Şimdi Ara

Philips bdp 3200 aldim(Ufak inceleme) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mobile prof.

quote:

Orijinalden alıntı: ergin967

selam prof bir sorum olacak sana bu cihaz nette 10 tl civarlarında satılan kopya blu ray,leri sorunsuz okurmu acaba? yıllar önce dvd playerler yeni çıktığında parayı basıp en kalitelisini alacağım diye panasonic,e 700 tl vermiştim sonra ne göreyim 10 tane copy disc koyuyorum 8,inde ''no disc'' diye geri atıyor işin komiği millet bunun beşte biri fiyatına satılan yumatu dvd playerle her filmi açıyordu o acıyı birdaha yaşamak istemiyorum

@ergin967 hic bir fikrim yok. Cihaz da problem var arkadaslar yeni farkettim butun filmlerde ufak donmalar oluyor. Alacak olanlar benim servis sonucumu beklesinler kronik olabilir.

Selamlar
    Sizin cihazda son durum nedir?

• İsin acikcasi servise gonderemedim. Tadilat yaptiriyorum evimi o yuzden bos zamanim yok bir de is meselesi kusura bakmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İsin acikcasi servise gonderemedim. Tadilat yaptiriyorum evimi o yuzden bos zamanim yok bir de is meselesi kusura bakmayin.

hocam bir gelişme varmı acaba ürün hakkında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgüç55

quote:

İsin acikcasi servise gonderemedim. Tadilat yaptiriyorum evimi o yuzden bos zamanim yok bir de is meselesi kusura bakmayin.

hocam bir gelişme varmı acaba ürün hakkında...

Vallahi efendim hepinizden çok özür diliyorum bilgilendirmediğim için sizi.
    Tadilat ve girdiğim bazı borçlar yüzünden inanın hiç götürmek bile istemedim servise.
    Fakat şöyle diyebilirm ki ,bazı kullandığını duyduğum kişiler cihazdan memnunlar. (Blu-Ray Görüntü performansından bende memnunum aslında.)
    Benim cihazımda çözemediğim bazı donanımsal sorunlar var sanırım. Çünkü bütün görüntü ayarları ile oynadım değiştirdim, bana mısın demedi alet halen 15 saniyede bir görüntü atlıyor, takılıyor.
    Verdiğim rahatsızlık için tekrar bütün Bluray/HD-DVD bölümünden özür diliyorum.
    Saygılar.
    Mobile Prof.

Edit:İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 26 Aralık 2011; 21:11:25 >

• bu ürünü ben de aldım kullananlara bir sorum olacak acaba usb adaptörü için philips in desteklediği kendi ürünü yerini yerine başka markaların benzer ürünlerini kullanabilir miyiz ? bilgisi olanlardan yardım bekliyorum teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.