yazılan gıbı cd den yuklemeyı denıcem ama korkuyorum tekrar dunkı sorunla karsılasabılırmıyım acaba ,,ingilizcemde olmadıgı ıcın dogru fırmware ıde ındırıp ındırmedıgımı bılmıyorum ,, sıtenın lınkını versem bı 6 sayfa kadar konu var ve fırmware ı vb6 adlı sureklı yenılemıs bende hangınısını ındırcegımı bılemıyorum lutfen sıteye bakıp hangı fırmware ı ındırebılcegım konusunda yardımcı olabılırmısınız ..

http://board.softpedia.com/index.php?s=f5a9d32ef92e97f9ea91df5d38b5201c&showtopic=9446&st=40

haydar131@hotmail.com

• ürün süper arkadaşlar herkese tavsye ederim hiç çekinmeden alın derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: EASTWOOD1981

arkadaslar dun 94 ytl ye bımeksten phılıps 3260 dvd player aldım ,,lcd tv ım olmadıgı ıcın hdmı gırısıne gerek duymadıgımdan bu modelı aldım ,, dun gece softpedıa sıtesınden 3260 ıcın yapılan 1254 numaralı fırmware dan ındırdım ve hatamı yaptım bılemıyorum usb bellekten fırmware ı yuklemeye calıstım ,, ve cıhaz kılıtlendı sureklı dvd playerın ekranında on yazıyordu fısı cekıp taksam bıle genede on yazısı gıtmıyordu ve hıc bır tus ıslemıyordu ,,bugun goturup bırebır degısımını sagladım sımdı yenısını aldım ,, bu sefer bu konunun 3 uncu sayfasında yazılan gıbı cd den yuklemeyı denıcem ama korkuyorum tekrar dunkı sorunla karsılasabılırmıyım acaba ,,ingilizcemde olmadıgı ıcın dogru fırmware ıde ındırıp ındırmedıgımı bılmıyorum ,, sıtenın lınkını versem bı 6 sayfa kadar konu var ve fırmware ı vb6 adlı sureklı yenılemıs bende hangınısını ındırcegımı bılemıyorum lutfen sıteye bakıp hangı fırmware ı ındırebılcegım konusunda yardımcı olabılırmısınız ..

http://board.softpedia.com/index.php?s=f5a9d32ef92e97f9ea91df5d38b5201c&showtopic=9446&st=40

haydar131@hotmail.com

Arkadaşım firmware 1254 doğru.Ancak firmware bitmeden DVD'yi kapatmaman gerekiyor

• dvd güncellemesi konusunda:javascript:void(AddText(''))

DVP5990_12_vb6_v6.rar
    http://rapidshare.com/files/151859868/DVP5...vb6_v6.rar.html

DVP5990_12_vb6_v6_volume.rar
    http://rapidshare.com/files/151999679/DVP5...volume.rar.html

kural-1: muhakkak elektrik kesintisinide düşünerek güncellemeyi bir güç kaynağı desteğinde başlamak şarttır.
    sonra başını taşlara vurursun.
    kural-2: güncelleme dosyasını indir virüs testinden geçir.
    kural-3: cd ile yüklemek istersen; 1254 nolu dosya içeriğini cd ye yazdır (türkçe dil desteği onda var çünkü)
    kural-4: dvd ni aç, cd ni tepsiye koy, cd tepsini kapat, güncelleme bulundu yazısı ile sana devam tuşuna bas komutunu isteyebilir. devam tuşuna bas.
    (orjinal fhilips sitesinden indirdiğini yüklersen senden devam tuşuna bas falan demeden işleme başlar)
    kural-5: tepsi açılır cd yi tepsiden al.
    kural-6: asla hiç bir tuşa artık basma ve cd tepsisini kapatmak için uğraşma...
    işlem bittiğinde zaten kendisi içeriye tepsiyi kapatacaktır. sadece tepsiden cd yi al.

flash bellek ile yapmak istersen:
    flash belleğe sadece yüklemek istediğin güncellemeyi yazdır.
    tepside bir şey olmadığını kontrol et. yani tepsiye herhangi bir cd koyma.
    flash belleği dvd ne tak ve dvd ni aç...
    güncelleme bulduğunu belirtir bir yazı çıkcaktır.
    tepsi dışarı çıktığında flash belleği çıkart.
    asla artık tuşlara dokunma... cd tepsisini yerine oturtmaya kalkma bırak dışarıda kalsın. işlem bittiğinde zaten kendisi içeriye tepsiyi kapatacaktır.

yaklaşık olarak sana 1 yıl kadar uzun geçecek olan, aslında 3 dakikada işlem bitecek. panik yapma.
    3 dakika sonra işlem bitecek. bunu anlayacaksın... setup menüsüne artık gir istediğin ayarları yap

