Şimdi Ara

Phılıps DVD playerda HD UPSCALE ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde Phılıps DVP 5960 DVD PLAYER mevcut. Ön panelde HD UPSCALE tuşu var. Katalogunda bu konu ile ilghili tafsilatlı bir açıklama yok. Dvd yi oynatıyorum tuşa basıyorum ama bir farklılık olmuyor. Sadece köşede INPUT INVALID Yazısı çıkıyor. Olmadığını bildiriyor. Acaba bu sorunu nasıl hallederim.?
    Not: Görüntüyü LCD de izliyorum.

Bir adet LG LM 640 3D FHD Led Lcd,Bir adet Panasonıc 42 inç full hd LCD, Bir adet Philips 37 inç Ekran 5322/12 LCD, 1 adet 37 inç Samsung Panelli Seg marka HD Ready Lcd, 1 adet 70 Ekran Vestel marka Tv, 3 adet 37 ekran tv seg-vestel-arçelik,1 adet 22 inç full HD Seg marka LCD, 1 adet toplama bilgisayar. 1 adet Asus marka bilgisayar, Bir adet Packerd Bell dizüstü, Bir adet lenovo marka dizüstü bilgisayar,1 adet Artes marka Ipad, 2 Triangle Hıgh-end speaker Esprit(Heliada) , Triangle noxa minor center speaker, 2 adet Triangle surround, bir Velodyne CHT-R- 0.1.5 Subwofer, bir adet Pıonner 5 1 ses sitemi, VU DUO HD receiver,VU SOLO 2 Receiver, JVC 5052 Model A/V receivers,Onkyo TX-SR508 AV receivers
  • Hdmi ile bağlı ise o uyarıyı vermemesi lazım. Scart ile bağlandığında o uyarıyı verir.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.