Şimdi Ara

PHILIPS 9 SERISI KULLANICILARI [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.673
Cevap
13
Favori
157.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kerboranlı

diğer resimler

PHILIPS 9 SERISI KULLANICILARI [ANA KONU]

Bu kadar net,canlı rekler veren tv şu an için 9705 ve 9706 da var.Başka tv de bulamazsınız...

Yukarda arkadaşların da söylediği gibi 3D için tv alınmaz öncelikle kaliteli SD veHD görüntü için tv alınır.

Üstelik 3D kalitesininde görmememe rağmen 9705 te mükemmel olacağından kuşkum yok.

Bu kadar mükemmel tv den kalitesiz 3D çıkmayacaktır.Reklam yapmışcasına övüyoruz ama tv nin her yerinden kalite akıyor.

9706 lar 1 yıl sonra ancak 3000 TL seviyelerine düşer.Şu an için alınacak en kaliteli tv 9705 tir.

Samsung,Lg,Sony v.s... Şu an için hepsi bu tv ye göre hikaye.Araştırmaya incelemeye bile gerek yok.

Tükenmeden kapın derim.Pişman olan yok çünkü...

• kablolu yayın indiana
  • 3D'yi bugun bi deneyim dedim. Bi kac tane SBS MKV indirdim, gozluklerin ikisini full sarjladim, sonra basladim 3D izlemeye.

Bir tane gozlukte sorun cikti. Her 5 - 10 saniye arasinda 3D goruntu bir kesilip bir geri donuyor, tabikki izlerken cok uyuz oluyor.
    Obur gozlukte hic bir sorun yok. Bunu ben bir Media Markt'a geri getireyim. Boyle bir sorun oldu mu hic kimse de, belli bir problem mi?
  • arkadaşlar benim merak ettiğim bir konu var önceki sorulan sorularda rastlayamadım 500 gb lık bir harici diskten türkçe dublajlı mkv uzantılı film seyredebilirmiyim (evde bilgisayar ve internetim yok yani bilgisayar bağlantısı yapamam)
  • quote:

Orijinalden alıntı: indiana79

oyunlar nasıl fınans..bırde gozu yorma tıtreme bazı nesnelerin hafiften çift gorunmesi gıbı durumlar varmı..3d ızlemek farklımı sarıyormu..bırde benımkı 40 inc tv..nasıl olur 3d bende..neden 46 dan dusuk olmasın dedın..bırde sen kac metden ızlıyorsun 3d yı..

Şöyle söyliyim. Ben öyle çift görünme, titreme gibi bariz bir duruma rastlamadım. Çok uzun süre izlemediğim için olacak belki ama baş ağrısı, gözlerin bulanması vs gibi bir sorunla da karşılaşmadım. Bu gece biraz daha izleyeceğim. Bakalım farklı bir deneyim yaşayacak mıyım!!!

Fakat iki husus çok önemli bence 3D olayında. Birincisi ekran boyutu. Çünkü bu 3D olayı bence büyük oranda görüntünün derinliği ve netliği ile ilgili. Netlik konusu tamam ama derinlik konusuna gelince bence 46 inç bile yeteri kadar büyük değil. Çünkü ön plandaki görüntüler tamam da arka plandaki nesneler küçük kalınca biraz keyfi kaçabiliyor.

İkincisi parlaklık. Gözlüğü takınca doğal olarak görüntülerin parlaklığı bir nebze kayboluyor. İşte bu noktada bence Philips'lerin ambilight özelliği imdada yetişiyor. Parlaklık kaybını telafi ediyor.

3D tabi ki henüz çok yaygın olmadığı için TV seçiminde görece önemi oldukça düşük. Ha ben özellikle 3D olayı için TV seçerim diyen arkadaşlar varsa o başka. Ama gerçekten SD / HD yayınlar için çok iyi bir TV seçtiğimiz bir gerçek.

Oyun performansı için henüz yazmak için biraz erken. Yakında yazarım ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: e.altundag

Dun vatan topkapi magazasina ugradim.3d modunda calisan phil9706 ve sony nin bir modeli vardi yanyana.ikisinde gizlukleri sabit bir tripod a takili ve 2-2.5 m mesafe civarindaydi. Ikisindede ayni film oynuyordu ve benim nacizane gordugum phil 9706 pruzssuz titresimsiz ve golgesizken sony de bir hayali golge ile birlikte hani eski dusuk hz li ekranlardaki titreme surekli oluyordu.sanki tv 10.15hz mis gibi.gozlugu cikarinca o golge dha belirgin ancak titreme yoktu.basimin agridigini hissettim.fakat phil 9706 harbiden fena bir tv.bir kere. Kagit gibi ince.ambilight ekranla bir olup tv ye 60*70 inclik bir hava veriyor.3d deyi kiyasliyabilecegim yanindaki sony den baska bir cihaz olmadigi icin ise pek ahkam kesemem ama basim hic Agrimadi.titreme ve golgeleme hic yoktu ancak kontras yada parlaklikta iki tv dede belirgin bir dusus oluyordu.ama phil ambilight ile bunu hissetirmedi bana.
    Sanirim benim plazma beni bir sene daha idare eder ve 9706 bu sene 9705 in durumuna dusup ayni rakamlara duserse seneye 9706 veye 9955cinema21*9.kesin alirim beni mest ettii.
    Spextra xl i gorunce ustuneled serit cekip cakma spectra3 yaptigim plazmami spectra4 yapmaya ve altimada bir led serit cekmeye karar verdim.birazdan yapicam.bitince resimleri atarim:-)

Yanlış bilmiyorsam Philips 9706 Eisa ödülü aldı. En iyi 3D TV

www.eisa.eu
    Page not found | EISA – Expert Imaging and Sound Association
    http://www.eisa.eu/award/45/european-3d-tv-2011-2012.html

• Uzerinde bir odul etiketi vardi.birde 3D max* YAZIYORDU
  • 9705 ile 9706 arasında Hertz ve Ambilight XL dışında pek fark yok bildiğim kadarıyla.Ha birde yenisi çok ince.
    9706 en iyi 3D ödülünü aldıysa 9705 modeli için 3D endişesine kapılmak yersiz !
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmert

9705 ile 9706 arasında Hertz ve Ambilight XL dışında pek fark yok bildiğim kadarıyla.Ha birde yenisi çok ince.
    9706 en iyi 3D ödülünü aldıysa 9705 modeli için 3D endişesine kapılmak yersiz !

