Şimdi Ara

PHILIPS 9 SERISI KULLANICILARI [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.673
Cevap
13
Favori
157.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tesekkurleri halloldu. Teshirdeki cihazların kullanım saatlerini bakmakk için gerekli idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tabsud33 -- 4 Aralık 2011; 15:55:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: finansmen1

Müsadenizle albani üstada farklı bir soru sormak istiyorum.

Üstada, benim PC'de kulandığım Samsung BX Led monitörün kapanınca ekranı simsiyah. Mikrofiber bezi ıslatıp siliyorum, pırıl pırıl oluyor. Hiç toz zerresi kalmıyor. Aynı şey hemen hemen Vestel LCD için de geçerli. Fakat aynı şekilde 46PFL9705'i siliyorum, siler silmez hemen peşinden toz zerrecikleri başlıyor ekrana yapışmaya.

Ne önerirsiniz, nasıl temizleyelim bu cihazı?

Az önce tekrar baktım cihazın yüzeyine. Bu sefer toz zerreciklerini göremedim.

Allah Allah.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tabsud33

Arkadaşlar bu tv de servis menusune giriş nasıl? bilgi verirseniz sevinirim.

Arkadaş daha ilk mesajında aramıza çok hızlı bir giriş yapmış. İlk sorduğu soruya baksanıza.

Arkadaşım siteyi uzun süre takip etmekteydim servis menusunda kullanım saati yazıyor, bunu öğrenmek için yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhanayhan

Servis menüsünü buldum.

Kumanda üzerinden 062596 tuşlarından sonra ortadaki ok tuşu na basın. Yalnız bu menüdeki ayarları değiştirmek cihazı garanti dışına çıkarabilir uyarısı geliyor bilginize.

Bilgi amaçlı girdim...inceleyip çıktım...Hiç bir ayarları değiştirmedim.

Zaten baştaki "ayarları değiştirmek cihazı garanti dışına çıkarabilir" uyarısı caydırıcıydı...

Sadece bilgi amaçlı olarak servis menüsü şifresi aklımızda bulunsun.

Aman ha en ufak bir ayarıyla oynamayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogretmen-1970 -- 4 Aralık 2011; 16:33:41 >

• quote:

Müsadenizle albani üstada farklı bir soru sormak istiyorum.

Üstada, benim PC'de kulandığım Samsung BX Led monitörün kapanınca ekranı simsiyah. Mikrofiber bezi ıslatıp siliyorum, pırıl pırıl oluyor. Hiç toz zerresi kalmıyor. Aynı şey hemen hemen Vestel LCD için de geçerli. Fakat aynı şekilde 46PFL9705'i siliyorum, siler silmez hemen peşinden toz zerrecikleri başlıyor ekrana yapışmaya.

Ne önerirsiniz, nasıl temizleyelim bu cihazı?

Bu tip panellerin ön yüzeylerindeki özel koruyucu katmanı temizlemek için kesinlikle Alkol ve diğer
    kimyasalları içeren "sözde" temizleme solusyon/spray v.s türü ürünler kullanmayınız!

Kuru bir micro-fiber bezle "dairesel hareketler" yapmadan!!! sadece tek yönde yukarıdan-aşağıta tozları
    temizleyin!

Parmak-El izi/Leke v.s türü kirler ve yapışmı benzer krileri temizlemek içinde;"Kuru Temizleme"
    yapıyorsunuz
    Şöyleki lekeli bölgeye nefesinizi hohh diye verin ve buharlaştırın sonrada hemen ardından yukarıdan
    aşağıya silin,tertemiz olur,hem kuru hemde doğal yöntem
    Leke inatçı ise;hohhlamaya devam yani nefesinize kuvvet işlemi devam ettirin

Ayrıca bu yazdığım yöntem;şaka veya gırgır filan değil değildir!

