Şimdi Ara

Philips A5.600 veya A3.600

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ürünleri kullanan varmı varsa ürün hakkındaki yorumu ve tavsiye ediyorsanız nerede bulabilirim... teşekkürler....kulağınız hep güzel seslerle dolsun....

• ben a5600 kullanıyorum 2 sene önce almıştım. audıgy2 zs ile iyi bir ikili oluşturuyorlar fakat philipsin o modelleri artık piyasada yok biliyorum..
    en hoşuma giden yanı ise yüksek seste bile sesin bozulmaması.
    ben bundan sonra artık hi-fi sese terfi ederim.
  • bi arkadaşta a3.600+audigy2zs ikilisini dinledim gerçekten ii bi sistem

üç girişi (2x stereo + 1x 5.1) we uzaktan kumandası war ayrıca uydularda çok az yer kaplıyo
  • Sanırım a5.600 denemiş ve memnun kalmıştım hatta bir arkadaşa aldırmıştım. Her fırsatta çok memnun kaldığını söyleyip teşekkür eder sağolsun. Sizin de memnun kalacağınızı tahmin ediyorum.
  • bende pihilipsA3.610 var ve ben çok memnunum züpeer
  • Almak istediğin ses sistemleri bence performans olarak iyi ancak Philips bu ürünlerin üretimini artık durdurmuş durumda ve piyasada bulman neredeyse imkansız. Olsa bende almak istiyorum çok iyi araştırdım ancak bu ürünleri internet dahil hiç biryerde bulamadım. Bunun yerine Philips MMS460 modeli piyasada o ürüne yonelebilirsin 80W RMS değerine sahip ancak forumda onun yerine Logitech X530 önerilliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Max. 1.650.000 tl suv önerisi ?
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.