Yazdiklarina ek olarak..Sanirim dahili hd uydu alici month eye diye bir olay var avrupada sirf bu teknoloji icin alanlar olugunu okudum.40w ses.2D yi3 D ye cevirme.boool sifirli contras.86W elektirik sarfiyati..(sanirim artk buda cok onemli)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabitkale

eros33,

eşin bu fotoğrafları görürse, hele birde duvara asıyosan tv'ni lg'yi sattırmadan bile aldırır
    benim eşimde ambilight'ı çok sevdi. normalde akşamları loş ışıkta otururduk şimdi ışığı bazen hiç açmıyoruz o kadar yani.

caktırmaayın vallahı baktırmıyorum ınternete yoksa yandık ama bızde hanımın dedıgı olur satılıga cıkarttık bızımkını bakalım kısmet:)

• Philips 9705 3D konusunda başarısız bir tv.
    www.flatpanelshd.com
    Philips 9705H review - FlatpanelsHD
    http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1291289229
    bu sitede inceleme var. Beğenmedikleri özelliklerde çok fazla crosstalk olduğu yazıyor.

Crosstalk u ise görüntü üstüste binmesi (overlap) olarak açıklayabiliriz. SG gözlükte sol ve sağ göze çok az farklı görüntüler verilmesi amaçlanıyor; ancak bazen kızılötesi sinyaller karıştığında, yetersiz kaldığında ya da TV ye bakış açısı değiştirildiğinde gözlük yeni verileri alınca görüntü üstüste binebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DFX -- 25 Kasım 2011; 7:26:34 >

• bence izlemeden konuşmayın verdiğiniz linki de okudum çok fazla bi şikayet yok bana göre gayet yeterli 3D özelliği
  • Alırken Media Markt'ta bir sürü yayana en güncel modeller dahil 3b görüntüleri karşılaştırma imkanım oldu, diğerlerine kıyasla hiç de kötü değil 3b görüntüsü, öyle olsa ben almazdım. Ama tabi ki bu teknoloji sürekli gelişiyor, illa en son model olsun diyenler daha yüksek fiyatla 2ms ve üzeri tepkisi olan pasif gözlüklü modellere bakabilirler.

Her gün fashion tv ve national geographic'in 3b yayınlarını izliyorum, ne görüntüde sorun var ne de baş ağrısı veya herhangi bir rahatsızlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerboranlı

bence izlemeden konuşmayın verdiğiniz linki de okudum çok fazla bi şikayet yok bana göre gayet yeterli 3D özelliği

Sana göre yeterli olabilir. Ama büyük beklentisi olan arkadaşlarıda yanlış yönlendirmemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DFX -- 25 Kasım 2011; 17:16:27 >
  • Şu tv yi bende takip ediyorum. Ama hala net bir şekilde şu tv nin 3d si şöyle güzel, böyle sorun yok gibi düzgün bir anlatım malesef yok. Bu crosstalk bütün 3d keyfini öldürür. Eğer sitede yazdığı gibi çok fazla oluyorsa bu tv ye 3d konusunda bel bağlamamak lazım.
  • Doğrusu benim önceliğim 3D olsaydı FPR gözlük kullanan marka/modellerden birine yönelirdim.
    Yine söylüyorum.3D için çok erken.TV'nin özelliklerini incelerken esas kullanım amacına yönelik olanlarla ilgilenin !
  • benim 3d anlayışım ps3 den nba2k12 3d oynayıp bi kaçda belgesel seyredebiliyosam benim için yeterlidir
  • kerboranlı peki peki nba 12 de 3d nasıl..farklı bır keyıf verıyormu..goz yorma yada crostalk gıbı bır durum oluyormu..3d oyun oynamak keyfılmıı bıraz bahsedermısın..oyun salonu acılsa ps3 3 d iş yaparmı dıyede soruyorum bıraz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyarar

Alırken Media Markt'ta bir sürü yayana en güncel modeller dahil 3b görüntüleri karşılaştırma imkanım oldu, diğerlerine kıyasla hiç de kötü değil 3b görüntüsü, öyle olsa ben almazdım. Ama tabi ki bu teknoloji sürekli gelişiyor, illa en son model olsun diyenler daha yüksek fiyatla 2ms ve üzeri tepkisi olan pasif gözlüklü modellere bakabilirler.

Her gün fashion tv ve national geographic'in 3b yayınlarını izliyorum, ne görüntüde sorun var ne de baş ağrısı veya herhangi bir rahatsızlık.

Aynen bende böyle tahmin ediyorum.İleriki günlerde bu yoruma herkesin katılacağına eminim...Ben 3D görüntüyü samsung C750,samsungD8000,samsung51D550 ve sonyHX800 de izledim.HD görüntü kalitesi nasılsa, 3D de o kadar kaliteli gözüküyor.

• bence yeterli 3d olayı crosstalk a rastlamadım göz yorma olmuyo ama biraz başım ağrıyo bazen ama ben zaten numarali gözlük kullanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.