++

• burdan arkadasları darty de46pfl 9705in 2400 tl fıyatı var dedıgını duyduktan sonra kız kardesıme almak icin bugun darty merter ve darty kale center e gıttım.ıkısındede boyle bır fıyatın olmadıgını 3999 tlden %20indirimle=3199tl oldugunu soyledıler.tabı buyuk bır hayal kırıklıgı ıle medıa markt gungeren e (efes fabrıkasının ustu)gıttım.ordada ellerınde olmadıgını teshır 2 adet kaldıgını fıyatında 3099 tl oldugunu soyledıler.satıcı bana etıket fıyatı 6700tl olan 9706 yı 5800 e teklıf ettı.almadık tabı..boynu bukuk cıktık.hadı bırde carrefour teknosa ya bakayım dedım.oradada teshır kalmıs.(onlarda olıvıum daymış)teshırı 3999 a verıyor saskınlar.en son avcumuzu yalayarak cıktık:(((
  • quote:

Orijinalden alıntı: herdemix

469705H TV ALDIM ÇOK MEMNUNUM 3D OLAYINI BLUERAY OYNATICI OLMADAĞINDAN DENEYEMEDİM AMA XBOX TA OYUN PYNARKEN 3D AKTİF OLUYOR GÖRÜNTÜYÜ YANYANA YAPIYORUM GÖZLÜĞÜDE TAKIYORUM AMA GÖRÜNTÜ BİRLEŞMİYOR XBOXTANMI TVDENMİ GÖZLÜKTENMİ ÇÖZEMEDİM

bu konuda yardımcı olucak yokmu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemagru11

46pfl9705 şu anda 2400tl dartyde, hediye transmitter veya gözlük yok sadece tv fiyatı.

2400 TL diye sadece sen söylüyorsun bu fiyatı....

Kendin bu fiyata aldın mı? Ya da fiyatı gözlerinle gördün mü?
  • Beyler ikiye-üçe fazla takılmayın yaw

46 9xx için 3/3,2 gayet uygun fiyattır(teşhir bile olsa!!)

Siz üretimi bitmiş,artık neredeyse kendiside kalmamış olan son 9xx lardan bahsediyorsunuz!
    ayrıca piyasada özellikle teşhir bazında fiyatları farklı cihazlar görülebilir,şansınız varsa denk
    gelirsiniz v.s
    Sıfır olanlar ise ki sıfırlarında kaçı sıfır Allah bilir gari

Siz Bardağın birde dolu tarafına bakın,hep boş tarafına bakıyorusnuz gibi geliyor bana!

2,4 fiyatıda doğru olur/olabilir ama 4 kağıt gibi rakam da görebilirsiniz!!

Fiyatlar çok oynak,ve uyanık bir çok Satıcı vaziyete göre pozisyon alıyor!
    Örneğin hemen herkes DH yi takip ediyor TR de,bilmem haberiniz varmıydı acep???
    En çokta Satıcı kesimi!!

Kimisi bana Dua ediyor kimisi küfür ediyor

Forumlar çakal dolu özellikle DH de!!
    Fake bir dünya insan cirit atıyor DH de!!

Azıcık uyanın olun,etrafınıza filan iyi bakın

++

Bugün 3 kağıda 46" 9xx güzel fiyatlı bir paneldir,daha fazla eşelemeyin olayı!
    Ama şansınız iyi ise çok daha aşağı rakamlara da elbette bulabileceksiniz,teşhir olursa v.s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 4 Aralık 2011; 18:32:20 >

• 2400 tl ye teshir ürünü alındıgını biliyorum 1600 saat kullanılmış, bende almaya gittim fakat yetişemedim.
  • Servis menüsünde cihazın kaç saat kullanıldığı yazıyor. Bu süreyi sıfırlamak mümkün mü?
    Örneğin virgin mode falan yazıyor kurcalamadım ben o yüzden bilmiyorum.
  • bugün bende vatandan 46"9705 aldım bakalım hayırlısı, salı günü getirecekler tv yi.
  • arkadaşlar bu tvye 9605'e ses sistemini coax nasıl bağlayabiliriz?
    kulaklık girisinden diye biliyorum ama bagladigimda ses gelmiyor .
    kulakliklari nasıl aktif hale getirebiliriz ???!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ariaven -- 4 Aralık 2011; 23:44:43 >
  • arkadaşlar tv ile ilgili bir sorum olacak,

tv yi satın alırken gözlüklü paket yanında yoktu, onu ayrı satın almam gerekli. yanlız gördüğüm kadarı ile gözlüktede birkaç farklı model mevcut.

