Şimdi Ara

Philips Bodygroom TT2021 İncelemesi (Resimli ve Videolu) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
389
Cevap
22
Favori
164.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bg2024 aldım biraz önce ve biraz denedim ilk başta korktum :) ama hiç hissetmeden gayet kol ve göğüs bölgesindeki yoğunlukta iyi çalıştı kuru kuru ama esas şoku suyu açmak isteyince yaşadım sular kesilmiş
  • bg2028 aldım.
  • bende baya uzun zamandır bu aleti kullanıyorum. daha biraz önce yine kullandım fakat maalesef bıçağın üzerindeki metal yerinden çıktı ve girecek gibi de durmuyor. acaba sadece bıçak kısmını yedek parça olarak bulabilir miyiz ?

Philips Bodygroom TT2021 İncelemesi (Resimli ve Videolu)

buldum galiba. yaklaşık 30 dolar. oha.

Philips Bodygroom TT2021 İncelemesi (Resimli ve Videolu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MissYou -- 18 Eylül 2012; 12:44:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MissYou

bende baya uzun zamandır bu aleti kullanıyorum. daha biraz önce yine kullandım fakat maalesef bıçağın üzerindeki metal yerinden çıktı ve girecek gibi de durmuyor. acaba sadece bıçak kısmını yedek parça olarak bulabilir miyiz ?

buldum galiba. yaklaşık 30 dolar. oha.

Bence bir servise uğrasanız belki daha ucuza işinizi görürsünüz. Bende Philips tıraş makinesi ( RQ1260) için başlık bakınıyordum ancak fiyatlar oldukça yüksek.
  • Benimde bıcagın üst tarafi kırıldı nerden acaba alabiliriz??

• Arkadaşlar bu makine mesela koltuk altında veya bikini bölgesinde kullandığımızda avucumuzun içi gibi pürüzsüz olur mu ? Yoksa jiletle veya tüy dökücüyle alınmış gibi mi ? Oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: y@sin1

Arkadaşlar bu makine mesela koltuk altında veya bikini bölgesinde kullandığımızda avucumuzun içi gibi pürüzsüz olur mu ? Yoksa jiletle veya tüy dökücüyle alınmış gibi mi ? Oluyor...

Tüy dökücü nedir bilmiyorum ama istersen yandaki hareketli bıçaklarla uzun kılları kesip sonradan elek kısmıyla pürüzsüz tıraş olabilirsin ama işi biraz uzatırsan cildi tahriş edersin.
    Birde tıraş sonrası muhakkak krem kullan ki sıkıntı olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Orijinalden alıntı: y@sin1

Arkadaşlar bu makine mesela koltuk altında veya bikini bölgesinde kullandığımızda avucumuzun içi gibi pürüzsüz olur mu ? Yoksa jiletle veya tüy dökücüyle alınmış gibi mi ? Oluyor...

Tüy dökücü nedir bilmiyorum ama istersen yandaki hareketli bıçaklarla uzun kılları kesip sonradan elek kısmıyla pürüzsüz tıraş olabilirsin ama işi biraz uzatırsan cildi tahriş edersin.
    Birde tıraş sonrası muhakkak krem kullan ki sıkıntı olmasın.

Öncelikle mesajın için teşekkürler...Krem nasıl bir krem olmalı markası v.s...Losyon olur mu?Mesela arko traş kolanyası gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y@sin1 -- 12 Ekim 2012; 11:27:32 >

• Hocam mesajınız onay bekliyor ama herhangi bir krem olabilir. Bepanthene Plus iyi olur.
  • philips tt 2021 için adaptör nereden bulunabilir İstanbul'da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fugue

philips tt 2021 için adaptör nereden bulunabilir İstanbul'da?

Hocam orjinal adaptor alamaya kalkarsaniz servislerden bulabilirsiniz ama bunu hic tavsiye etmem cunku yuksek fiyat vereceklerdir. Bence eski adaptorunuzu alip bir elektrikciye gidin size muhakkak yardimci olacaktir. Eski aaptor yoksa urun tanitim kilavuzuyla gidin size uygun adaptoru ucuz bir sekilde temin edecektir. Servisler 5-10 liralik mala 50-60 lira isterler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

yumurtalıklarda da kullanılabiliniyor mu ?

komple yumurtalıklarını koparıp almasın dayı dıkkat et
  • Arkadaşlar ben gögüs ve özel bölgemde kullanabileceğim bir bakım seti almak istiyorum...Ancak tedirginim jilet gibi olucak diye ve philips'in sayfasında 3 çeşit mevcut ama hangisi benim istediğim tür anlıyamadum...Yardımcı olabilir misiniz...Benim istediğim makine tüyler alındıktan sonra elimin içi gibi düz ve pürüzsüz yapmasını istiyorum yani yüzeyden almıcak...Verdiğim linkte hangisi acaba benim istediğim...

http://www.philips.com.tr/c/vuecut-bakimi/34036/cat/#filterState0=BODY_GROOMING_SU_TR_CONSUMER%3Dtrue

yada bu olur mu ?

http://www.philips.com.tr/c/mens-timar/multigroom-50-dk-erkek-bakimi-yuez-sac-vuecut-kullanimi-qg3280_32/prd/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y@sin1 -- 29 Ekim 2012; 11:18:04 >

