Şimdi Ara

philips dvp 5960/12 incelemesi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
0
Favori
27.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • wd 120 gb hard disk kullanmaktayım ve benim diski de tanımadı
    hard diskin adaptörü yok nasıl kullanabilirim bunu???

    bir de yeni firmware için link verir misiniz
  • Arkadaşlar philips'in sitesinde yeni bi ürün gösteriliyor DVP5986K/51. Türkçe sitede olduğu için türkiyede de olabilir düşüncesiyle ankamall'u gezdim ama bi yerde göremedim. Gören duyan varsa görüş ve önerileri bekliyoruz. DVP5960'ın bi üst modeli sanırım.

    http://www.consumer.philips.com/consumer/catalog/catalog.jsp?navigationValues=HOME_ENTERTAINMENT_GR_TR_CONSUMER%25DVD_HOME_THEATER_CA_TR_CONSUMER%25CONSUMER__RS_FEATURES_HOME_AV_CAT__R_DIVX_ULTRA&compare=true&productIds=DVP5986K_51_TR_CONSUMER%25DVP5960_12_TR_CONSUMER%25&language=tr&country=tr&catalogType=CONSUMER&productId=&productId=




  • Arkadaşlar bende pnasonic ht 885 ev sinema sistemi var bu cihaza 5960 nasıl bağlayabilirim bilgisi olan var mı acaba...Yardımlarınıs için simdiden tesekkurler..........
  • arkadaşlar bende bu cihazı bugün aldım iymi ettim kötümü ettim bilmiyorum yalnız şunu merak ettim ben buna creative in 5+1 sistemini bağlayabilirmiyim cevaplarsanız sevinirim
  • bugun aldım 5960 yanında 500 gb lık western tasınabılır hdd ıle beraber.hdd fat32 formatındaydı hemen format attım ntfs ye donusturdum.ama dvd player tanımadı hddyi.acaba update etsem bır faydası olurmu.bırde bu bahsettıgınız firmware ıcın lınk verırmısınız.yukseltelım surumunu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poker_Player -- 18 Mayıs 2007; 19:38:59 >
  • arkadasla kımse vermıcekmı lınk ? lutfen yardımınızı beklıyorum update prog. icin
  • Neden NTFS'e dönüştürdüğünü anlamış değilim. Kullanma kılavuzu arıza tespit bölümünde sayfa 175'de şu ifade yer alıyor:

    Sorun:_______________________________Çözüm:
    USB flash sürücü içeriği okunamıyor_______– USB flash sürücü formatı oynatıcı ile uyumlu değil.
    ____________________________________– Sürücü farklı bir dosya sistemi ile biçimlendirilmiş. (örn. NTFS)

    Arkadaşlar okumuyoruz. Okuyalım, okuma oranını yükseltelim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugosan_tr -- 21 Mayıs 2007; 9:45:33 >
  • Selamlar,

    Haftasonu Kingston DataTraveler 4GB flashdisk ile divx izlemeyi denendim. Dizileri gayet güzel bir şekilde okuyor ancak dizi ve film isimlerini 8 karakterde görüyor ve sıralamsının da mantığını çözemedim açıkçası. 1. bölümden sonra 4. bölüm sonra 2. vs. karışık sıralıyor ve "LOST32~1.avi" gibi sıra isminin anlaşılamayacağı kadar az sayıda karaktere izin verdi. Altyazılarda da bazen (dosya ve altyazı isimleri tamamen aynı olmasına rağmen) yanlış altyazıyı açtığı ve ya hiç açmadığı da oldu. Bu arada bendeki cihazda metepe/naviga/temi ustaların düzenlediği 5.02b sürüm yazılım yüklü. DVD ve CD den okunan dosyalarda karakter sayısı fazla ama USB de hala 8. Bunun için herhangi bir çözüm varmı? Yani 500gb harddiskim olmadığından bağlayıp dosya karakter sayısının onda da 8 ile sınırlı mı yoksa bu flashdisk ten kaynaklanan bir durummu olduğunu anlayamadım. Bu konuda bildiğiniz çözüm önerilerinizi paylaşabilirseniz çok memnun olurum.
    Teşekkürler
    Selamlar

    Not: 6.01 yazılımında bu duruma ait bir değişiklik varmı bilmiyorum. CD ve DVD de yapılabiliyor ise USB de de yapılabilir mi?