• quote:

ürün süper arkadaşlar herkese tavsye ederim hiç çekinmeden alın derim

en çok beğendiğinizi özelliği ne oldu??
  • quote:

Orjinalden alıntı: centipede

dvd güncellemesi konusunda:javascript:void(AddText(''))

DVP5990_12_vb6_v6.rar
    http:/****.com/files/151859868/DVP5...vb6_v6.rar.html

http:/****.com/files/151999679/DVP5...volume.rar.html

kural-1: muhakkak elektrik kesintisinide düşünerek güncellemeyi bir güç kaynağı desteğinde başlamak şarttır.
    kural-3: cd ile yüklemek istersen; 1254 nolu dosya içeriğini cd ye yazdır (türkçe dil desteği onda var çünkü)
    kural-4: dvd ni aç, cd ni tepsiye koy, cd tepsini kapat, güncelleme bulundu yazısı ile sana devam tuşuna bas komutunu isteyebilir. devam tuşuna bas.
    (orjinal fhilips sitesinden indirdiğini yüklersen senden devam tuşuna bas falan demeden işleme başlar)
    işlem bittiğinde zaten kendisi içeriye tepsiyi kapatacaktır. sadece tepsiden cd yi al.

asla artık tuşlara dokunma... cd tepsisini yerine oturtmaya kalkma bırak dışarıda kalsın. işlem bittiğinde zaten kendisi içeriye tepsiyi kapatacaktır.

yaklaşık olarak sana 1 yıl kadar uzun geçecek olan, aslında 3 dakikada işlem bitecek. panik yapma.
    3 dakika sonra işlem bitecek. bunu anlayacaksın... setup menüsüne artık gir istediğin ayarları yap

bi de ubs ye etiket felan da yazılıyo du.ne yazılcaktı??

• etikete gerek yok

quote:

Orjinalden alıntı: Plenus

quote:

Orjinalden alıntı: centipede

dvd güncellemesi konusunda:javascript:void(AddText(''))

DVP5990_12_vb6_v6.rar
    http:/****.com/files/151859868/DVP5...vb6_v6.rar.html

http:/****.com/files/151999679/DVP5...volume.rar.html

bi de ubs ye etiket felan da yazılıyo du.ne yazılcaktı??

• arkadaşlar ben tv scartla bagladım ama sesi coaxla 5+1 verdim ama tv den de ses geliyo bunu dvd ayarlarından kapatma şansımız yokmu ben baktım ama bulamadım
    Birde harici hdd baglı iken dvd yi kapattıgımda hdd nin işığı ve disk hal dönüyo bu normalmi yani akşam yatarken kapanması iiçin dvd ayarlıyom sabah kalktıgımda hdd laha calışıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amato -- 29 Ekim 2008; 23:45:29 >
  • ben de dun aldım . bir dvd ye uc adet prison break yazdım altyazıları da dvd ye attım ama filmi sectıgım ekranda altyazı gozukmuyor .yine de fılm altyazılı olarak izlenebiliyor . altyazının neden orda gozukmedıgı hakkında fıkrı olan var mı ? ayrıca altyazı ve fılm ayrı cd lerde ise nasıl secebılırız.tesekkurler
  • quote:

arkadaşlar ben tv scartla bagladım ama sesi coaxla 5+1 verdim ama tv den de ses geliyo bunu dvd ayarlarından kapatma şansımız yokmu ben baktım ama bulamadım

SCART'tan giden sesi ayarlarla kesme olanağı yok, böyle bir seçenek tanıyan cihaz ben henüz rastlamadım. Çözüm, TV nin sesini kısmaktan, ya da ses bağlantıları kesilmiş bir SCART kullanmaktan geçiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenc53

ben de dun aldım . bir dvd ye uc adet prison break yazdım altyazıları da dvd ye attım ama filmi sectıgım ekranda altyazı gozukmuyor .yine de fılm altyazılı olarak izlenebiliyor . altyazının neden orda gozukmedıgı hakkında fıkrı olan var mı ? ayrıca altyazı ve fılm ayrı cd lerde ise nasıl secebılırız.tesekkurler

Cihaz ancak doğrudan oynatabildiği video, ses ve resim dosyalarını ekranında listeliyor. Altyazı dosyalarının tek olarak seçilip oynatılması söz konusu olmadığından bunlar listede gösterilmiyor. Öncelikle CD de veya dizin içerisinde aynı isimli bir altyazı varsa cihaz onu otomatik olarak seçiyor. 5990, ayrı CDlerdeki altyazıları kullanamıyor. Ama aynı CD veya dizin içerisindeki birden çok altyazı arasında aynı isimli olmasa bile seçim yapılabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.