• adaptörümü kaybetmiştim

bir elektrikçiyle konuşayım, teşekkürler cevabınız için
  • Philips BG-2028 alıp kullanan arkadaşlar yorum ve görüşlerini belirtebilir mi ?

tt-2021 ile bg-2028 arasında tercih yapsak ne önerirsiniz?
  • arkadaş kim açtıysa bu konuyu :D süper güldüm akşam akşam vallahi cem yılmazdan betersiniz :D neyse bende ilk kullanım sonundaki deneyimimi sizlerle paylaşayım dün akşam 102 liraya realden aldım 4 taksitle çok seçenek yoktu bende bunu aldım diğerleri daha ucuzdu vs birde bunu almamın sebebini yazayım ense tışarı vs olayım diye aldım, aslında bu alet tam ense tıraşı için uygun değil ama bence işe yaradı ekstradan etek tıraşı filan olabilirim diye aldım çoklu kullanım için yani.önceki kullandığım alet bozuldu hani berberlerin kullandığı ufak tıraş makineleri varya ense almak için küçük aletler var ince uzun onlardandı hiç memnun değildim ondan çünkü her yerimi çiziyordu kızartıyordu enseyi alırken filan boynum kıpkırmızı oluyordu, etek tıraşı olayım dedim bir kere yumurtalıkları koparıyordu ceyran çarpmışa döndüm kılları çekiyor filan bir dahada denemedim :D bu alette dün korka korka denedim sonuç mükemmel oldu hiçbir ağrı sızı acı olmadı mükemmele yakın bir sonuç aldım. etek tıraşı ve sonra koltuk altını güzelce aldım sonra birde makatta deniyeyim dedim sonuç süper :D bazı arkadaşlar elini oraya nasıl sokacaksın diye sormuş :D ben kısaca cevap vereyim banyoda bacaklarını sumocular gibi iki yana açacaksın sonra allah ne verdiyse dalacaksın bu kadar basit :D ben böyle yaptım yani.unutuyordum, birde cihazı ilk açtığımda dün akşam yüzümde denedim etek tıraşından önce,sakalımın resmimi koyuyorum pazartesi günü antalya trabzon maçında çektiğim fotoğraf sakallar bayağı uzundu hepsini kestim attım , keçi sakalı bırakayım dedim ama şekil verme konusunda sıkıntılı ama tamamen kesmeyi düşünüyorsanız sakalınızı bence başarılıydı benim sakalım çok sık değil o yüzden işe yaradı sizinkini bilemem, yüz için yinede uygun değil diyenlerde var ben denedim sadece ayrıca boynun altındaki sakalları kesmek benim için tam bir işkence jiletle tam almıyor biraz bastırınca tahriş oluyor en azından o bölgeyi güzel temizledi diyebilirim, birkaç tane kıl kaldı yüzümde kestikten sonra dikkatli bakınca onlarıda jiletle alıverdim :D son olarak sırt bölgemdede rahatlıkla bu cihazı kullanabileceğimi düşünüyorum çok fazla kıl yok sırtımda bir tutam birşey var böbreklerin hizasında o kadar ama göğüs ve bacaklarda kullanmayı düşünmüyorum diğer arkadaşların yaptığı yorumlardan dolayı hem şarjın ömrü kısalır hemde uzun süreli kullanım için uygun olmayabilir çünkü 5 yada 10 dakikada kesemezsiniz göğüs ve bacak kısımlarını şarjı bitebilir en az 30 dakika gerekli düzgün ve pürüssüz bir kesim için.benim geçen sene 25 liraya aldığım çin malı saç tıraş makinem var onunla gayet rahat bir şekilde alabilirim göğüs ve bacak bölgesindeki kılları sıfır numarayla alsam bana yeter, öyle bir derdimde yok gerçi sırtımdakileri alsam yeter göğüs ve bacakları pek sık almam senede birkaç kere fitnessa başlayacağım haftaya kilo aldık baya ondan önce belki bir kere alabilirim ama dediğim gibi alan büyük olduğu için göğüs ve bacak kısmında kullanılmazsa daha iyi olur görüşündeyim,çok bilmişlik yapmadan benim size tavsiyem bu :D cihazı sadece etek altı koltuk altı tıraşında kullanmanız.http://f1211.hizliresim.com/13/9/fs623.jpg

• Bu aleti düşününenler içi ben de biri iki şey söyliyim,

-Kesinlikle kuru kullanın,
    -İlk başta acemilik çekebilirsiniz "kesmiyor lan bu" falan gibisinden, nasıl tutacağınız dahi bilemezsiniz.. ben de ilk başta öyle olmuştum ama her traşta artık eliniz alıştıkça ve makinayı tanıdıkça daha rahat ve hızlı traş ediyorsunuz.
    -Vücut bölgenizin hemen hemen her yerinde kullanabilirsiniz (tabiki sakal hariç)
    -Sıfır traş bıçağı tıpkı jilet gibi pürüssüz bir traş yapıyor bilginiz olsun.

Kullandıktan sonra bıçak kafasını ve sıfır traş başlığını da çıkararak yıkayın, makinayı istediğiniz gibi suyun altına tutarak yıkayabilirsiniz.

Hadiii hayırlı traşşşlarr :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 14 Kasım 2012; 19:06:26 >

• vucut için bundan daha iyi tıraş eden makine varmı? yoksa bunu almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.