  • quote:

    Orjinalden alıntı: hugosan_tr

    Neden NTFS'e dönüştürdüğünü anlamış değilim. Kullanma kılavuzu arıza tespit bölümünde sayfa 175'de şu ifade yer alıyor:

    Sorun:_______________________________Çözüm:
    USB flash sürücü içeriği okunamıyor_______� USB flash sürücü formatı oynatıcı ile uyumlu değil.
    ____________________________________� Sürücü farklı bir dosya sistemi ile biçimlendirilmiş. (örn. NTFS)

    Arkadaşlar okumuyoruz. Okuyalım, okuma oranını yükseltelim

    arkadasım bu hdd ıcın acılan lınkte o formata cevırın daha verımlı olur dedıgı ıcın o formata cevırmıstım.bılmıyordum dvd playerın desteklemedıgını. :)




  • adaptörü olmayanlar 5v luk usbnin akımına (500ma en fazla) uyan bir adaptörle bir usb kablosunu biçerek harddisklerine adaptör yapabilirler ama bilmeyenlerin bulaşmasını çok önermem.
  • merhabalar,

    yeni aldım, fransa dan.

    el kitabını okur iken şöyle bir ifade dikkatimi çekti:

    Progresive scan özelliğini kullanabimek içn Y-B-R bağlantısını progresive scan özelliği olan tv ye yapın der.

    Benim anlamaığım konu Progresive scan için değilmiydi HDMI bağlantı, Hani hd veya hd ready oluyordu.

    HDMI kablo ile 720p özelliği kullanılamıyor mu? Bu konuda bilgisi olan arkadaşların fikirlerini bekliyorum.

    Saygılarımla
  • arkadaslar bana bırısı nasıl firware ı update edebıecegımı anlatabılırmı ? bu dosyayı nasıl cd ye yakıcam ?
  • merhaba,

    dual ses özelliği olan divx lerde sadece tek ses alabiliyorum. 2. ses e nasıl geçebilirim? Bu konuda tecrübesi olan arkadaş varmıdır?

    saygılarımla
  • bende hala nasıl firmware ın update olacagını bılmıyorum.lutfen yardım edın arkadaslar.gereklı dosyayı nasıl cd ye yazıcam ?
  • Merhaba,
    FW Update dosyasını bilgisayarına indirdiysen sıkıştırılmış dosyanın içinde bir tane "BENI MUTLAKA OKU.TXT" isimli talimat dosyası var onun içinde ne yapman gerektiği yazıyor ama buraya o bölümü kopyalıyorum:

    Not: Bu aşağıdaki işlemi yaparken elektrik kesintisinden etkilenmemen için cihazı bir UPS güç kaynağına bağlayarak yapmanı tavsiye ederim aksi halde FW update ederken elektrik kesilirse cihaz arıza verebiliyormuş.
    Selamlar
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ***Yükleme Talimatı.(Lütfen tamamını okuyun!)***

    1. DVP5960.BIN isimli dosyayı CD/RW ya da CD/R ye single session (no multisession) ve finalised ayarlarıyla 2-4x hızda yazdırın.

    2. Cihazı açıp CD'yi takın! Yeni firmware bulundu, "Press play for upgrade"yazısı çıkacak. Kumandadan veya
    cihazın ön panelinden [Play] tuşuna basın. "Upgrading" yazısı çıkacak ve 5-10sn sonra CD'yi geri verecek.

    3. CD'yi tepsiden alın, BAŞKA HİÇ BİR İŞLEM YAPMAYIN,! Open veya başka hiç bir tuşa basmayın, tepsiyi kapatmayın.

    4. Ortalama bir buçuk dakika (Bu süre uzarsa da hiç bir işlem yapmadan bekleyin) sonra cihaz CD tepsisini kapatacak, ardından cihaz kapanıp tekrar açılacaktır.

    5. Yükleme işlemi bitmiştir.

    RISK KULLANICIYA AİTTİR!




  • bende yamaha amfi var. dijital ses cıkısı almak ıcın coax cıkısa ıhtıyacım var sanırım 5960 ıcın.bır bakarmısınız resme su ısaretledıgım yermı ? desteklıyormu benım amfı bu cıkısı ? tam anlayamadım. bırde nasıl bır kablo almam gerekıyor ?

  • Bende aynı şekilde yamaha anfiye gösterdiğn yerden bağlıyorum.
    Normalde coax kablo takmalısın ama yoksa idareten sıradan tos kabloda bağlayabilirsin.
  • 5960 piyasada ki usb girişi olan en iyi dvd -divx player
    usb girişinde filmlerde problem yasıyorsanız bu kesinlikle usb flash drive ın markasındandır
  • arkadaşlar Firmware update hangi siteden yapıyoruz philipsin varmı
  • bu konuda yardımcı olabılcek varmı gercekten
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.