birkaç farklı model mevcut olmasının sebebi nedir, benim gördüğüm birkaç farklı modelinde 9705 e uyumlu olduğu yönünde (yanlışım varsa düzeltin öyle okudum) eğer aynı tv ye birkaç farklı model uyuyorsa gözlükler arasındaki farklar nelerdir?

Mesela aşağıdaki gözlük ile ilk link in bir altındaki transmitter uyumlumudur?

www.hepsiburada.com
    Philips 3D Televizyon Gözlüğü PTA516 Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-3d-gozluk-vericisi-pta215/productDetails.aspx?productId=evphpta516&categoryId=8003673

http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-3d-gozluk-vericisi-pta215/productDetails.aspx?productId=evphpta215&categoryId=8003673&SKU=EVPHPTA215

yukarıdakiler birbirine ve 9705 e uyumlumudur sizce?

birde ilave olarak yukarıdaki modelden farklı olarak şöyle bir gözlük var,

http://www.philips.com.tr/c/tv-ve-monitoer-aksesuarlar/pta03_00/prd/

bunların arasındaki farklar nelerdir? Yardımcı olabilirmisiniz rica etsem?

• Iki sayfa otede ayrintili anlattik, bir zahmet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyarar

Iki sayfa otede ayrintili anlattik, bir zahmet.

hocam 1 saattir sayfaları dolaşıyorum fakat genede bulamadım, sorun bende olsa gerek :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogretmen-1970

quote:

Orijinalden alıntı: lemagru11

46pfl9705 şu anda 2400tl dartyde, hediye transmitter veya gözlük yok sadece tv fiyatı.

2400 TL diye sadece sen söylüyorsun bu fiyatı....

Kendin bu fiyata aldın mı? Ya da fiyatı gözlerinle gördün mü?

merhaba
    darty bu ürünü indirime girmeden önce 2899tlye 1 gözlük ve 1 transmitter ile satıyordu. indirim olmadan 1 gün önce fiyatını 100tl arttırıp 2999tl yaptılar ve ertesi günde %20 indirimle 2400tlye gözlük ve transmitter olmadan sattılar.
    sonraki günlerde stok kalmadığı için fiyatı arttırmışlarsa bilemem.

benim tv kuruldu bile servise koliyi açarken dikkatlice incelemelerini ve kapalı koli olup olmadığını bana söylemelerini rica ettim, servis kolinin kapağını açar açmaz ilk ben açıyorum bu koliyi şu anda emin olabilirsiniz dedi, bütün parçalarınıda inceledi ve kullanılmamış daha önce dedi.
    herkese iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemagru11 -- 5 Aralık 2011; 2:13:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pape

arkadaşlar tv ile ilgili bir sorum olacak,

tv yi satın alırken gözlüklü paket yanında yoktu, onu ayrı satın almam gerekli. yanlız gördüğüm kadarı ile gözlüktede birkaç farklı model mevcut.

birkaç farklı model mevcut olmasının sebebi nedir, benim gördüğüm birkaç farklı modelinde 9705 e uyumlu olduğu yönünde (yanlışım varsa düzeltin öyle okudum) eğer aynı tv ye birkaç farklı model uyuyorsa gözlükler arasındaki farklar nelerdir?

www.hepsiburada.com
    http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-3d-gozluk-vericisi-pta215/productDetails.aspx?productId=evphpta516&categoryId=8003673

http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-3d-gozluk-vericisi-pta215/productDetails.aspx?productId=evphpta215&categoryId=8003673&SKU=EVPHPTA215

Ben, verdiğin linklerdeki PTA215 vericiyi ve PTA516 gözlükleri 9705 ile kullanıyorum. Hiç bir sorun yok. Tereddütsüz alıp güzelce kullanabilirsin. Gözlükler PTA02 paketindeki gibi değil, bunlar usb den doldurulabiliyor.

