Bildirim
Philips A5.600 veya A3.600
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ben a5600 kullanıyorum 2 sene önce almıştım. audıgy2 zs ile iyi bir ikili oluşturuyorlar fakat philipsin o modelleri artık piyasada yok biliyorum..
en hoşuma giden yanı ise yüksek seste bile sesin bozulmaması.
ben bundan sonra artık hi-fi sese terfi ederim. -
bi arkadaşta a3.600+audigy2zs ikilisini dinledim gerçekten ii bi sistem
üç girişi (2x stereo + 1x 5.1) we uzaktan kumandası war ayrıca uydularda çok az yer kaplıyo -
Sanırım a5.600 denemiş ve memnun kalmıştım hatta bir arkadaşa aldırmıştım. Her fırsatta çok memnun kaldığını söyleyip teşekkür eder sağolsun. Sizin de memnun kalacağınızı tahmin ediyorum. -
bende pihilipsA3.610 var ve ben çok memnunum züpeer -
Almak istediğin ses sistemleri bence performans olarak iyi ancak Philips bu ürünlerin üretimini artık durdurmuş durumda ve piyasada bulman neredeyse imkansız. Olsa bende almak istiyorum çok iyi araştırdım ancak bu ürünleri internet dahil hiç biryerde bulamadım. Bunun yerine Philips MMS460 modeli piyasada o ürüne yonelebilirsin 80W RMS değerine sahip ancak forumda onun yerine Logitech X530 önerilliyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X