Asıl önemli olan bence bunlar değil; nasıl bir kaynaktan 3D film izleyeceğin çok daha önemli. 9705 kendi usb' sinden 3d mkv filmleri görüyor ve gösteriyor ama TV 3D yi aktif hale getirmiyor. Yani yanyana görüntüler öyle kalıyor. Bu nedenle kendi indireceğin 3 boyutlu filmleri izleyeceksen bir media player a ihtiyacın olacak.

Ama bu TV de 3 boyutlu film izlemek, özellikle de belgesel veya 3D clip ve demoları izlemek çok keyifli. Bu TV yi alıp gözlükleri almamak yanlış olur diye düşünüyor ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Bir de 3D için bu ekran bile küçük diyebilirim. Alırsan eğer klavuzunda göreceksin, ideal izleme mesafesinin TV nin yüksekliğinin 3 katı olduğu söyleniyor. Biz evde 1,5 metreye 2 sandelye koyup o şekilde izliyoruz. Ortam tamamen de karanlık olursa gördüklerine inanamayacak, teknomarketlerde hazırlanan demolardan çok daha iyi sonuç alavaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: farmer27

quote:

www.hepsiburada.com

Ben, verdiğin linklerdeki PTA215 vericiyi ve PTA516 gözlükleri 9705 ile kullanıyorum. Hiç bir sorun yok. Tereddütsüz alıp güzelce kullanabilirsin. Gözlükler PTA02 paketindeki gibi değil, bunlar usb den doldurulabiliyor.

Asıl önemli olan bence bunlar değil; nasıl bir kaynaktan 3D film izleyeceğin çok daha önemli. 9705 kendi usb' sinden 3d mkv filmleri görüyor ve gösteriyor ama TV 3D yi aktif hale getirmiyor. Yani yanyana görüntüler öyle kalıyor. Bu nedenle kendi indireceğin 3 boyutlu filmleri izleyeceksen bir media player a ihtiyacın olacak.

Ama bu TV de 3 boyutlu film izlemek, özellikle de belgesel veya 3D clip ve demoları izlemek çok keyifli. Bu TV yi alıp gözlükleri almamak yanlış olur diye düşünüyor ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Bir de 3D için bu ekran bile küçük diyebilirim. Alırsan eğer klavuzunda göreceksin, ideal izleme mesafesinin TV nin yüksekliğinin 3 katı olduğu söyleniyor. Biz evde 1,5 metreye 2 sandelye koyup o şekilde izliyoruz. Ortam tamamen de karanlık olursa gördüklerine inanamayacak, teknomarketlerde hazırlanan demolardan çok daha iyi sonuç alavaksın.

Tv nin USB sinden 3D izlemenin mümkün olmadığını daha önceki mesajlarda da okumuştum.

Sorum Şu : 3D izlemek için sıradan bir media Player yetiyor mu? Yoksa 3D uyumlu pahalı bir media oynatıcı mı almamız gerekiyor.

http://www.bimeks.com.tr/urun/119370/philips-hmp3000-hd-medya-oynatici.aspx

Bu media oynatıcılar uyar mı? Ya da özellikle önereceğiniz media oynatıcı ne olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogretmen-1970 -- 5 Aralık 2011; 11:46:41 >

• quote:

www.hepsiburada.com

Öncelikle hayırlı olsun. Ben de MediaMarkt'tan aldığımda yanında PTA 516 gözlük ve PTA 215 verici ile teslim ettiler. Bu set ile bir sorun yasamayacagınızı düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.